Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
Tea:
Mojzes, doma nimam nobenega perja v postelnino imam bombaž mešan z volno.
Pa sem v škatlici z vilinskimi simboli /zaprti/ našla zjutraj pero.
Včasih so pač stvari, ki si jih ne moremo razložiti.
Tea:
--- Quote from: Gaja on August 02, 2009, 12:01:13 AM ---
--- Quote from: Tea on August 01, 2009, 09:18:47 PM ---Danes sem tudi jaz prejela angelsko sporočilo in to v obliki metulja, ki me je obletaval kar nekaj časa, se potem vsedel na roko in jo ni hotel izpustiti.
Z rilčkom je tapkal po moji roki, kot bi me hotel na kaj opozoriti.
Bom ob priliki prilimala fotko
--- End quote ---
Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:
Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.
:-* Gaja
--- End quote ---
Hvala Gaja :-* :-* :-*
Se bom potrudila
Sicer pa tvoje nebesno pero je čudovito ang:
skorpijonka:
Neverjetno.V soboto popoldan sem brala to rubriko. Včeraj doma me je dvakrat preletelo pero. Danes zjutraj se peljem v službo in zagledam na tleh kar dva!!!
Včeraj so tudi mene obletaali metulji. Rjave, rumene in bele barve.
Tea:
--- Quote from: skorpijonka on August 03, 2009, 09:00:06 AM ---Neverjetno.V soboto popoldan sem brala to rubriko. Včeraj doma me je dvakrat preletelo pero. Danes zjutraj se peljem v službo in zagledam na tleh kar dva!!!
Včeraj so tudi mene obletaali metulji. Rjave, rumene in bele barve.
--- End quote ---
ang: super
taja6:
Včeraj sem pri mojem večernjem ritualu priprošenj nenadoma zavonjala močan vonj po lesu ravno v trenutku, ko sem zaprosila za jasna znamenja, ki jih bom tudi sama razumela. Mi mogoče kdo ve povedati, kdo bi to lahko bil?
hvala :)
Taja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version