Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
taja6:
Danes sem nekaj zanimivega povezala ::) mogoče bo vam tudi zanimivo, kako dobivamo sporočila, ki lahko večinoma gredo mimo nas brez, da bi jih zaznali ali pa se nam povezujejo, sestavljajo kot kamenčki v mozaiku naših življenjskih poti, z našim zavedanjem, prepoznavanjem.
Ko sva lani aprila z Azro potovali po Maroku, sva tretji ali četrti dan bili v Tangierju, sedli sva na skale nad morjem in uživali v razgledu na morje. Praktično so naju od tam pregnali ovce in oven, ki so kar k nama silili, čeprav je bilo tam še kar nekaj ljudi. Ko sva se pričele počutiti ogrožene :D , saj sva sedeli na robu prepada, sva vstali in odšli. Še prej pa sva jih ovekovečili s fotoaparatom.
Nato sva šli po pločniku neznano kam, pač proti mestu in na tleh, sredi pločnika, nama pade v oči nek na drobne koščke raztrgan plakat in še posebej en delček. Sva ga slikali - tukaj je ;) Vidite povezavo?
To sva takoj prepoznali kot neko sporočilo, samo nisva vedeli kakšno. No, saj tudi sedaj lahko samo predvidevam. Dva dni prej sva praktično zbežali ( brez slovesa od simpatičnega možakarja kljub vabilu na kosilo za naslednji dan ) iz glavnega mesta dalje po najini poti in se nama niti sanjalo ni, da se bova čez teden dni nepričakovano, prostovoljno ( preblisk v trenutku - hvala Azra ;D :-*) vrnili nazaj in da bo to postal moj dragi. In kakšna je povezava - on je oven po horoskopu. :D
V bistvu je bilo to celo potovanje resnično v znamenju " mojega vračanja h koreninam " kot mi je napisala Tea - da naj dobro opazujem, ker grem iskati nekaj zelo pomembnega ( T Uran je bil v eksaktni konjunkciji z mojim severnim vozlom ). Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače. ang:
pozdravček, Taja
Tea:
Taja, hvala ker deliš z nami :-*
skorpijonka:
Uau? Kako noro?
apemaya:
wow, Taja, super!!
Tudi jaz ugotavljam, da se stvari ne zgodijo kar tako v tri dni. Tega morda ne opazis takoj, ampak sele cez kaksno leto.
Jaz ti zelim veliko srecnih dni s tvojim ovnom!! ;)
Nena:
Iiiii...kako romantično :) :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version