Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (5/60) > >>

sonce:
Danes zjutraj sem zeloooo zgodaj, mirnih misli prosila angele za pomoč v dotični zadevi. Dolgo časa sem premlevala v mislih kako in kaj in na koncu prišla do zaključka - prošnje.
Kakšno uro po tem, sem šla v službo. Nebo megleno, jutro sveže in jaz na poti od parkirišča do službe. Pogled mi je pritegnila posebna zlata svetloba, ki je padala na nek znak. Najprej sem mislila, da je znak osvetljen, nato sem opazila, da je to samo tabla. Ozrla sem se okoli, od kod sončni žarki, vendar je bilo sonce skrito...

dobro jutro vsem  :-* ang:

taja6:
zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

dobro jutro in lep dan želim tudi tebi
 :)

Taja

sonce:

--- Quote from: taja6 on August 06, 2009, 07:35:30 AM ---zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

Taja

--- End quote ---

Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(

lp vsem

Tea:

--- Quote from: sonce on August 06, 2009, 07:48:13 AM ---
--- Quote from: taja6 on August 06, 2009, 07:35:30 AM ---zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

Taja

--- End quote ---

Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(

lp vsem

--- End quote ---

Sonce, dogodki in na kakšen način jih nekdo zaznava in vidi, so odvisni od opazovalca. Spremeni zorni kot gledanja, pa boš ugledala nove nianse, novo mavrico.

taja6:

--- Quote from: sonce on August 06, 2009, 07:48:13 AM ---
--- Quote from: taja6 on August 06, 2009, 07:35:30 AM ---zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

Taja

--- End quote ---

lp vsem

--- End quote ---

Tea je lepo povedala, spremeni misli in svet okoli tebe "se bo spremenil". Če boš delala na sebi, boš slej kot prej  prišla do točke, ko boš pogledala nazaj in si boš rekla - pa kaj mi je bilo, saj sploh ni bilo vse tako črno, kot sem tedaj videla.

Sprejmi vsa ta sporočila pozitivno, saj so samo spodbuda tebi, da se boš lažje izvlekla iz negativnosti, težav, občutkov žalosti itd.., v katerih se sedaj morda počutiš ujeta. Ravno, kadar smo v procesu spreminjanja, krizah...so ta sporočila dosti bolj pogosta, ker to potrebujemo. Ti si priviligirana, ker imaš te informacije, da jih lahko prepoznaš kot takšne. Preko vseh teh " nenavadnih " dogodkov, števil, ponavljajočih misli te angeli spodbujajo, spominjajo, da so ob tebi, da imaš podporo, pomoč.

Veliko pozitivne energije ti želim  ;)

Taja

p.s. glej še tvoje število postov 22 te opominja, da ostajaj pozitivna in zaupaj  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version