No takole. Upam, da ste že vsi nazaj in da vam je bilo lepo. Tokrat sem si zapisovala prebliske, tako da imam za vsakega sporočilo. Pa gremo lepo po vrsti:
Andresov oče - karkoli je že bilo z njim narobe, ga je zapustilo. To bodo potrdili tudi izvidi. Mislim, da je šlo za eno entiteto. Tako hitro se je zgodilo zdravljenje, da sploh nisem dojela.
Šima - tvoja denarnica se je upirala, računi so finančno naraščali. Glede zdravja sem dobila, da so neke težave z levo ramo, kihanje kot pri senenem nahodu in noge niso bile najbolj prizemljene.
Nena - tvoja denarnica se redi, he, he. Račun je še potreboval pregovarjanje.
Rena - tvoja denarnica je bila zaprta in v njej je bilo polno pajčevine. Račun je bil masten (ti boš že razumela pomen tega). Glede čustev pa nisi bila pripravljena še vsega spustit. Nečesa se oklepaš, ker ti služi.
Škorpijonka - tvoji denarnici nič ne manjka. Bančni račun se mi je pojavil kot mizica, ki ji je potrebno priviti nogice, ker so na neravnem terenu.
Maćica - Zobje so zdaj v redu, videla sem, da te mučita spodnja dva kočnika. Tvoja denarnica je zvrhano polna račun pa prazen, zato si kdaj položi kaj denarja na račun.
Andres - glede zdravja šef pravi, da bo treba shujšat, denarnica bi želela biti bolj urejena, z zloženimi bankovci in brez računov med njimi. Stanje na računih lepo raste.
Tejka - t voja denarnica je izredno zadovoljna. Številke na računu so se podvajale v nedogled. Glede energije pa kreator pravi, da se ne razdajaj toliko za druge.
Buttafly - Če imaš črno denarnico, jo zamenjaj za belo s kombinacijo zlate. Plačuj manj s kartico in tvoj račun se bo počutil bolje.
Neely - Denarnico si večkrat položi na oltarček. Tvoj bančni račun je ves čas izginjal, kot da tv oj višji jaz ne ve, kaj je to. Razloži mu prosim kaj to je in zakaj se uporablja.
Tea - tvoja denarnica je tako polna, da se komaj zapre. Pri bančnem računu pa je do zdaj bil problem v banki.
Robi - Njegova denarnica pravi, da preveč zapravlja, stanje na bančnem računu pa varira gor in dol.
Danijela - njena denarnica ima rada velike bankovce

Bančni račun stoji na mestu in izraža strah pred prihodnostjo in osredotočenost na prihranke.
Nataša - denarnica ji uhaja iz rok, bančni račun pa mi je rekel, da potrebuje stilsko preobrazbo. Glede zdravljenje čustev ji povej, da naj izkašlja tisto, kar jo tišči pa naj se več smeje.
Roman - potrebuje večjo in novo denarnico. Njegov bančni račun je tudi na bolj majavih tleh, včasih gre v minus, včasih pa v plus.
Mikela - njena denarnica kot spužva vsrkava negativnosti. Bančnega računa pa sploh nisem zaznala.
Milena - se preveč oklepa denarnice, ki potrebuje več svobode, bančni račun je v redu. Glede zdravja je imela pogoste glavobole in bolečine v križu.
Nensi - tvoja denarnica je gromozanska, enostavno nima meja. Pri bančnih računih pa sem slišala: "Happy little campers".
Takole, me že roka boli od pisanja. Zdaj pa poročajte prosim o napisanem.
Objem,
Gaja