Draga Gaja
Danes na poti v službo sva videla ogromnega čudovitega krokarja. Na cesti je namreč bilo nekaj povoženega in ptiča je zgleda to privlačilo. Tik preden sva pripeljala se je dvignil in odletel na bližnjo vejo. Prvič sem videla krokarja tako od blizu in v tako veličastni obliki.
Gaja, ko boš imela čas in če boš imela voljo, te prosim kaj mi tole prinaša. Zgleda da gre spet za serijo sporočil, kajti nekaj dni nazaj me je v kuhinji počakal škorpijon.

Draga Tea,
Sporočilo krokarja zate:
Si na tem, da zmanifestiraš nekaj, na čemer si delala dolgo časa.
V naslednjih nekaj dneh bodi zelo pozorna na kakršnekoli jasne znake, ki te bodo vodili in učili.
Kmalu pričakuj veliko spremembo.
Opazila si nekaj, kar ni v ravnovesju ali storjeno krivico, ki ni bila popravljena, zato je pomembno, da o tem spregovoriš.
Kmalu boš dobila vpogled v nek prihodnji dogodek, v katerega si direktno vpletena.
In še škorpijon:
Svoj temperament in strasti imej pod nadzorom, da bodo lahko spremembe, ki jih trenutno preživljaš gladko stekle.
Kmalu ti bo dober prijatelj/ica ali družinski član zaupal neko skrivnost.
Spolnost, z nekom, ki ga ljubiš, se bo premaknila na višji nivo intenzivnosti in strasti.
Tistim, ki so ti ljubi izkazuj veliko pozornosti z objemi in nežnimi dotiki.
To je zate obdobje transformacije, v katerem boš opuščala veliko slabih navad in se poslovila od nekaterih slabih odnosov.

Gaja