Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #15 on: August 13, 2009, 12:09:39 PM »
Sem prvo mislila, kaj bo spovednica, pa saj že imamo Olajšaj se. Ampak vidim, da je tu malo drugačen podton,  ki mi zeloooooooo ustreza. Že vidim, da mi bo zelo všeč. Uživam v pikantnostih in tistih naših skritih jezicah, ljubosumnostih, privoščljivosti in še kaj. Saj se trudim, da to ne bi prevladovalo, ampak včasih pa se izrazi tud žlehtnoba, matr. Mrs Hudoba, hahaha, jz bom kdaj pa kdaj Mrs Žlehtnoba  ;D . Bi še imela kaj za povedat, ampak že še pride na vrsto  :D

Ti kr dej pokora bo zmeraj vzgojna včasih pa še malo s čilijem začinjena. Bom vidu ki bo reku moj pokorni zakonik kaj ti nalaga.hehehehehehhe
« Last Edit: August 13, 2009, 12:09:59 PM by bik7 »

Anonymous

• Guest
« Reply #16 on: August 13, 2009, 12:10:40 PM »
Pozabu podpis bik7 :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #17 on: August 13, 2009, 04:47:00 PM »
Res  ste face  :D nekaj posebnega, nimam grehov vsaj takih s dejanji, imam enega velikega s umom  :D ;)

A sledi kaka pokora????

:D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #18 on: August 13, 2009, 06:16:02 PM »
Če je umski greh ti kar napiši. Bomo ANALizirali.  Je to tvoj greh?? :)

Anonymous

• Guest
« Reply #19 on: August 13, 2009, 06:54:21 PM »
se ve  :D ne govorim  o tujih, ne vem za, pa tudi nisem pristojna  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #20 on: August 13, 2009, 06:55:48 PM »
zakaj je kolektivno prepričanje: ne smeš želeti tujega blaga oz. tuje žene?
 :o

Anonymous

• Guest
« Reply #21 on: August 13, 2009, 07:27:11 PM »
:D Odlicno. Nisem verna, tako da zame grehov ni, bom se pa spovedala  :D
Rahlo sem jezna, ker ima prijatelj punco in bom zdaj na drugem mestu ali se nizje.
V bistvu, ce sem iskrena si zelim, da cimprej vidi, da ni za njega in prekine.  :P
Se bolj jezna, pa sem bila, ker mi ni povedal in sem zvedela od drugih! Torej sem upraviceno hudobna!  >:D
Ocitno misli, da se sedaj ne vem, jaz sem pa tudi enako neiskrena kot on!
Jutri imam zmenek z nekom, ki ga ne mara. To bo jezen  :D ze vidim sms sporocilo. Komaj cakam!  >:D
Hvala za nasvet!
Mrs. Hudoba  ;D

No tu niso mišljeni samo grehi. Pa tudi kake nerodnosti pa še vse kar spada kar bi se blo za spovedat.

Sej to kar delaš je človeško in seveda zmeraj dopustno je pač z nekim namenom. Verjamem, da mu želiš najboljše in to si ti. Sej vsak mora poskrbet za svojo srečo in ljubezn. Seveda tudi za spoštovanje. Misel tvoja je izrečena in če je iskrena se bo zgodilo.

Seveda pa si pokore vredna in zato ti nalagam da ker vem da danes nimaš časa, da greš jutre v šoping in si kupiš kar si že dolgo želiš da bi mela.

bik7

Bik, hvala za podporo.  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #22 on: August 13, 2009, 07:29:50 PM »
Sem prvo mislila, kaj bo spovednica, pa saj že imamo Olajšaj se. Ampak vidim, da je tu malo drugačen podton,  ki mi zeloooooooo ustreza. Že vidim, da mi bo zelo všeč. Uživam v pikantnostih in tistih naših skritih jezicah, ljubosumnostih, privoščljivosti in še kaj. Saj se trudim, da to ne bi prevladovalo, ampak včasih pa se izrazi tud žlehtnoba, matr. Mrs Hudoba, hahaha, jz bom kdaj pa kdaj Mrs Žlehtnoba  ;D . Bi še imela kaj za povedat, ampak že še pride na vrsto  :D

:D Meni je ta koticek izredno vsec! Ti kar stresi ven, kar je potrebno. Jaz sem danes nadaljevala s svojo neizcrpno mocjo hudobije, ki je seveda dobro namerna  :D med voznjo pa sem se sprasevala, ce sem tudi zavistna.  ??? Glede dolocenih simbolov, ki simbolizirajo zavist in so mi vsec. Je to v povezavi?

Anonymous

• Guest
« Reply #23 on: August 13, 2009, 07:35:35 PM »

ti, ti vidva s tem "prijateljem" pa bosta ziher nekoč poročena  >:D

:D astrolosko za poroko sploh ne greva skup  :D no, to je eno izmed 1001  :D
danes sva imela zelo buren prepir. rekel, da sem egoist ! pa se nekaj stvari, ki so me dvignile do plafona! no, jaz sem samo hotela, da bi mi povedal ... pa ni, ta ..... !!!
Iz imenika je izbrisan !!!  >:D >:(

Anonymous

• Guest
« Reply #24 on: August 13, 2009, 07:37:47 PM »
zakaj je kolektivno prepričanje: ne smeš želeti tujega blaga oz. tuje žene?
 :o

LAHKO, samo ce gres iz zelj na dejanja - delaj tako, da nihce ne ve ...  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #25 on: August 13, 2009, 09:07:40 PM »

[/quote]

če nihče ne ve potem kaj češ, nič, od tega!!!! :D :D
Ko se iz želje razvije nekaj več, nekaj globljega kaj potem?

Anonymous

• Guest
« Reply #26 on: August 13, 2009, 09:12:14 PM »

:D Meni je ta koticek izredno vsec! Ti kar stresi ven, kar je potrebno. Jaz sem danes nadaljevala s svojo neizcrpno mocjo hudobije, ki je seveda dobro namerna  :D med voznjo pa sem se sprasevala, ce sem tudi zavistna.  ??? Glede dolocenih simbolov, ki simbolizirajo zavist in so mi vsec. Je to v povezavi?

Hmmm...kot Mrs Žlehtnoba ti odgovarjam, da lahko da so simboli povezani s tvojim razpoloženjem. Ni pa nujno, ker men so sicer sami taki pocukrani simboli všeč. Sicer pa, keri simboli pa so za žlehtnobo? ( ;D ta ziher, hehe). Je pa vsekakor bolje, da to izpovemo tu in spilimo pa omilimo. Pa še pikantno je brat  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #27 on: August 13, 2009, 09:30:33 PM »

če nihče ne ve potem kaj češ, nič, od tega!!!! :D :D
Ko se iz želje razvije nekaj več, nekaj globljega kaj potem?

[/quote]

potem pa akcija  >:D  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #28 on: August 13, 2009, 09:35:25 PM »
Sem prvo mislila, kaj bo spovednica, pa saj že imamo Olajšaj se. Ampak vidim, da je tu malo drugačen podton,  ki mi zeloooooooo ustreza. Že vidim, da mi bo zelo všeč. Uživam v pikantnostih in tistih naših skritih jezicah, ljubosumnostih, privoščljivosti in še kaj. Saj se trudim, da to ne bi prevladovalo, ampak včasih pa se izrazi tud žlehtnoba, matr. Mrs Hudoba, hahaha, jz bom kdaj pa kdaj Mrs Žlehtnoba  ;D . Bi še imela kaj za povedat, ampak že še pride na vrsto  :D

Ti kr dej pokora bo zmeraj vzgojna včasih pa še malo s čilijem začinjena. Bom vidu ki bo reku moj pokorni zakonik kaj ti nalaga.hehehehehehhe

POKORNI ZAKONIK  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #29 on: August 13, 2009, 09:51:47 PM »

Hmmm...kot Mrs Žlehtnoba ti odgovarjam, da lahko da so simboli povezani s tvojim razpoloženjem. Ni pa nujno, ker men so sicer sami taki pocukrani simboli všeč. Sicer pa, keri simboli pa so za žlehtnobo? ( ;D ta ziher, hehe). Je pa vsekakor bolje, da to izpovemo tu in spilimo pa omilimo. Pa še pikantno je brat  >:D

Morda res...se imam za dobro osebo,a ko sem vse skupaj brala-pomeni simbolov, tudi zgodovinski so vsi tako zlovesci, negativni...sem pomislila,da se se kak hudic v meni skriva,zloba in prijetna stran,ali je tako pri vseh ljudeh?