Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (2/60) > >>

Tea:
Danes sem tudi jaz prejela angelsko sporočilo in to v obliki metulja, ki me je obletaval kar nekaj časa, se potem vsedel na roko in jo ni hotel izpustiti.
Z rilčkom je tapkal po moji roki, kot bi me hotel na kaj opozoriti.

Bom ob priliki prilimala fotko

Jane:
Kakšen lep oblak - pero. Lepo znamenje ni kaj  :)

Gaia:

--- Quote from: Tea on August 01, 2009, 09:18:47 PM ---Danes sem tudi jaz prejela angelsko sporočilo in to v obliki metulja, ki me je obletaval kar nekaj časa, se potem vsedel na roko in jo ni hotel izpustiti.
Z rilčkom je tapkal po moji roki, kot bi me hotel na kaj opozoriti.

Bom ob priliki prilimala fotko

--- End quote ---

Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:

Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.

:-* Gaja

Gaia:

--- Quote from: Andres on August 01, 2009, 04:44:09 PM ---To pa je zelo zanimiva povezava oblakov in peresa. Zanimivo, da poslikam toliko oblakov, nikoli pa še nisem naletel na kaj podobnega, oziroma kakšno posebno obliko le teh.

Andres

--- End quote ---

Bilo je še lepše, ampak preden sem prišla do fotoaparata, so se oblaki malce raztegnili.

:-* Gaja

Mojzes:
kaj poreče praktik: kaj imate perje doma, spite na perju, kovtru, blazina je perjasta
in
kaj poreče,oklicani duhovnež";angelsko perje, više sorte, realno ali praktično, ...
in

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version