Author Topic: Tranzit Merkurja  (Read 22798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tranzit Merkurja
« Reply #15 on: October 22, 2013, 02:17:02 AM »
Danes je začel R gibanje, a ne?
Evo, jaz že iščem ljudi iz preteklosti. Ohh. Nima smilsla tole. Ampak si ne morem pomagati.

Opažam da se je tokrat v tem R Merkurju spet premaknila fejsbuk stran osnovne šole kamor sem hodil tudi jaz.  In še kdo iz foruma. Nensi konkretno. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #16 on: October 22, 2013, 10:41:17 AM »
Nekje sem prebrala, da je celoten fejsbuk včeraj mrknil za nekaj časa.
Mimogrede, na katero osnovno šolo pa si hodil? Na Jenkovo? Jaz sem ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 22, 2013, 12:53:55 PM »
Ja, FB je za nekaj časa mrknil, to se bo očitno v nadaljevanju leta kar pogosto dogajalo. Iz takih in drugačnih vzrokov ... ki si jih lahko vsak sam predstavlja.

Jaz imam pa zanimivo situacijo s klici enga človeka. Vedno, ko je kakšna močna luna - in zdaj so lunacije povezane z mrki, pa še vse ostalo ...... ta človek neprestano kliče. Tud 40 x na dan, če se ne oglasiš, sicer pa tud če se oglasiš, potem pokliče vsaj še nekajkrat.

Sem ga že hotla blokirat, pa se mi po drugi strani človek smili. Nalogo tolaženja pa sem preložila na Ljubota, ki je ekspert za take zadeve. In delček današnjega pogovora:

- A danes vas pa glava boli. Sigurno ste dolgo spal ...
- .......
- No, potem ste že boljše, če ste dolgo spal ....
- .......
- Kaj vas jezi. Žena?
- .......
- Ja, ženske so pač take, kaj jim čemo ....
- .....
- Pomagalo bo, če greste v naravo. A živite ob vodi?
- .....
- No, potem pojdite k Dravi, tam boste našli en okrogel kamen, kot jajce ........
- ......
- Ja, kamen v velikosti jajca, vam bo sigurno pomagal. Držite ga v roki vsaj 10 minut.
- .....
- Ja, enako kot kristali. Držite ga, lahko ga vzamete tudi s sabo. Jaz jih imam v avtu veliko, vedno so z mano .........

itd......

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: October 22, 2013, 08:50:28 PM »
Ojoj Tea in me prav zanima koliko casa bo imel Ljubo potrpljene.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: October 23, 2013, 01:15:14 AM »
- .....
- No, potem pojdite k Dravi, tam boste našli en okrogel kamen, kot jajce ........
- ......
- Ja, kamen v velikosti jajca, vam bo sigurno pomagal. Držite ga v roki vsaj 10 minut.

Kot bi jaz vam sporočila pisal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: October 23, 2013, 07:42:00 AM »

Ne vem Jane. Sprašujem se samo kakšno učenje je to za mene ali naju.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: October 23, 2013, 07:43:52 AM »
- .....
- ......

Andres

Ja.

S tem, da je tukaj potrebno biti tudi izjemno pazljiv. Človek je neuravnovešen in je treba zelo pazit na besede.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: October 23, 2013, 08:10:33 AM »

Ne vem, priznam da ze nekaj casa nisem imela opravka s takimi osebami.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #23 on: October 23, 2013, 09:03:54 AM »
- .....
- ......

Andres

:D Ampak tvoja sporočila je tak ful fajn brat.
Pol pa tuhtanje "si ali nisi" tista ta prava (ha ha ha).

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #24 on: October 23, 2013, 09:34:07 AM »

Jaz tudi. Preko vpogledov v tarot sem si jih nakopala. Nazadnje te gnjavijo čisto za vse! Ničesar več se ne znajo ali pa nočejo odločit brez tarota. Potem že skoraj zahtevajo od tebe, da boš reševal njihove težave in hočejo zagotovila ... Počasi sem jih odrezala. enega po enega.

Moj si je pa nakopal že v srednji šoli nekega tipa, ki je ves čas visel na njem. Ali je klicaril ali je kar prišel k njemu domov ... Včasih je bil pri njem že preden je prišel iz službe in jedel njegovo kosilo. Tu ne veš, bi se smejal ali jokal ...  :-\
Zdaj se je pa ta človek zaradi neke ženske zapletel z nekim (baje precej znanim) t.i. Nostradamusom, ki mu nabija od črne magije, od bele magije itd. ... Celo pisal je tej punci in ji nakladal, da je sam videl njen naslov in ji hoče sporočit, da je nad njo prekletstvo in da dela velike napake v življenju. Po njegovih besedah bi morala pustit fanta in če ne bo s tem tipom, ji bodo pomrli starši itd. kaj se lahko naredi s takimi? To so za prijavit! Oprostite izrazu, bebce izkoriščajo in vlečejo od njih denar. Ta človek je ves zmešan in shiran, ne spi, ne je, razmišlja o nekih prekletstvih ... Kdo odgovarja, če tak človek kaj naredi sebi ali pa komu drugemu?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #25 on: October 23, 2013, 09:42:59 AM »
Maja, tukaj je težko svetovati karkoli... Samo je pa bolano, resnično. Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal ali kaj. Verjetno je najbolje samo prijavit goljufe.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: October 23, 2013, 12:16:05 PM »

Jaz tudi. Preko vpogledov v tarot sem si jih nakopala. Nazadnje te gnjavijo čisto za vse! Ničesar več se ne znajo ali pa nočejo odločit brez tarota. Potem že skoraj zahtevajo od tebe, da boš reševal njihove težave in hočejo zagotovila ... Počasi sem jih odrezala. enega po enega.

Moj si je pa nakopal že v srednji šoli nekega tipa, ki je ves čas visel na njem. Ali je klicaril ali je kar prišel k njemu domov ... Včasih je bil pri njem že preden je prišel iz službe in jedel njegovo kosilo. Tu ne veš, bi se smejal ali jokal ...  :-\
Zdaj se je pa ta človek zaradi neke ženske zapletel z nekim (baje precej znanim) t.i. Nostradamusom, ki mu nabija od črne magije, od bele magije itd. ... Celo pisal je tej punci in ji nakladal, da je sam videl njen naslov in ji hoče sporočit, da je nad njo prekletstvo in da dela velike napake v življenju. Po njegovih besedah bi morala pustit fanta in če ne bo s tem tipom, ji bodo pomrli starši itd. kaj se lahko naredi s takimi? To so za prijavit! Oprostite izrazu, bebce izkoriščajo in vlečejo od njih denar. Ta človek je ves zmešan in shiran, ne spi, ne je, razmišlja o nekih prekletstvih ... Kdo odgovarja, če tak človek kaj naredi sebi ali pa komu drugemu?

Take prepuščam njihovi karmi

Sama skrbim predvsem za svojo karmo in odgovornost. Ta zadnji stavek Maja - točno to je to, kar imam ves čas pred očmi.

Možakar ki kliče /090 so mu ukinili, pa je našel moj privat telefon/ je brez službe. Sam si misli, da je bolan, špika ga pri srcu in vedno znova je njegovo vprašanje zdravje. Jaz itak vsakega pošljem k zdravniku ali pa stranko vprašam po diagnozi. Diagnoze nima - toliko o našem zdravstvu. Človek je neglede na to, če mu fizično pač nič ne manjka, bolan psihično. Tu pa ni ustrezne strokovne pomoči.

Potem razmišljam o tem, da konec koncev prijazna beseda nič ne stane /tudi ne po vsem tem nadlegovanju neprestanega zvonenja/. Tudi če jo pač rabi 6 x na dan.

Ampak ne veš pa ne, če tudi to ni nekaj kar zanj ni OK

Jah, včasih je tole moje delo neznansko težko.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: October 23, 2013, 12:18:55 PM »
Tea, saj res ne moreš narediti nič drugega kot se oglasiti in malo poklepetati, če ti telefon vseskozi zvoni.  ::) ???
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: October 23, 2013, 12:21:30 PM »

Take prepuščam njihovi karmi

Sama skrbim predvsem za svojo karmo in odgovornost. Ta zadnji stavek Maja - točno to je to, kar imam ves čas pred očmi.

Možakar ki kliče /090 so mu ukinili, pa je našel moj privat telefon/ je brez službe. Sam si misli, da je bolan, špika ga pri srcu in vedno znova je njegovo vprašanje zdravje. Jaz itak vsakega pošljem k zdravniku ali pa stranko vprašam po diagnozi. Diagnoze nima - toliko o našem zdravstvu. Človek je neglede na to, če mu fizično pač nič ne manjka, bolan psihično. Tu pa ni ustrezne strokovne pomoči.

Potem razmišljam o tem, da konec koncev prijazna beseda nič ne stane /tudi ne po vsem tem nadlegovanju neprestanega zvonenja/. Tudi če jo pač rabi 6 x na dan.

Ampak ne veš pa ne, če tudi to ni nekaj kar zanj ni OK

Jah, včasih je tole moje delo neznansko težko.

Jap.Mene je vcasih kar groza, da ne bi rekla kaj takega, da koga ne bi zatravmiralo.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: October 23, 2013, 12:27:07 PM »
Ja, ampak kljub temu rečeš, sploh ne slabonamerno in čist v hecu ............. smo še tukajle gor imeli primer. Potem sem pa imela privatnih mailov za celo špajzo

Tudi mi smo samo ljudje. In na koncu koncev naše delo je na nek način odgovarjanje na vprašanja ...
www.Astro-Star.net