Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
Gaia:
--- Quote from: Tea on June 09, 2010, 06:56:41 AM ---Ne vem, ali smo že pisali od mravelj
Včeraj pridem domov iz pisarne in na terasi jih je bilo cel kup.
A ima katera čas narediti en seznam, katere živali smo že obdelovali, da se ne podvajamo in obremenjujemo Goge?
--- End quote ---
Evo, kaj ti sporočajo mravlje:
Čas je, da se lotiš dela na projektu, o katerem si razmišljala in ga spelješ do konca.
Rajši išči podporo pri prijateljih, ki so ti najbolj blizu in sorodnikih, kot da bi se izolirala od drugih.
Zaupaj, da ti bo uspelo uresničiti svoje sanje.
Bodi potrpežljiva do sebe, do ljudi, ki te obkrožajo in delovnih projektov, v katere si vključena.
Morda bi bilo bolj pametno odpreti novo temo Živalska sporočila in prenesti tja vse dosedanje opise. Andres te lahko prosimo za kaj takega?
:-* Gaja
Tea:
--- Quote from: Gaja on June 09, 2010, 11:38:40 AM ---
--- Quote from: Tea on June 09, 2010, 06:56:41 AM ---Ne vem, ali smo že pisali od mravelj
Včeraj pridem domov iz pisarne in na terasi jih je bilo cel kup.
A ima katera čas narediti en seznam, katere živali smo že obdelovali, da se ne podvajamo in obremenjujemo Goge?
--- End quote ---
Evo, kaj ti sporočajo mravlje:
Čas je, da se lotiš dela na projektu, o katerem si razmišljala in ga spelješ do konca.
Rajši išči podporo pri prijateljih, ki so ti najbolj blizu in sorodnikih, kot da bi se izolirala od drugih.
Zaupaj, da ti bo uspelo uresničiti svoje sanje.
Bodi potrpežljiva do sebe, do ljudi, ki te obkrožajo in delovnih projektov, v katere si vključena.
Morda bi bilo bolj pametno odpreti novo temo Živalska sporočila in prenesti tja vse dosedanje opise. Andres te lahko prosimo za kaj takega?
:-* Gaja
--- End quote ---
Hvala Gaja :-* :-* :-*
Jah, bo držalo.
Preveč vsega, potem človek res postane nekoliko furjast in se ne posveti drugim DA definitivno se premalo družim.
Neska:
Ob pregledu slik z prekratkega dopusta na Krku, sem ugotovila prisotnost svetlobnih krogel ang:
Sicer pa mam občutek, da sem bila v objemu gozdnih vil ;)
Pa še slika mojega moža ob obzidju Krškega kaštela (gradu), nad njegovo glavo spet svetlobna krogla, za katero sem najprej mislila da je odsev od svetlejšega kamna, a na naslednji sliki izgine ang:
škoda, ker ne znam slikice obrnit :o
krogla je vidna nad obokom
tu je pa ni več :o
Jane:
Kaj naj bi pa pomenile te svetlobne krogle? Pismo, sem tudi kdaj opazila na kakšni sliki ampak jaz sem vedno mislila, da je kaka packa na fotoaparatu ali pač svetloba sonca :o
Gaia:
Neška, na prvi sliki si definitivno v objemu vil. Tako izrazitih še nisem videla.
Pošlji sliko od moža, do jo jaz obrnem, če ti ne moreš. Gre pa sigurno za nadangelsko energijo.
Čudovite slike. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version