Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

(1/60) > >>

Gaia:
Odpiram novo temo, ker nisem našla primerne. Preden se je sin danes oblekel sem opazila, da ima na prsih majhno angelsko pero. No in potem sem zadevo ovekovečila, nakar sem na portretni sliki opazila, da ima poleg sebe še svetlobno kroglo. Na ta način se nam prikažejo bitja svetlobe tudi na fotkah. Če imate kakšne slike z angelskimi znamenji, le na plan z njimi.

:-* Gaja

Gaia:
Tukaj je še ena slika svetlobnih krogel v jutranjem soncu.

Gaia:
Dolgo časa sem videvala bela peresa kamorkoli sem šla. Vendar so bila bolj majhnega formata. Ko sem enkrat v mislih rekla, naj mi naklonijo veliko pero sem takoj po tem našla tole pero. Da si boste lažje predstavljali njegovo velikost, sem zraven slikala še svojo roko:

Pred kratkim sem v Franciji naletela na identično kopijo, kar lahko potrdi tudi Iza, ker je bila zraven:

Kakšen teden za tem sem na morju ob sončnem zahodu zagledala še tole angelsko pero. Vas po obliki spominja na kakšno ang: pero?

Andres:
To pa je zelo zanimiva povezava oblakov in peresa. Zanimivo, da poslikam toliko oblakov, nikoli pa še nisem naletel na kaj podobnega, oziroma kakšno posebno obliko le teh.

Andres

strela:

Zanimivo Gaja. Taka mala peresca tudi mene spremljajo, vendar tako velikega pa še nisem bila deležna. Večkrat pa vidim prisotnost angelov  kot svetleče biserčke, ki se spustijo od zgoraj, take svetleče, srebrno vijolične barve. Pred kratkim, ko sem hotela podvomiti o angelski prisotnosti, so se mi te svetleče kroglice pojavile prav pred nosom in odgnale ves dvom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version