Author Topic: Skupinsko zdravljenje, drugi del.  (Read 86241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #135 on: August 21, 2009, 04:20:05 PM »

Gre za tvoj odnos do računa na banki in tvoja prepričanja v zvezi z denarjem, ki priteka k tebi. Večina prepričanj glede denarja se skriva na dušnem nivoju in če boš želela to področje bolj raziskati ti svetujem, da deluješ z nekom v paru. Nakazilo pa kar blagoslovi, da pridejo še druga. Kaj več, kot sem ti napisala se ne spomnim, vas je bilo včeraj veliko. Sanje si pa le zapiši takoj, ko se zbudiš.

hm ... verjamem, da se ne spomniš ...
ok, moje sanje, ... večina ... je lebdenje "domov", kjer so nenavadne, čudovite rože, ki jih svet še ni prikazal, drevesa z "obrazi", kristalni potok, tolmun, slap, ... ali pa ples, igra z vilami, pa smeh otrok, ali pa le gibanje energij ... to je nekje to ... hm ... razen izjeme, ki sem jo tako objavila. Kako pa so te moje sanje povezane z mojim bančnim računom? Se že vnaprej iz srca zahvaljujem za tvoj odgovor.  ;)

Neely, nisem strokovnjakinja za razlago sanj, to lahko počaka Regino, sem pa zadnjič v tvojem pisanju opazila, da govoriš o luštni 'vsotici v denarnici, s katero bi lahko koga kam povabila.' Že sama beseda 'vsotica' ti omejuje pritok, saj je njena definicija 'majhna vsota', ne glede na to, kako slovenci radi segamo po pomanjševalnicah. In zakaj bi koga kam vabila? Saj je lepo imeti rad druge, ampak najprej privošči sebi in sebe razvajaj. Ko si boš zmanifestirala večje vsote, pa to deli z drugimi. Bom tvojemu bančnemu računu posebej naložila občutke, kako je biti tukaj in zdaj viden, ves čas poln in da obstaja. Seveda, če imam tvoje dovoljenje.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: August 21, 2009, 04:54:36 PM »

Neely, nisem strokovnjakinja za razlago sanj, to lahko počaka Regino, sem pa zadnjič v tvojem pisanju opazila, da govoriš o luštni 'vsotici v denarnici, s katero bi lahko koga kam povabila.' Že sama beseda 'vsotica' ti omejuje pritok, saj je njena definicija 'majhna vsota', ne glede na to, kako slovenci radi segamo po pomanjševalnicah. In zakaj bi koga kam vabila? Saj je lepo imeti rad druge, ampak najprej privošči sebi in sebe razvajaj. Ko si boš zmanifestirala večje vsote, pa to deli z drugimi. Bom tvojemu bančnemu računu posebej naložila občutke, kako je biti tukaj in zdaj viden, ves čas poln in da obstaja. Seveda, če imam tvoje dovoljenje.

Gaja, saj te nisem prosila za razlago sanj. Kaj moje sanje pomenijo vem sama najbolje.  ;)
Povprašala sem te po "povezavi" mojih sanj z bančnim računom, kar ni isto, mar ne.  ;)

In prosim, ne bodi malenkostna in ne vpikuj se v pomanjševalnice in ne sodi takoj na prvi pogled, če neveš kaj pomeni. "VSOTICA" v moji denarnici pomeni 250,00€ in nekaj kovanega drobiža. Zaka "vsotica", ker pričakujem večje "vsote". Če ne začutiš energije napisanega in njih pomena, prosim, ne sodi in ne sklepaj po sebi. Pa naj te toliko ne moti če sem prijazna in ob tem tudi srečna. Hvala.  :)
In glej, nismo vsi enaki in to je najlepši čudež sveta ... Nevem zakaj te moti, če sem slučajno pri volji, da svojo srečo delim (???)?  ::) :o Nekateri delijo negativo, jaz ljubezen.

In ... draga Gaja ... Ne poznaš me ...  ;)
In ... hvala, svoje "sodelavce" že imam. Ne mešam rada preveč križem kražem ...  :D  ;)  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #137 on: August 21, 2009, 06:38:00 PM »
In zakaj 109?
Odgovor za Neely in zame?
Me zanima ja.  ::)

Preposto sem videl 109 in potem sem iskal v tej temi  109. post.  Nisem jaz tisti, ki bi razčlenjeval vsebino in pomen posta. Morate ve same.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #138 on: August 21, 2009, 06:39:20 PM »
Post 13 v tej temi je namenjen tisti, ki je imela en "about tours".  :) :)  NIti pogledal nisem kdo in kdaj ga je napisal,  ter kaj piše....

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #139 on: August 21, 2009, 07:24:17 PM »
Naj sporočim, da se je moj oče danes vrnil iz bolnice. Očitno je bilo nekaj narobe z želodcem, ali kaj takega. Naredili so mu preiskave, mu rekli, da česna in čebule, kot sladkega, alkohola, ter kave ne sme uživati, tako da je sedaj v redu z njim.

Zahvaljujem se vam za vašo podporo, enako pa se zahvaljuje tudi sam. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: August 21, 2009, 08:11:29 PM »
lepo Andres, sam da je vse ok z nemu!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #141 on: August 21, 2009, 08:39:02 PM »
Naj sporočim, da se je moj oče danes vrnil iz bolnice. Očitno je bilo nekaj narobe z želodcem, ali kaj takega. Naredili so mu preiskave, mu rekli, da česna in čebule, kot sladkega, alkohola, ter kave ne sme uživati, tako da je sedaj v redu z njim.

Andres

lepo

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: August 21, 2009, 11:06:00 PM »

Andres

Hvala Bogu, da je v redu.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #143 on: August 22, 2009, 12:11:19 AM »

Gaja, saj te nisem prosila za razlago sanj. Kaj moje sanje pomenijo vem sama najbolje.  ;)
Povprašala sem te po "povezavi" mojih sanj z bančnim računom, kar ni isto, mar ne.  ;)

In prosim, ne bodi malenkostna in ne vpikuj se v pomanjševalnice in ne sodi takoj na prvi pogled, če neveš kaj pomeni. "VSOTICA" v moji denarnici pomeni 250,00€ in nekaj kovanega drobiža. Zaka "vsotica", ker pričakujem večje "vsote". Če ne začutiš energije napisanega in njih pomena, prosim, ne sodi in ne sklepaj po sebi. Pa naj te toliko ne moti če sem prijazna in ob tem tudi srečna. Hvala.  :)
In glej, nismo vsi enaki in to je najlepši čudež sveta ... Nevem zakaj te moti, če sem slučajno pri volji, da svojo srečo delim (???)?  ::) :o Nekateri delijo negativo, jaz ljubezen.

In ... draga Gaja ... Ne poznaš me ...  ;)
In ... hvala, svoje "sodelavce" že imam. Ne mešam rada preveč križem kražem ...  :D  ;)  ang:

Glede na tvojo reakcijo na napisano, sevajo ven zanimiva prepričanja glede denarja, ki jih boš očitno sprocesirala takrat, ko boš pripravljena. Pošiljam ti brezpogojno ljubezen kreatorja, ti pa naredi z njo, kar hočeš.

www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #144 on: August 22, 2009, 12:12:21 AM »

Andres

Super, da je OK.

www.theta.si
DZK 519

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #145 on: August 22, 2009, 01:49:47 PM »

Glede na tvojo reakcijo na napisano, sevajo ven zanimiva prepričanja glede denarja, ki jih boš očitno sprocesirala takrat, ko boš pripravljena. Pošiljam ti brezpogojno ljubezen kreatorja, ti pa naredi z njo, kar hočeš.

hihi ...  :D Zanimivo razmišljanje.  ;) Hvala, iskreno ljubezen pa vedno z veseljem rada sprejmem.  ;)  ang: :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #146 on: August 23, 2009, 06:14:28 PM »
Dan, jaz imam eno prosnjo.. ce lahko naslednjic, ko se bo izvajalo zdravljenje, nekdo moji najboljsi prijatlci nalozi motivacijo za ucenje, ker se zacenjajo izpiti, ona pa se nikakor ne more prpravt, da bi se ucila. Je privolila;)

hvala res  :-* :-*

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #147 on: August 23, 2009, 06:16:28 PM »
Dan, jaz imam eno prosnjo.. ce lahko naslednjic, ko se bo izvajalo zdravljenje, nekdo moji najboljsi prijatlci nalozi motivacijo za ucenje, ker se zacenjajo izpiti, ona pa se nikakor ne more prpravt, da bi se ucila. Je privolila;)

hvala res  :-* :-*

Ne bi bila rada nevzpodbudna, a smo nalaganje motivacije najbrž ne bo dovolj učinkovito - bo treba pogledati zakaj je nemotivirana in tam kaj postoriti ;).
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #148 on: August 23, 2009, 06:27:40 PM »
Ne bi bila rada nevzpodbudna, a smo nalaganje motivacije najbrž ne bo dovolj učinkovito - bo treba pogledati zakaj je nemotivirana in tam kaj postoriti ;).
Lep dan!
Iza
Aha. Samo probat ni greh ane;) nima drugace nobenih posebnih razlogov, ljubezenskih in tako... samo ne da se ji  :D

Lep dan tud tebi

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: August 24, 2009, 07:02:11 AM »
Ja pol pa malo porihtat svojo lenobo pa bo  ;D ( Govorim iz izkušenj  ;) )
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/