Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
neely18:
--- Quote from: sonce on August 06, 2009, 07:48:13 AM ---
--- Quote from: taja6 on August 06, 2009, 07:35:30 AM ---zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti ;)
dobro jutro in lep dan želim tudi tebi
:)
Taja
--- End quote ---
Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(
lp vsem
--- End quote ---
Sonce, ti smem poslati svojo ljubezen (?). Bova skupaj topili z njeno zdravilno energijo temne oblake, nizke energije. Si zato? Skupaj zmoreva več. :-*
(in evo, me že greje, že jokam, že sproščam (shy))
sonce:
--- Quote from: neely18 on August 06, 2009, 12:07:42 PM ---
--- Quote from: sonce on August 06, 2009, 07:48:13 AM ---
--- Quote from: taja6 on August 06, 2009, 07:35:30 AM ---zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti ;)
dobro jutro in lep dan želim tudi tebi
:)
Taja
--- End quote ---
Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(
lp vsem
--- End quote ---
Sonce, ti smem poslati svojo ljubezen (?). Bova skupaj topili z njeno zdravilno energijo temne oblake, nizke energije. Si zato? Skupaj zmoreva več. :-*
(in evo, me že greje, že jokam, že sproščam (shy))
--- End quote ---
...hvala...jokava obe...pa nič shy... :-* ang:
Zlata si...
sonce:
Hvala včeraj vsem za podporo. Sem bila tako presnečena, da sem ostala brez besed. Je bilo pa pozneje bolje, topleje...
HVALA!
:-* ang:
taja6:
--- Quote from: sonce on August 07, 2009, 08:28:28 AM ---Hvala včeraj vsem za podporo. Sem bila tako presnečena, da sem ostala brez besed. Je bilo pa pozneje bolje, topleje...
HVALA!
--- End quote ---
poglej kakšno angelsko uro imeš ;) ang:
sonce:
--- Quote from: taja6 on August 07, 2009, 07:23:51 PM ---
--- Quote from: sonce on August 07, 2009, 08:28:28 AM ---Hvala včeraj vsem za podporo. Sem bila tako presnečena, da sem ostala brez besed. Je bilo pa pozneje bolje, topleje...
HVALA!
--- End quote ---
poglej kakšno angelsko uro imeš ;) ang:
--- End quote ---
...pa res, sploh nisem opazila :D to samo potrjuje mojo hvaležnost, če mene vprašate! Res hvala!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version