Total time logged in: 1 days, 14 hours and 42 minutes.
October 01, 2009, 11:11:22 AM
October 02, 2009, 09:11:22 AM
October 02, 2009, 03:02:01 PM
mi je že prav smešno....malo me je strah, kaj se pripravlja, zadnji dnevi niso ravno bleščeči...
Opažam da, vedno, ko se mi začne pojavljati serija številk, se potem zgodi nekaj slabega. Do sedaj je številkam vedno sledil dogodek, ki me je navadno potolkel ob tla. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Ne glede na pomen številk, meni sledi nekaj slabega...
drago sonce,
to je tvoja lastna interpretacija in tvoje misli se bodo vedno znova materializirale v realnosti

Če pogledava tvoja števila navedena zgoraj - 1, 11, 111 itd..te opominjajo, da razmišljaj pozitivno, da popravi svoje negativne, pesimistične misli...torej

odgovor je na dlani - kar misliš, to si ti zgodi.... takoj , ko vidiš ponavljajoče 1, se ustavi, pomisli, kaj si v tistem trenutku pomislila in se popravi v pozitivo

ponavljajoče 2, 3 itd. z njimi te angeli vodniki spodbujajo, opogumljajo, da ne izgubi vere, zaupanja ne glede na dogodke, trenutno situacjo in da ti stojijo s svojo pomočjo ob strani

Drugače pa, kar se nam mora v življenju zgoditi, se zgodi - in nihče od nas nima samo trenutkov sreče , veselih, izpolnjujočih dogodkov, rekacij iz okolja in tudi lastnih reakcij/akcij. To je naša življenjska šola, s pomočjo katero izpolnjujemo naše življenjsko poslanstvo, svoje naloge, osebnostno rastemo in spreminjamo v boljše, srečnejše, dobre ljudi ( do sebe, drugih, vsega ).
Bolj delaš na sebi, bolj spoznavaš in v pozitivo spreminjaš lastno osebnost, prej boš prišla na svojo PRAVO pot in ne boš blodila po bližnjicah, ovinki, daljših poteh , ampak ravno po tisti, katera je zate prava. In takrat je teh negativnih dogodkov, razočaranj, smol, nesreč ipd. manj. Torej pogumno naprej in delaj AKTIVNO na tem, da svoje misli spreminjaš v pozitivo in v vsaki stvari, dogodku, človeku najdi nekaj dobrega, pozitivnega, kar lahko uporabiš za lastno učenje.
predvsem pa bodi nežna in prijazna do sebe

Vse lepo

Taja