Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (4/60) > >>

Tea:

--- Quote from: taja6 on August 04, 2009, 07:36:35 AM ---Včeraj sem pri mojem večernjem ritualu priprošenj nenadoma zavonjala močan vonj po lesu ravno v trenutku,  ko sem zaprosila za jasna znamenja, ki jih bom tudi sama razumela. Mi mogoče kdo ve povedati, kdo bi to lahko bil?

hvala  :)

Taja

--- End quote ---

Za vonjave je pa Princeska ekspert. Komaj čakam na njeno pojasnilo.  :D

taja6:
Princes, mogoče veš ::)

Gaia:

--- Quote from: taja6 on August 04, 2009, 07:36:35 AM ---Včeraj sem pri mojem večernjem ritualu priprošenj nenadoma zavonjala močan vonj po lesu ravno v trenutku,  ko sem zaprosila za jasna znamenja, ki jih bom tudi sama razumela. Mi mogoče kdo ve povedati, kdo bi to lahko bil?

Taja

--- End quote ---

Mislim, da ni toliko pomembno, kdo je bil, kot to, kaj ti je želel sporočiti. Angelsko znamenje je lahko katerikoli vonj, je pa res, da imajo eni angeli svoje specifične vonjave. Morda ti nekdo želi sporočiti, da bi morala večkrat v gozd ali početi kaj z lesom.

:-* Gaja

taja6:

--- Quote from: Gaja on August 04, 2009, 09:21:54 PM ---

Taja

--- End quote ---

Mislim, da ni toliko pomembno, kdo je bil, kot to, kaj ti je želel sporočiti. Angelsko znamenje je lahko katerikoli vonj, je pa res, da imajo eni angeli svoje specifične vonjave. Morda ti nekdo želi sporočiti, da bi morala večkrat v gozd ali početi kaj z lesom.

:-* Gaja

--- End quote ---

hmm mogoče pa res  ::) zaradi poškodbe že dva vikenda abstiniram od hribov ( in gozda ) in to seveda pogrešam...ta vikend - akcija  ;D

hvala Gaja

Gaia:
Prosim, Taja.

:-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version