Na hitro nekaj besed … Prilepila sem nekaj postov, da še sama malo komentiram.
Kje se vse skupaj pričelo? Ni pomembno. Že davno.
Ušel mi je tvoj post Tea, ki je zadnji prilepljen.
Prosila sem za zdravljenje in mislim, da tukaj ni pomembno kakšne tehnike dela se poslužujem, mar ne. Tisti, ki poznajo moje tehnike jim zaupajo. A kakšne veze ima tvoje vprašanje, veš le ti.
Ker je bil odziv na mojo prošnjo kakršen je pač bil, sem poiskala druge poti pomoči. Vseeno hvala za pripravljenost pomagati.
Glede tvojega zadnjega posta ti tudi lahko odgovorim. Ponudila sem le pošiljanje ljubezni. Rada bi pa razumela kako naj preprečim slike, ki se mi pojavljajo. Pojavljajo se mi pa vedno koj, ko stopim v meditacijo in včasih tudi kar tako čez dan. Torej je to tako zelo napak?
In zakaj se moram popredalčkati in se razpisati o mojih kvalifikacijah? Dobro, mnogo delavnic, seminarjev, meditacij, sem obiskala, a kaj bi mi vse to pomagalo, če nebi vse to preizkusila na sebi, sprakticirala, teorijo preobrazila v prakso … Moj prispevek sprejme kdor želi in nikogar ne silim v nič. Kar dajem, dajem s srcem.
Tvojo in vsakršno željo spoštujem. Kaj pomeni pošiljati ljubezen in celoten postopek thete poznam. A če jo kdo sprejema kot grožnjo …
Bodite v ljubezni. Z Božanskimi blagoslovi ljubezni!
Neely, ti bom jaz povedala, kje se je vse skupaj začelo. Tudi jaz sem šla malo brskat po preteklih odgovorih in našla na forumu tole:Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #64 on: January 18, 2009, 07:49:22 PM »
Quote from: neely18 on January 18, 2009, 06:59:30 PM
Jaz bi se pridružila za zdravljenje. Hvala! Kiss
Boš pomagala pri zdravljenju ali bi ga rada bila deležna?
Goga
Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #70 on: January 18, 2009, 08:49:41 PM »
Goga, nisem Theta praktik.(obisk imela in nisem utegnila prej odpisat)
18. januarja si torej rekla, da nisi theta praktik. Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #88 on: January 19, 2009, 11:25:36 AM »
Tudi jaz se zahvaljujem za zdravljenje. Čutila sem mravljinčenje po telesu.
So morda sodelovali trije moški TH praktiki (eden si pušča brado rast- oblikovano, drugi nosi očala ali je v tej sliki imel sončna ali morda "vidi" in igra kitaro in tretji je mlajši). Videla sem tudi žensko z dolgimi, rahlo valovitimi svetlimi lasmi, druga je imela tudi dolge, ravne lase. Drgi so bili zamegljeni. In že drugič sem videla živa drevesa, ki so se dvignila od tal in odhajala. Ah, pa še marsikaj je bilo. Kaj je to pomenilo v povezavi z zdravljenjem, nevem.
Sem pa pošiljala ljubezen v svet, naravi, vsem ljudem, otrokom, vsem TH praktikom za pomoč.Hvala. Kiss
Z ljubeznijo angel
19. januarja si že sodelovala pri skupinskem zdravljenju in pošiljala ljubezen Theta praktikom, čeprav bi bilo dovolj, da se osrediščiš v svojem srcu. Po tem dogodku si kar naenkrat začela biti podpora tistemu, ki izvaja zdravljenja. Na kakšen način si to izvajala veš le ti.
Potem, ko si bila ves čas prisotna pri zdravljenju te je Tea povabila k vodenju skupinskega zdravljenja. Vse v prepričanju, da je nekdo, ki podpira praktika, ki izvaja zdravljenje, tudi sam theta praktik. Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #238 on: January 23, 2009, 03:29:58 PM »
Quote from: neely18 on January 23, 2009, 01:57:09 PM
Ponovimo danes ob 21h vajo. Pričnite s prijavami. Wink
boš vodila Nely angelRe: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #239 on: January 23, 2009, 04:06:49 PM »
Tea lahko in z veseljem sprejmem tudi kakšno podporo. Sem še "sveža". WinkNa moje vprašanje, če si theta praktik, si odgovorila naslednje:Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #245 on: January 23, 2009, 05:47:17 PM »
Neely,
Se mi zdi, da si pred kratkim napisala, da nisi theta praktik.
Goga Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #246 on: January 23, 2009, 05:53:59 PM »
Pozdravljena Goga.
Seveda, saj še nisem delala s skupinami, temveč le zase, posameznike, ... Wink
Zato sem pa zelo vesela vsake podpore. Wink
Neely!8. januarja si rekla, da nisi Theta praktik, 23. januarja pa si očitno že bila. Tule očitno nekaj zelo smrdi. Na mojo obrazložitev, da je theta praktik nekdo, ki je bil na seminarju nisi sploh odgovorila. In seveda sem se v dobri volji, da imam opravka z nekom, ki je zgolj zbiral pogum prijavila sebe in še sina. Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #250 on: January 23, 2009, 06:17:14 PM »
Quote from: neely18 on January 23, 2009, 05:53:59 PM
Pozdravljena Goga.
Seveda, saj še nisem delala s skupinami, temveč le zase, posameznike, ... Wink
Zato sem pa zelo vesela vsake podpore. Wink
Neely
Neely, theta praktik je vsak, ki naredi Theta Healing seminar, ne glede na to ali dela s skupinami, s posamezniki ali zgolj na sebi.
Morda bo moja podpora malce okrnjena, odvisno od tega kdaj bo sin zaspal. Se pridružim takoj, ko lahko. Prosim, če daš na seznam še Nea in mene. Vesela sem, da si se opogumila.
Goga
Napisala si, da si v prebujanju in da je namen važen. To sicer drži. Vendar si zlorabila zaupanje vseh teh ljudi na seznamu, kajti prijavili smo se z zaupanjem, da bo zdravljenje izvajal nekdo, ki ga je nek theta učitelj podučil, kako se pride do sedme ravni, kako delati z božansko ljubeznijo in kako zdraviti s to energijo. Očitno misliš, da si vse to izvedela že s tem, ko si prebrala skripto. Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #253 on: January 23, 2009, 06:26:27 PM »
Hvala še Gogi in Streli za podporo. Kiss Kiss
In Goga, recimo, da sem še v prebujanju. Wink Saj razumeš, domač teren je le domač. Smiley Pravijo, da je namen pomemben.
Vsi tile ljudje so bili takrat na seznamu za zdravljenje:
Tea
Ljubo
Lara
Andrej
Ana
Alenka
Gregor
Darchi
Nena
Goga
Neo
Strela
Kumse
Gal
Ne vem, kako bi se počutili, če bi vedeli, da zdravljenje izvaja nekdo, ki ni theta praktik. Najbrž se ne bi prijavili nanj.Rada bi še napisala nekaj na tvojo izjavo označeno s krepkim tiskom:tukaj ni pomembno kakšne tehnike dela se poslužujem, mar ne. Tisti, ki poznajo moje tehnike jim zaupajo. ... Moj prispevek sprejme kdor želi in nikogar ne silim v nič. Kar dajem, dajem s srcem. Pišeš v rubriki ThetaHealing in tukaj se poslužujemo samo te tehnike in nobene druge. Če želiš izvajati svoje lastno zdravljenje in stvari početi na svoj način, odpri novo temo in to počni tam. Ne pa tukaj. Verjamem, da tisti, ki poznajo tvoje tehnike, tem tudi zaupajo, vendar ljudem na seznamu nisi dala možnosti izbire. In tu je problem. Pretvarjala si se, da si nekaj, kar nisi. In to oprosti ni dajanje s srcem ali prepoznavanje božanskosti v drugih. Je zavajanje.
Gaja