Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Spovednica baj bik7
bik7:
--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 11:08:24 PM ---ne tokrat pa res, sem si obljubila, raje umrem, ne javim se mu več, nikoli
--- End quote ---
Ne kliči hudiča kjer ga ni pa še take besede ne izgovarjaj k pole ti bo itak žal ker se ti to lahko kmalu zgodi.
Zato tzi za pokoro nalagam, da greš v najbližjo slaštičarno in si naročiš dve kepici sladoleda s sladkim grehom in pr vsaki žlički rečeš najlepša, najboljša sem in ni me vreden zravn pa dodaš kako lepo je živeti.hehehehehe
bik7:
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 02:23:39 AM ---Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo ;D. Grešim v sanjah vsako noč imam drugega ;D
--- End quote ---
Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.
Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
bik7:
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 07:13:37 AM ---Lažem na veliko.
--- End quote ---
A je to sploh kaki greh. Dej no sej danes že vsi lažejo. Tevi ki najbolj lažejo pa pravijo, da se ne sme. No ampak ker si si sama ali sam presodu, da lažeš ti nalagam to pokoro.
En stavek v dnevu moraš povedatio popravici pa sam-a si ne smeš lagati. :D :D :D
Anonymous:
--- Quote from: bik7 on August 14, 2009, 09:16:40 AM ---
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 02:23:39 AM ---Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo ;D. Grešim v sanjah vsako noč imam drugega ;D
--- End quote ---
Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.
Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
--- End quote ---
He, he ni za sex, predvsem pogerešam nežnost in crkljanje
Anonymous:
Prvič se poskusila marihuano. Pri mojih letih :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version