Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (47/60) > >>

Gaia:

--- Quote from: Zarja on November 01, 2010, 10:27:05 PM ---Jaz mam pa še vedno povštre iz domačega perja, tako da me mala peresca večkrat spremljajo, samo to nislo prava znamenja al?

--- End quote ---

Ne, to niso prava znamenja, če perje leti iz povštrov ali puhovk. ;)

Zarja:

--- Quote from: Gaja on November 02, 2010, 12:05:02 PM ---
--- Quote from: Zarja on November 01, 2010, 10:27:05 PM ---Jaz mam pa še vedno povštre iz domačega perja, tako da me mala peresca večkrat spremljajo, samo to nislo prava znamenja al?

--- End quote ---

--- End quote ---

na perju pa vseeno najbolj angelsko spim :)

Gaia:

--- Quote from: Zarja on November 02, 2010, 12:13:22 PM ---
--- Quote from: Gaja on November 02, 2010, 12:05:02 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

na perju pa vseeno najbolj angelsko spim :)

--- End quote ---

Ti kar uživaj. :D

sandry_ca:
pozdravljeni  :D

Sem nova tu na forumu, in tudi jaz bi z vami rada delila svoje izkušnje in prijetna znamenja, ki mi jih puščajo angelčki.  ang:
ne dolgo nazaj sem tudi jaz dobila prelepo znamenje...in sicer... bila sem v sluči, natančneje sem bila v nočni izmeni, in ko sem gledala skozi okno sem na delu oknja opazila ogromno packo, ki je me takoj spomnila na angela, bila je popolnoma izrezana oblika angela...kar naježila sem se  ang:
Lepo je čutuiti da te spremljajo angeli na vsakem koraku  ;) :-*

taja6:

--- Quote from: sandry_ca on November 04, 2010, 01:53:35 AM ---pozdravljeni  :D

Sem nova tu na forumu, in tudi jaz bi z vami rada delila svoje izkušnje in prijetna znamenja, ki mi jih puščajo angelčki.  ang:
ne dolgo nazaj sem tudi jaz dobila prelepo znamenje...in sicer... bila sem v sluči, natančneje sem bila v nočni izmeni, in ko sem gledala skozi okno sem na delu oknja opazila ogromno packo, ki je me takoj spomnila na angela, bila je popolnoma izrezana oblika angela...kar naježila sem se  ang:
Lepo je čutuiti da te spremljajo angeli na vsakem koraku  ;) :-*

--- End quote ---

lepo, tudi uro imaš zanimivo  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version