Author Topic: Skupinsko zdravljenje, drugi del.  (Read 83092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #90 on: August 19, 2009, 10:25:52 PM »
Hvala za zdravljenje, bilo je mogočno.

Jaz sem močno čutila prisotnost Lakshmi, pa pritok vsakršnega obilja.
Andres pri tvojem očetu pa, kot bi med zdravljenjem potekala neke vrste operacija na odprtem srcu  ???

Nočko vsem.  :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #91 on: August 19, 2009, 10:32:15 PM »
Hvala Gaja in vsi, ki ste sodelovali. :-* :-* :-*
 Tako sem utrujena, da komaj gledam. Bilo je spet zelo močno. ang:
« Last Edit: August 20, 2009, 12:53:31 PM by Mačica »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #92 on: August 19, 2009, 10:35:55 PM »
No takole. Upam, da ste že vsi nazaj in da vam je bilo lepo. Tokrat sem si zapisovala prebliske, tako da imam za vsakega sporočilo. Pa gremo lepo po vrsti:

Andresov oče - karkoli je že bilo z njim narobe, ga je zapustilo. To bodo potrdili tudi izvidi. Mislim, da je šlo za eno entiteto. Tako hitro se je zgodilo zdravljenje, da sploh nisem dojela.
Šima - tvoja denarnica se je upirala, računi so finančno naraščali. Glede zdravja sem dobila, da so neke težave z levo ramo, kihanje kot pri senenem nahodu in noge niso bile najbolj prizemljene.
Nena - tvoja denarnica se redi, he, he. Račun je še potreboval pregovarjanje.
Rena -  tvoja denarnica je bila zaprta in v njej je bilo polno pajčevine. Račun je bil masten (ti boš že razumela pomen tega). Glede čustev pa nisi bila pripravljena še vsega spustit. Nečesa se oklepaš, ker ti služi.
Škorpijonka - tvoji denarnici nič ne manjka. Bančni račun se mi je pojavil kot mizica, ki ji je potrebno priviti nogice, ker so na neravnem terenu.
Maćica - Zobje so zdaj v redu, videla sem, da te mučita spodnja dva kočnika. Tvoja denarnica je zvrhano polna račun pa prazen, zato si kdaj položi kaj denarja na račun.
Andres - glede zdravja šef pravi, da bo treba shujšat, denarnica bi želela biti bolj urejena, z zloženimi bankovci in brez računov med njimi. Stanje na računih lepo raste.
Tejka - t voja denarnica je izredno zadovoljna. Številke na računu so se podvajale v nedogled.  Glede energije pa kreator pravi, da se ne razdajaj toliko za druge.
Buttafly - Če imaš črno denarnico, jo zamenjaj za belo s kombinacijo zlate. Plačuj manj s kartico in tvoj račun se bo počutil bolje.
Neely - Denarnico si večkrat položi na oltarček. Tvoj bančni račun je ves čas izginjal, kot da tv oj višji jaz ne ve, kaj je to. Razloži mu prosim kaj to je in zakaj se uporablja.
Tea - tvoja denarnica je tako polna, da se komaj zapre. Pri bančnem računu pa je do zdaj bil problem v banki.
Robi - Njegova denarnica pravi, da preveč zapravlja, stanje na bančnem računu pa varira gor in dol.
Danijela - njena denarnica ima rada velike bankovce  ;) Bančni račun stoji na mestu in izraža strah pred prihodnostjo in osredotočenost na prihranke.
Nataša - denarnica ji uhaja iz rok, bančni račun pa mi je rekel, da potrebuje stilsko preobrazbo. Glede zdravljenje čustev ji povej, da naj izkašlja tisto, kar jo tišči pa naj se več smeje.
Roman - potrebuje večjo in novo denarnico. Njegov bančni račun je tudi na bolj majavih tleh, včasih gre v minus, včasih pa v plus.
Mikela - njena denarnica kot spužva vsrkava negativnosti. Bančnega računa pa sploh nisem zaznala.
Milena - se preveč oklepa denarnice, ki potrebuje več svobode, bančni račun je v redu. Glede zdravja je imela pogoste glavobole in bolečine v križu.
Nensi - tvoja denarnica je gromozanska, enostavno nima meja. Pri bančnih računih pa sem slišala: "Happy little campers".

Takole, me že roka boli od pisanja. Zdaj pa poročajte prosim o napisanem.

Objem,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #93 on: August 19, 2009, 10:44:20 PM »
Hej, po pravici povedano, se danes res nisem mogla odpret. Cel dan me že nekaj muči. Saj bo, vem da bom tudi čez to šla, le rabim nekaj časa, da prebavim. Sem pa po 10 minutah celo zaspala. V bistvu mi danes denarno stanje ni bilo toliko pomembno. Pajčevine pa sicer v denarnici še nisem našla, toliko jo le odpiram. Šala  :D. Vsekakor pa iskrena hvala za tvoje zdravljenje in trud.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #94 on: August 20, 2009, 03:09:44 AM »

Tejka - t voja denarnica je izredno zadovoljna. Številke na računu so se podvajale v nedogled.  Glede energije pa kreator pravi, da se ne razdajaj toliko za druge.

Uf hvala Gaja, samo komentiram, če lahko. Se bojim, da je moja denarnica zadovoljna prazna, saj mi je prav danes zmanjkal čisto zadnji cent. Na računu stanje 0 (morda nekaj centov no), ker sem si limit ukinila.
Energijo zadnje čase bolj usmerjam v delo, ravno zaradi finančnega st(r)anja, torej sem na pravi poti. Pomagam sicer še vedno, ker nekako ne morem iz svoje kože, sem se pa že naučila rečt ne, kar je cel napredek ;)

Sama sem bila malo prisotna. Mulček hrupen 100 na uro, sem se potem umaknila v kopalnico, pa ni bilo za dolgo - Bajsek ne prenese, da je zaprt stran od mene in iz theta me je potegnilo njegovo skaknje na kljuko ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #95 on: August 20, 2009, 05:36:41 AM »
No takole. Upam, da ste že vsi nazaj in da vam je bilo lepo. Tokrat sem si zapisovala prebliske, tako da imam za vsakega sporočilo. Pa gremo lepo po vrsti:

Andresov oče - karkoli je že bilo z njim narobe, ga je zapustilo. To bodo potrdili tudi izvidi. Mislim, da je šlo za eno entiteto. Tako hitro se je zgodilo zdravljenje, da sploh nisem dojela.

Andres - glede zdravja šef pravi, da bo treba shujšat, denarnica bi želela biti bolj urejena, z zloženimi bankovci in brez računov med njimi. Stanje na računih lepo raste.

Takole, me že roka boli od pisanja. Zdaj pa poročajte prosim o napisanem.

Objem,
Gaja
Hvala za zdravljenje, bilo je mogočno.

Jaz sem močno čutila prisotnost Lakshmi, pa pritok vsakršnega obilja.
Andres pri tvojem očetu pa, kot bi med zdravljenjem potekala neke vrste operacija na odprtem srcu  ???

Nočko vsem.  :-*

Škoda, ker nisem mogel biti zraven.  Moj sestanek se je končal pol ure po začetku zdravljenja. Sem pa se  na vas spomnil po desetih minutah od začetka, vendar ker sem govoril drugim, nisem mogel niti umsko do vas.  Škoda, pa taka "nogometna" zasedba je bila kot kaže.

Nensi.  Upam, da bo tako, sicer pa, tudi trudim se, da bi tako bilo.  Glede očeta moram napisati, da ni bilo tako tragično kot se je sprva zdelo, očitno pa gre za želodec, torej verjetno ne srce ali kakšno kap. 

Gaja. Hmm. Ne vem kako je to kreator narekoval, vendar shujšati resnično ne smem. Niti nebi škodilo, če bi se kako kilo zredil.  Stanje na računih je tačas isto kot prej, a priznam, da sem v času izvajanja tovrstnega zdravljenja denarnice, zaslužil več na turizmu kot sem pričakoval. Verjetno se mi bo zaradi inflacije vsota celo dvignila. Govoroim o računih firme.   Ni pa nekega posebnega priliva razen avgustovsko dohodninskega  šprica na moje osebne račun. No, to še sledi. Uro pred začetkom rituala sinoči je bil nordijski Vikiga loto, ki ga načeloma igram. Nisem bil med srečneži, toda to bom brez dvoma naslednjo sredo. 

Priznam pa, da se mi v denarnici nabirajo razno razni listki in papirčki. Vsega najdem notri, od vizitk do raćunov, bankovcev, ter biokibernetskih zaslonk. MIslim, da imam še ključ za kovček tam. Ne vem pa za katerega. :D :D Jutri se lotim reda v denarnici delat. 

Veseli me za zdravje mojega očeta.  Kot sem napisal predhodno, je bilo verjetno več panike kot pa kakšne resnejše bolezni. Tudi sam sem ga pred  24. urami čistil in popoldne mi je mama povedala to kar sem npisal zgoraj.

Hvala vam vsem da polnite moj in vaše račune. 

No, če se na hitro povrnem nazaj v čas, ko ste izvajali zdravljenje, lahko napišem, da je imela  ena menstruacijo.  Naj ta ista ženska obriše drek iz gume na avtomobilu. :)  Ogleda naj si še blatnike avta. Ne vem, če jo je kdo kresnil, ali pa imate toliko dreka tam. :D No, zdaj imaš ti tista rdečo, zato kresnil te skoraj sigurno ni noben. :D :D  Grem jaz iz portirnice počasi spat, saj dežurstvo je potekalo umirjeno z Azro. Hmm. Mogoče je pa ravno ona tista z [bgcolor=#FF1111]rdečo.... [/bgcolor]

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #96 on: August 20, 2009, 06:35:52 AM »
Andres,
avto res nekje popraskam  :D menzes pa pricakujem cez pribl 2 tedna, razen, ce me bo pocastila prej, saj pijem Teran vsak dan, to pa je kot en naravni pospesevalec.  ;D
Lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #97 on: August 20, 2009, 07:04:18 AM »
Hvala vsem. Jaz sem bila doma, v naslonjaču in mi je bilo prijetno toplo, ves čas mi je šlo na smeh. Take fajne energije.
Gaja, moj račun ima majave nogice? Neravna tla? Hja,mogoče zato, ker zdajle stojita dva možna priliva v zraku, ne vem, ali jih bom uspela dobiti.

Andres, menstro imam jaz, vendar nimam svojega avtomobila. Niti vozila ga nisem v zadnjih dneh.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #98 on: August 20, 2009, 07:07:25 AM »
Bil zravn in Andres sn v podporu tvojemu očetu. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: August 20, 2009, 07:35:37 AM »
Gaja hvala  :-* :-* :-*

Čudovite energije. Moja skupina je uživala in prvič delala podporo na daljavo in v tako veliki skupini, zato hvala Gaja za to izkušnjo.

Hvala tudi za vse zdravilne energije za banko, ki je blokirala pritok na moj račun ....  :-*
Ja denarnica pa čutim, da je pretočna....

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #100 on: August 20, 2009, 07:41:07 AM »

Nensi - tvoja denarnica je gromozanska, enostavno nima meja. Pri bančnih računih pa sem slišala: "Happy little campers".

Objem,
Gaja

Hvala Gaja, sem res ves čas ob sebi čutila Lakshmi, in ogromen pritok obilja, ne samo materialnega, tudi vse ostalo.
Zdaj še "camperje" dešifriram pa bo sploh popolno.
Objem in lep dan, nensi

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #101 on: August 20, 2009, 08:32:41 AM »
Hvala, Gaja :-* ang:
Jaz sem bila takrat ravno v delu z eno stranko, tako, da sem samo poslala energijo tebi v podporo, celega procesa pa nisem opazovala.
Upam, da se moja denarnica redi od denarja in ne od kakšnih papirčkov ;) Mrbit ja pa čas, da jo zamenjam in kupim kakšno bolj svetlo  8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #102 on: August 20, 2009, 08:38:13 AM »
Gaja, hvala.  :-*

Kočnika sta zgornja in skrajni čas je, da premagam svoj silni strah in grem k zobozdravniku.  :P

Bančni račun je res prazen in bo danes poln.   :D

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: August 20, 2009, 08:39:49 AM »
Andres, veseli me, da je z očetom manj hudo kot je kazalo.

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #104 on: August 20, 2009, 09:14:59 AM »
Buttafly - Če imaš črno denarnico, jo zamenjaj za belo s kombinacijo zlate. Plačuj manj s kartico in tvoj račun se bo počutil bolje.
OOO ful dobr da si za vsakega napisala. Ja res mam crno denarnico (z zlatimi crkami). bom probala najdit belo. + upostevala tvoj nasvet glede kartice;)

hvala Gaja in vsem ostalim!!!  :-*