Author Topic: Angelske številke--V del  (Read 107022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Angelske številke--V del
« Reply #180 on: September 29, 2009, 08:37:54 AM »
Danes na poti v službo na avtomobilu pred mano 9 99  ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #181 on: September 29, 2009, 02:46:32 PM »
01:31:31 zanimivo ;)

pa še uro posta poglej, saj čist frliš med angelčki, saj je prav, neizmerno uživaj čebelica  :-*

Sam res!! kamor pogledam, same ponavljajoce stevilke. ravno par sekund nazaj je bilo 2:44:44 :o , pa avtomobilske tablice, ura, racuni, celo ko sem sla zadnjic tankat 44,44litrov
 8)

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #182 on: September 30, 2009, 10:43:00 AM »
helo vsem še jaz tukaj na novo.danes sem ponoči sanjala in v sanjah številka 17.
potem delam in mi reče ena stranka vnukinja se je rodila 17,in zdaj slučajno pogledam total time logged 17 ur.kaj je zdaj to.kaj pomeni število 17.imam pa ga od nekdaj za moje število pa sploh ne vem zakaj,še moje ime ki ni krščansko so pa ga nekam dali je god 17.7.al 6 ne vem točno ker nisem verna.
lp vsem

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #183 on: September 30, 2009, 11:58:38 AM »
Megica, angeli ti skozi število 17 čestitajo, ker si ohranila optimističen pogled. Pravijo, da je tvoj optimizem tisti, ki ti pomaga, da se tvoje misli hitro uresničujejo ang:

:-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #184 on: September 30, 2009, 12:59:39 PM »
o super,hvala

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #185 on: September 30, 2009, 09:29:08 PM »
Pri meni so nova zapažanja. Zadnjič sem šel v avto in nekako avtomatsko pogledam na uro. Bilo je takrat 3:33.  Včeraj sem šel spet v avto in spet je bila ura 3:33. Vrnil sem se po 2 urah 22 oziroma, ko je bilo ura 5:55. 
Danes pa sem šel iz trgovine, ko sem ponovno pogledal in kajpak je ura kazala 4:44

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #186 on: October 01, 2009, 08:34:26 AM »
18 days, 18 hours and 10 minutes.
October 01, 2009, 08:33:33 AM
 :) ang:

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #187 on: October 01, 2009, 11:12:04 AM »
Total time logged in: 1 days, 14 hours and 42 minutes.

October 01, 2009, 11:11:22 AM

October 02, 2009, 09:11:22 AM

October 02, 2009, 03:02:01 PM

mi je že prav smešno....malo me je strah, kaj se pripravlja, zadnji dnevi niso ravno bleščeči...
« Last Edit: October 02, 2009, 03:03:13 PM by sonce »

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #188 on: October 02, 2009, 12:13:20 PM »
o hudooo kdaj sem se logirala:
October 02, 2009, 12:12:12 PM

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #189 on: October 03, 2009, 03:42:58 PM »

mi je že prav smešno....malo me je strah, kaj se pripravlja, zadnji dnevi niso ravno bleščeči...

Opažam da, vedno, ko se mi začne pojavljati serija številk, se potem zgodi nekaj slabega. Do sedaj je številkam vedno sledil dogodek, ki me je navadno potolkel ob tla. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Ne glede na pomen številk, meni sledi nekaj slabega...

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #190 on: October 03, 2009, 05:13:59 PM »

Opažam da, vedno, ko se mi začne pojavljati serija številk, se potem zgodi nekaj slabega. Do sedaj je številkam vedno sledil dogodek, ki me je navadno potolkel ob tla. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Ne glede na pomen številk, meni sledi nekaj slabega...

drago sonce,

to je tvoja lastna interpretacija in tvoje  misli se bodo vedno znova materializirale v realnosti  ;)

Če pogledava tvoja števila navedena zgoraj - 1, 11, 111 itd..te opominjajo, da razmišljaj pozitivno, da popravi svoje negativne, pesimistične misli...torej  ;) odgovor je na dlani - kar misliš, to si ti zgodi.... takoj , ko vidiš ponavljajoče 1, se ustavi, pomisli, kaj si v tistem trenutku pomislila in se popravi v pozitivo  ;)

ponavljajoče 2, 3 itd. z njimi te angeli vodniki  spodbujajo, opogumljajo, da ne izgubi vere, zaupanja ne glede na dogodke, trenutno situacjo in da ti stojijo s svojo pomočjo ob strani  ;)

Drugače pa, kar se nam mora v življenju zgoditi, se zgodi - in nihče od nas nima samo trenutkov sreče , veselih, izpolnjujočih dogodkov, rekacij iz okolja in tudi lastnih reakcij/akcij. To je naša življenjska šola, s pomočjo katero izpolnjujemo naše življenjsko poslanstvo, svoje naloge, osebnostno rastemo in spreminjamo v boljše, srečnejše, dobre ljudi ( do sebe, drugih, vsega ).

Bolj delaš na sebi, bolj spoznavaš in v pozitivo spreminjaš lastno osebnost, prej boš prišla na svojo PRAVO pot in ne boš blodila po bližnjicah, ovinki, daljših poteh , ampak ravno po tisti, katera je zate prava. In takrat je teh negativnih dogodkov, razočaranj, smol, nesreč ipd. manj. Torej pogumno naprej in delaj AKTIVNO na tem, da svoje misli spreminjaš v pozitivo in v vsaki stvari, dogodku, človeku najdi nekaj dobrega, pozitivnega, kar lahko uporabiš za lastno učenje.

predvsem pa bodi nežna in prijazna do sebe  ;)

Vse lepo  :-*

Taja
« Last Edit: October 03, 2009, 05:16:41 PM by taja6 »

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: October 03, 2009, 06:14:33 PM »
Taja, vse lepo napisano. Ampak, jaz mislim pozitivno, pa se mi dogajajo same negativne stvari, v katerih težko najdem kaj lepega. Življenjska šola, ok, ampak kdaj me bo že enkrat življenje nehalo tepsti? Pa sem pozitivna, pa sem sončna, pa sem nasmejana, glasna vesela...okolica me zaznava kot pozitivno osebo, ki jo imajo radi v družbi, torej nisem vase zaprt pesimist, ki bi obupoval nad življenjem in nauki, ki ga le to prinaša s seboj. Vendar se ob takšnih trenutkih zamislim, kdaj bom nehala sijati in če bo kdaj zasijalo sonce zame...in danes sem res žalostna, ker se počasi zavedam, da se poslavljam od enega poglavja mojega življenja, ki mi je bilo ljubo. Ne rečem, da mi mogoče v bodoče ne bodo dnevi še lepši in bolj polni ljubezni, vendar bo to poglavje manjkalo. Zelo!
In danes je en tak žalosten dan, da puščam že cel dan, pa ne pomaga nič. Niti cela plahta ne.
Me prav zanima, kaj sem bila v prejšnjem življenju, da sem s sabo prinesla toliko žalosti...
Hvala Taja vseeno, vem, da je bil namen dober.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #192 on: October 03, 2009, 07:28:52 PM »
Ni pomembno, kakop te okolica vidi, zaznava in kakšen vloge igraš za okolico. Večino tega pri nas je ( bilo ) priučenega - pretvarjanje. Nezavedno. Da se drugim ne zamerimo, da smo priljubljeni, da smo všečni, da nas imajo radi.....kaj pa čutiš znotraj sebe ???? To je bistveno in pomembno.. Dobro si napisala - sijati za druge...kaj pa ti in tvoja notranja lučka ZATE  ;)

Saj vem, vsak ima svojo pot in vsak je prepričan oz. čuti, da nihče ne more podoživljati, kar podoživlja sam. Itak boš morala skozi svoje naloge sama. Kot moram jaz. In vsak posameznik. Pišem ti zato, ker sem to tako začutila. In ker iz lastnih izkušenj vem, da se včasih iz nekega branja, razmišljanja nekoga drugega, lahko prižge v nas samih kakšna iskrica, ogenjček, za katerega čutimo, da samo še slabotno tli. In ko dobimo nov zagon, drugo perspektivo, dobimo tudi moč, da zguramo naprej, ven iz tega šmorna, katerega podoživljamo.

Mi je v oči takoj padel tvoj  zanimivo formuliran stavek, katerega si zapisala - " kdaj me bo življenje nehalo tepsi "...vidiš, kako si se tu umestila v pasivno vlogo, žrtev. Imamo pačrazlične karnme, usode, življenjske naloge - nekateri lažje, drugi težje...ne pozabi pa, da smo duše, ki smo si same izbrale takšne inkarnacije, ker smo same tako želele in ker smo vedele, da bomo to zmogle.

Drago Sonce - želim, da zasiješ zase  :-* potem boš ISKRENO sijala tudi za druge  ;)

Taja

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #193 on: October 03, 2009, 07:45:58 PM »
Taja, hvala še enkrat za pozitivno brco v zadnjo plat. Nočem biti pasivna, trudim se biti to kar sem - jaz...in če smem, bi se obregnila v tvoj stavek, da smo duše, ki smo si same izbrale inkarnacije...jaz se ob tem sprašujem, kaj hudiča mi je takrat ob tistem trenutku hodilo po glavi  :D jebela, neumna takrat in neumna še vedno, glede na moja dejanja.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: October 03, 2009, 08:04:39 PM »
in nadaljevanje sledi...

October 03, 2009, 08:03:33 PM