O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
Missy:
Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas. :-*
ariadna:
--- Quote from: Missy on April 04, 2011, 12:35:45 PM ---Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas. :-*
--- End quote ---
Čau, Missy ... bom jaz. :)
Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...
Missy:
--- Quote from: ariadna on April 05, 2011, 09:44:42 PM ---
--- Quote from: Missy on April 04, 2011, 12:35:45 PM ---Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas. :-*
--- End quote ---
Čau, Missy ... bom jaz. :)
Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...
--- End quote ---
Hm, hvala za odgovor, sem kar slutila tole..in njegove občutke in umik..in to, kaj on predstavlja v mojem življenju. In ja, nekako ne morem nesti na plan tega, kar me muči...po tvojih besedah sklepam, da je pri njemu enako. Te lahko prosim, če pogledava še, če je kaj, kar lahko storim, da ne pride do umika ampak do uresničitve obojestranske želje? Bo s tem prišel pravi čas?
ribica:
Prosim, če mi nekdo poskuša interpretirat karto ljubosumje.
Vprašala sem se ali nam določeni ljudje še vedno poskušajo škoditi in sem potegnila karto ljubosumnosti.
Predvidevam, da to pomeni ja.
Tea:
Seveda
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version