O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (99/101) > >>

ribica:

--- Quote from: Tea on April 18, 2011, 09:46:56 AM ---Seveda

--- End quote ---
Ta odgovor je bil namenjen meni?

Missy:

--- Quote from: Missy on April 05, 2011, 10:09:10 PM ---
--- Quote from: ariadna on April 05, 2011, 09:44:42 PM ---
--- Quote from: Missy on April 04, 2011, 12:35:45 PM ---Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas.  :-*

--- End quote ---

Čau, Missy  ... bom jaz. :)

Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...

--- End quote ---

Hm, hvala za odgovor, sem kar slutila tole..in njegove občutke in umik..in to, kaj on predstavlja v mojem življenju. In ja, nekako ne morem nesti na plan tega, kar me muči...po tvojih besedah sklepam, da je pri njemu enako. Te lahko prosim, če pogledava še, če je kaj, kar lahko storim, da ne pride do umika ampak do uresničitve obojestranske želje? Bo s tem prišel pravi čas?

--- End quote ---

Glede te situacije so se karte odprle in sprostila se je pot do iskrenosti..ima mogoče katera čas, da situacijo pregleda v danem trenutku, kje stvari stojijo? Bi bla hvaležna.. :-*

Tea:

--- Quote from: Missy on April 18, 2011, 01:01:54 PM ---
--- Quote from: Missy on April 05, 2011, 10:09:10 PM ---
--- Quote from: ariadna on April 05, 2011, 09:44:42 PM ---
--- Quote from: Missy on April 04, 2011, 12:35:45 PM ---Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas.  :-*

--- End quote ---

Čau, Missy  ... bom jaz. :)

Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...

--- End quote ---

Hm, hvala za odgovor, sem kar slutila tole..in njegove občutke in umik..in to, kaj on predstavlja v mojem življenju. In ja, nekako ne morem nesti na plan tega, kar me muči...po tvojih besedah sklepam, da je pri njemu enako. Te lahko prosim, če pogledava še, če je kaj, kar lahko storim, da ne pride do umika ampak do uresničitve obojestranske želje? Bo s tem prišel pravi čas?

--- End quote ---

Glede te situacije so se karte odprle in sprostila se je pot do iskrenosti..ima mogoče katera čas, da situacijo pregleda v danem trenutku, kje stvari stojijo? Bi bla hvaležna.. :-*

--- End quote ---

Takole brez kart. Če kolebaš nekaj s staro, potem nove ne bo .....ali pa vsaj ne prave
Če kolebaš s staro, potem nekaj ni v tej zvezi OK

Zakaj to sploh počneš, pa še eno vprašanje - ali mora ravno skoz v življenju biti ena ljubezen. Malo se oddahni in poglej vase in bodi s sabo zadovoljna.... potem bo vse ob svojem času in tisto bo sigurno pravo.

roberta:
hej...
kartice sem vprašala, če nama bo uspel nek pomemben projekt, pa so padle
OTROK-BOLEZEN-DAR
 Kaj zdaj to pomeni???
 Bo, čeprav naju bo zadeva precej izčrpala????
Prosim pomoč...

Serena:
Sem nova na tem forumu, čeprav sem temo o cigankah prebrala podolgem in počez. Sicer že nekaj časa v tej temi ni bilo nobenega prispevka, vendar bom kljub temu zastavila vprašanje, mogoče pa kdo le odgovori. :D

Že nekaj časa se ukvarjam s cigankami in se počasi učim. Včasih pa imam z določeno kombinacijo še težave. Tako sem za vprašanje glede ljubezenskega odnosa med dvema osebama, ki še nista par, je pa med njima zelo močna privlačnost, dobila kombinacijo: vdovec-stalnost-vdova. Zdaj pa se mi ponujata 2 povsem različni interpretaciji. Meni karta stalnost predstavlja tudi nekaj, kar je usojeno, in najprej sem pomislila na to, da je med tema dvema osebama neka karmična povezava in da se bo zgodilo tisto, kar se mora. Po drugi strani pa bi to kombinacijo lahko interpretirala tudi kot stalnost, nobenih sprememb, oba nadaljujeta s svojim vdovstvom - se pravi, da veze ne bo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version