Neely, nisem strokovnjakinja za razlago sanj, to lahko počaka Regino, sem pa zadnjič v tvojem pisanju opazila, da govoriš o luštni 'vsotici v denarnici, s katero bi lahko koga kam povabila.' Že sama beseda 'vsotica' ti omejuje pritok, saj je njena definicija 'majhna vsota', ne glede na to, kako slovenci radi segamo po pomanjševalnicah. In zakaj bi koga kam vabila? Saj je lepo imeti rad druge, ampak najprej privošči sebi in sebe razvajaj. Ko si boš zmanifestirala večje vsote, pa to deli z drugimi. Bom tvojemu bančnemu računu posebej naložila občutke, kako je biti tukaj in zdaj viden, ves čas poln in da obstaja. Seveda, če imam tvoje dovoljenje.
Gaja
Gaja, saj te nisem prosila za razlago sanj. Kaj moje sanje pomenijo vem sama najbolje.

Povprašala sem te po "povezavi" mojih sanj z bančnim računom, kar ni isto, mar ne.

In prosim, ne bodi malenkostna in ne vpikuj se v pomanjševalnice in ne sodi takoj na prvi pogled, če neveš kaj pomeni. "VSOTICA" v moji denarnici pomeni 250,00€ in nekaj kovanega drobiža. Zaka "vsotica", ker pričakujem večje "vsote". Če ne začutiš energije napisanega in njih pomena, prosim, ne sodi in ne sklepaj po sebi. Pa naj te toliko ne moti če sem prijazna in ob tem tudi srečna. Hvala.

In glej, nismo vsi enaki in to je najlepši čudež sveta ... Nevem zakaj te moti, če sem slučajno pri volji, da svojo srečo delim (???)?

Nekateri delijo negativo, jaz ljubezen.
In ... draga Gaja ... Ne poznaš me ...

In ... hvala, svoje "sodelavce" že imam. Ne mešam rada preveč križem kražem ...