Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Spovednica baj bik7
Anonymous:
Oh, mene je to hvalabogu že minilo. Je bilo pa kar nekaj let norih.
Čutim da odraščam, všeč mi je, a obenem sem fouš vrstnikom, ki lepo stanujejo doma, na ramenih staršev, imajo celo plačo zase, nič jim ni treba.
Grrr.....
Anonymous:
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 09:26:14 AM ---
--- Quote from: bik7 on August 14, 2009, 09:16:40 AM ---
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 02:23:39 AM ---Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo ;D. Grešim v sanjah vsako noč imam drugega ;D
--- End quote ---
Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.
Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
--- End quote ---
He, he ni za sex, predvsem pogerešam nežnost in crkljanje
--- End quote ---
Ti nism naložil da greš z njim sexat apak mojat kar pomeni ckrkljat hehehehehehehe
bik7:
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 09:26:54 AM ---Prvič se poskusila marihuano. Pri mojih letih :o
--- End quote ---
Uf želim si, da si tudi zadnjič. Pa še to, da probala le z radovednosti ne zaradi česa drugega.
Nalagam ti za pokoro da poskusiš raje prjateljčka namazanega z nutelo in to vsakič ko boš pomislila nazaj na kako tako neumnost. :D :D :D :D
bik7:
--- Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 09:32:07 AM ---Oh, mene je to hvalabogu že minilo. Je bilo pa kar nekaj let norih.
Čutim da odraščam, všeč mi je, a obenem sem fouš vrstnikom, ki lepo stanujejo doma, na ramenih staršev, imajo celo plačo zase, nič jim ni treba.
Grrr.....
--- End quote ---
Kaj je to izpoved ali samo pripomba. Ne vem al bi ti ki naložil al te pustil brez odpustkov. :D :D :D
Anonymous:
Kako mi ta ženska kri pije! Želim si, da je ne bi bilo!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version