Author Topic: Skupinsko zdravljenje, drugi del.  (Read 86176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #120 on: August 20, 2009, 01:02:49 PM »
[Le kaj se skriva za tem tvojim strahom. A si ne bi naložila kakšnih občutkov glede zaupanja v delo zobozdravnika ipd.?

:-* Gaja

Grd dogodek iz ranega otroštva. Te občutke pa si moram  nujno naložit! Bučka pozabljiva! Hvala, da si me spomnila. ;D :-*

No, čimprej to naredi. In ne negativno o sebi govoriti, tudi če se samo šališ. Energetski zapis ostane. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: August 20, 2009, 01:24:05 PM »

Neely, sama se ne ukvarjam z interpretacijo sporočil, ki jih dobim. To je na tistih, ki so jim namenjena. In nikoli ne dvomim v tisto, kar mi kreator pokaže ali pove. Če je račun izginjal, je na tebi, da se malo poglobiš v to ali pa ne, kakor pač čutiš. Morda boš manjkajoče dele sestavljanke dobila skozi sanje, da ti odgovori še tvoja podzavest.

hmmm ... torej naj zanemarim nakazilo, kot da ga ni bilo ...  :-\  :o
Ampak nevem katere manjkajoče dele. Lahko to malo bolj razložiš? Prosim. Morda si še kaj videla, kar bi zame kaj pomenilo.
Pa sanje si jaz ne zapomnim.  ;D
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #122 on: August 20, 2009, 01:34:16 PM »

Neely, sama se ne ukvarjam z interpretacijo sporočil, ki jih dobim. To je na tistih, ki so jim namenjena. In nikoli ne dvomim v tisto, kar mi kreator pokaže ali pove. Če je račun izginjal, je na tebi, da se malo poglobiš v to ali pa ne, kakor pač čutiš. Morda boš manjkajoče dele sestavljanke dobila skozi sanje, da ti odgovori še tvoja podzavest.

hmmm ... torej naj zanemarim nakazilo, kot da ga ni bilo ...  :-\  :o
Ampak nevem katere manjkajoče dele. Lahko to malo bolj razložiš? Prosim. Morda si še kaj videla, kar bi zame kaj pomenilo.
Pa sanje si jaz ne zapomnim.  ;D

Gre za tvoj odnos do računa na banki in tvoja prepričanja v zvezi z denarjem, ki priteka k tebi. Večina prepričanj glede denarja se skriva na dušnem nivoju in če boš želela to področje bolj raziskati ti svetujem, da deluješ z nekom v paru. Nakazilo pa kar blagoslovi, da pridejo še druga. Kaj več, kot sem ti napisala se ne spomnim, vas je bilo včeraj veliko. Sanje si pa le zapiši takoj, ko se zbudiš.
www.theta.si
DZK 519

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: August 20, 2009, 01:54:11 PM »

No, čimprej to naredi. In ne negativno o sebi govoriti, tudi če se samo šališ. Energetski zapis ostane. :o

ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #124 on: August 20, 2009, 03:48:54 PM »
Gaja. Hmm. Ne vem kako je to kreator narekoval, vendar shujšati resnično ne smem. Niti nebi škodilo, če bi se kako kilo zredil.  Stanje na računih je tačas isto kot prej, a priznam, da sem v času izvajanja tovrstnega zdravljenja denarnice, zaslužil več na turizmu kot sem pričakoval. Verjetno se mi bo zaradi inflacije vsota celo dvignila. Govoroim o računih firme.   Ni pa nekega posebnega priliva razen avgustovsko dohodninskega  šprica na moje osebne račun. No, to še sledi. Uro pred začetkom rituala sinoči je bil nordijski Vikiga loto, ki ga načeloma igram. Nisem bil med srečneži, toda to bom brez dvoma naslednjo sredo. 

Priznam pa, da se mi v denarnici nabirajo razno razni listki in papirčki. Vsega najdem notri, od vizitk do raćunov, bankovcev, ter biokibernetskih zaslonk. MIslim, da imam še ključ za kovček tam. Ne vem pa za katerega. :D :D Jutri se lotim reda v denarnici delat. 

Veseli me za zdravje mojega očeta.  Kot sem napisal predhodno, je bilo verjetno več panike kot pa kakšne resnejše bolezni. Tudi sam sem ga pred 24. urami čistil in popoldne mi je mama povedala to kar sem npisal zgoraj.

Hvala vam vsem da polnite moj in vaše račune. 

No, če se na hitro povrnem nazaj v čas, ko ste izvajali zdravljenje, lahko napišem, da je imela  ena menstruacijo.  Naj ta ista ženska obriše drek iz gume na avtomobilu. :)  Ogleda naj si še blatnike avta. Ne vem, če jo je kdo kresnil, ali pa imate toliko dreka tam. :D No, zdaj imaš ti tista rdečo, zato kresnil te skoraj sigurno ni noben. :D :D  Grem jaz iz portirnice počasi spat, saj dežurstvo je potekalo umirjeno z Azro. Hmm. Mogoče je pa ravno ona tista z [bgcolor=#FF1111]rdečo.... [/bgcolor]

Andres

Andres, kreator mi je pri tebi odločno pokazal trebuh, prečekiraj se malo, lahko da gre za kaj, kar se ti je že začelo tvoriti na fizični ravni na tem predelu telesa. Vedno mi pokaže določeno sliko z razlogom.

Očitno nas ima več menstruacijo, jaz sem jo fasala malo pred zdravljenjem. Moram pogledat, če mam drek na gumi, poškodovan pa imam sprednji levi oodbijač. Ko sem brala, sem imela občutek, da misliš zadnje blatnike.

Ja, če ne gre konkretno za debelost, bo pa kar držalo. V zadnjih dneh nekaj čutim desno spodaj v trebuhu. Ne vem kaj to je. Črevesje ali trebuh, skratka nekaj bom moral narediti.  K zdravniku nočem, bom rajši drugače ukrepal.  Pripravljam se tudi na čiščenje jeter po tisti ajurvedski recepturi.

Oglasila se mi je rajši na privat tudi tista s ta rdečo.  Blatnik je bil prvi in zadnji, bržkone na levi strani.  Mi je pa žal, da tako vztrajno točite rdečo. Kot bi nobena ne pričakovala otroka. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #125 on: August 20, 2009, 04:51:19 PM »
Andres  :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #126 on: August 20, 2009, 07:47:01 PM »
Meni se kažejo prvi znaki polnenja denarnice in računov. Gre za oboje, moje osebno in od firme.  :) Bomo videli. Naslednji sestanek imam v soboto, do takrat pa iščem prostor...

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #127 on: August 21, 2009, 12:06:54 AM »
Meni se kažejo prvi znaki polnenja denarnice in računov. Gre za oboje, moje osebno in od firme.  :) Bomo videli. Naslednji sestanek imam v soboto, do takrat pa iščem prostor...

Andres

To je bilo pa hitro. :D Čeprav si ti našel svojo osebo z rdečko in poškodovanim blatnikom, sem te hotela obvestit, da sem imela čisto pokakano sprednjo šipo na avto. Na iskanje kakcev po gumah se nisem spomnila, so mi bili tisti na šipi dovolj.

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #128 on: August 21, 2009, 12:57:13 AM »
No, saj ptičev je povsod dovolj in verjetno nisi edina, ki se ji na šipo podela. Verjamem, da meni še najmanj, razen če avto postavim pod določeno obcestno luč.  Tam obvezno kaj dobim na streho.
Glede moje denarnice kot sem napisal situacija stoji kakršna je. Pač dobil sem ponudbo, da bi v okviru firme nekaj zaslužil,  delal bi okoli 15 ur na teden, istočasno pa bi pridobival tudi stranke za mojo dejavnost. Pravzaprav je bila moja zamisel v zvezi s sodelovanjem veliko bolj skromna, potem se mi je pa kar samo od sebe ponudilo, zato kot sem napisal, najprej iščem prostor, ki mora biti le na nekaterih lokacijah v Rezkjaviku ali sosednjem mestu. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #129 on: August 21, 2009, 12:58:59 AM »
Naj še jaz pristavim na hitro in na kratko, "instant" svoj "lonček".  Podrobnosti tokrat izpustim. ;)

Najprej je bilo zdravljenje; prileti indijanec, imel krila- nek obred s plesom krog moškega, kar naenkrat vsi v zeleni meglici in tudi moški stoji do prsja v njej, nato indijanski poglavar nekaj izreče in vsi delajo enakomerne gibe z rokami in telesi.

Obilje (?). Obilja je ogromno. Toliko, da se zlate skrinje niso dale zapreti.
Bančni računi so prepolni in bankomati so "bruhali" bankovce. Videla sem ljudi sedeti pred bankomati in v naročja je padal denar, na koncu pa nek pečat in v rokah oseb se pojavi poleg pečatov še pisala.

Nekdo si kmalu kupi lep, krem (na rumeno ali nekaj takšnega) avto, 5 vratni.

Črnolasa kratkolaska sedi na novem štirikolesniku. Sicer je še malo šokirana nad hitrostjo tega vozila.

Temnolasa, s prameni, dolgimi lasmi do ramen, rada pleše, se zabava in tako ostane še naprej.

Ena ima rada kavbojke, jih kupuje, a poleg se pojavi "volkulja", ženska z volčjo glavo in jih požre, kar izginejo.

... takole to je to ...

Hvala!  :-* ang:

Jaz sem močno čutila prisotnost Lakshmi, pa pritok vsakršnega obilja.

Nensi, Lakshmi in še nekatere "pomočnike sem tudi jaz videla. Morda ker sem jih pred dejanjem poklicala na pomoč.  ;)  :-*

Neely - Denarnico si večkrat položi na oltarček. Tvoj bančni račun je ves čas izginjal, kot da tv oj višji jaz ne ve, kaj je to. Razloži mu prosim kaj to je in zakaj se uporablja.

... hmmm ... nevem sicer kako si si ti interpretirala dobljeno info, saj sem bila ravno včeraj na banki, izvršila kar lep dvig. Sem imela nakazilo že od 17.8. za katerega sploh nisem vedela. Meni je to čudovito.  :D Denarnica ima še pa tudi luštno vsotico, da lahko še koga kam povabim.  :D
Manifestiram pa, da se prilivi in ... še nadaljujejo.

Imejte mavrično magičen dan in hvala za trud ter vloženo ljubezen.  :-* ang:

Iskal sem post št. 109 in ga tudi našel. Ne vem zakaj, toda nekdo med vami ima brez dvoma odgovor nanj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #130 on: August 21, 2009, 08:03:01 AM »
In zakaj 109?
Odgovor za Neely in zame?
Me zanima ja.  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #131 on: August 21, 2009, 08:14:33 AM »
Gaja hvala  :-* :-* :-*

Čudovite energije. Moja skupina je uživala in prvič delala podporo na daljavo in v tako veliki skupini, zato hvala Gaja za to izkušnjo.

Hvala tudi za vse zdravilne energije za banko, ki je blokirala pritok na moj račun ....  :-*
Ja denarnica pa čutim, da je pretočna....

Prosim, Tea. Ja, je bila kar zanimiva skupinica. pam, da jim boš lahko predala sporočila.

In tako bodi.

Predala sporočila, nisem pa še dobila komentarjev.

Hvala  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #132 on: August 21, 2009, 10:58:44 AM »
Gaja hvala  :-* :-* :-*

Čudovite energije. Moja skupina je uživala in prvič delala podporo na daljavo in v tako veliki skupini, zato hvala Gaja za to izkušnjo.

Hvala tudi za vse zdravilne energije za banko, ki je blokirala pritok na moj račun ....  :-*
Ja denarnica pa čutim, da je pretočna....

Prosim, Tea. Ja, je bila kar zanimiva skupinica. pam, da jim boš lahko predala sporočila.

In tako bodi.

Predala sporočila, nisem pa še dobila komentarjev.

Hvala  :-*

Prosim. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #133 on: August 21, 2009, 10:59:47 AM »
No, saj ptičev je povsod dovolj in verjetno nisi edina, ki se ji na šipo podela. Verjamem, da meni še najmanj, razen če avto postavim pod določeno obcestno luč.  Tam obvezno kaj dobim na streho.
Glede moje denarnice kot sem napisal situacija stoji kakršna je. Pač dobil sem ponudbo, da bi v okviru firme nekaj zaslužil,  delal bi okoli 15 ur na teden, istočasno pa bi pridobival tudi stranke za mojo dejavnost. Pravzaprav je bila moja zamisel v zvezi s sodelovanjem veliko bolj skromna, potem se mi je pa kar samo od sebe ponudilo, zato kot sem napisal, najprej iščem prostor, ki mora biti le na nekaterih lokacijah v Rezkjaviku ali sosednjem mestu. 

Andres

Odlično za tvojo širitev dejavnosti.

www.theta.si
DZK 519

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: August 21, 2009, 01:43:24 PM »

Gre za tvoj odnos do računa na banki in tvoja prepričanja v zvezi z denarjem, ki priteka k tebi. Večina prepričanj glede denarja se skriva na dušnem nivoju in če boš želela to področje bolj raziskati ti svetujem, da deluješ z nekom v paru. Nakazilo pa kar blagoslovi, da pridejo še druga. Kaj več, kot sem ti napisala se ne spomnim, vas je bilo včeraj veliko. Sanje si pa le zapiši takoj, ko se zbudiš.

hm ... verjamem, da se ne spomniš ...
ok, moje sanje, ... večina ... je lebdenje "domov", kjer so nenavadne, čudovite rože, ki jih svet še ni prikazal, drevesa z "obrazi", kristalni potok, tolmun, slap, ... ali pa ples, igra z vilami, pa smeh otrok, ali pa le gibanje energij ... to je nekje to ... hm ... razen izjeme, ki sem jo tako objavila. Kako pa so te moje sanje povezane z mojim bančnim računom? Se že vnaprej iz srca zahvaljujem za tvoj odgovor.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)