Naj še jaz pristavim na hitro in na kratko, "instant" svoj "lonček". Podrobnosti tokrat izpustim.

Najprej je bilo zdravljenje; prileti indijanec, imel krila- nek obred s plesom krog moškega, kar naenkrat vsi v zeleni meglici in tudi moški stoji do prsja v njej, nato indijanski poglavar nekaj izreče in vsi delajo enakomerne gibe z rokami in telesi.
Obilje (?). Obilja je ogromno. Toliko, da se zlate skrinje niso dale zapreti.
Bančni računi so prepolni in bankomati so "bruhali" bankovce. Videla sem ljudi sedeti pred bankomati in v naročja je padal denar, na koncu pa nek pečat in v rokah oseb se pojavi poleg pečatov še pisala.
Nekdo si kmalu kupi lep, krem (na rumeno ali nekaj takšnega) avto, 5 vratni.
Črnolasa kratkolaska sedi na novem štirikolesniku. Sicer je še malo šokirana nad hitrostjo tega vozila.
Temnolasa, s prameni, dolgimi lasmi do komolcev, rada pleše, se zabava in tako ostane še naprej.
Ena ima rada kavbojke, jih kupuje, a poleg se pojavi "volkulja", ženska z volčjo glavo in jih požre, kar izginejo.
... takole to je to ...
Hvala!

... hmmm ... nevem sicer kako si si ti interpretirala dobljeno info, saj sem bila ravno včeraj na banki, izvršila kar lep dvig. Sem imela nakazilo že od 17.8. za katerega sploh nisem vedela. Meni je to čudovito.

Denarnica ima še pa tudi luštno vsotico, da lahko še koga kam povabim.

Manifestiram pa, da se prilivi in ... še nadaljujejo.
Imejte mavrično magičen dan in hvala za trud ter vloženo ljubezen.