NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Draga Nena. Nenaključno sem opazil, da imaš danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalašč niti ne vem koliko let imaš, kar je seveda ženska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaželim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a še nimaš. Tvoj portir. Andres
Quote from: Andres on September 13, 2009, 01:29:15 AMDraga Nena. Nenaključno sem opazil, da ima danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalač niti ne vem koliko let ima, kar je seveda enska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaelim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a e nima. Tvoj portir. AndresTi priepnem na uho...celih 37 Pa ne okol govort Hvala za lepe elje
Draga Nena. Nenaključno sem opazil, da ima danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalač niti ne vem koliko let ima, kar je seveda enska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaelim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a e nima. Tvoj portir. Andres
Nena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja ušesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk številu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki ženšina. Andres
Quote from: Nena on September 13, 2009, 10:24:42 PMQuote from: Andres on September 13, 2009, 01:29:15 AMDraga Nena. Nenaključno sem opazil, da imaš danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalašč niti ne vem koliko let imaš, kar je seveda ženska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaželim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a še nimaš. Tvoj portir. AndresTi prišepnem na uho...celih 37 Pa ne okol govort Hvala za lepe želje Nena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja ušesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk številu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki ženšina. Andres
Quote from: Andres on September 13, 2009, 01:29:15 AMDraga Nena. Nenaključno sem opazil, da imaš danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalašč niti ne vem koliko let imaš, kar je seveda ženska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaželim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a še nimaš. Tvoj portir. AndresTi prišepnem na uho...celih 37 Pa ne okol govort Hvala za lepe želje
Quote from: Andres on September 14, 2009, 05:32:21 AMQuote from: Nena on September 13, 2009, 10:24:42 PMQuote from: Andres on September 13, 2009, 01:29:15 AMDraga Nena. Nenaključno sem opazil, da ima danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalač niti ne vem koliko let ima, kar je seveda enska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaelim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a e nima. Tvoj portir. AndresTi priepnem na uho...celih 37 Pa ne okol govort Hvala za lepe elje Nena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja uesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk tevilu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki enina. AndresAndres, si me nasmejal, kot vedno in to e navsezgodaj zjutraj. In ker je smeh najbolje zdravilo za vse, se mi obeta čudovit ponedeljek. Hvala ti
Quote from: Nena on September 13, 2009, 10:24:42 PMQuote from: Andres on September 13, 2009, 01:29:15 AMDraga Nena. Nenaključno sem opazil, da ima danes rojstni dan. Po temeljitem pregledu kot nalač niti ne vem koliko let ima, kar je seveda enska previdnost izpostavljanja podatkov. Kljub previdnosti ti vsekakor zaelim veliko sreče, veliko thete, veliko zdravja skratka veliko tistega kar je dobro a e nima. Tvoj portir. AndresTi priepnem na uho...celih 37 Pa ne okol govort Hvala za lepe elje Nena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja uesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk tevilu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki enina. Andres
Quote from: Nena on September 14, 2009, 08:37:32 AMQuote from: Andres on September 14, 2009, 05:32:21 AMNena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja ušesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk številu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki ženšina. AndresAndres, si me nasmejal, kot vedno in to že navsezgodaj zjutraj. In ker je smeh najboljše zdravilo za vse, se mi obeta čudovit ponedeljek. Hvala ti Ah, morda pa ti je le pasalo dotakniti se z ustnicami. Torej gre pri tebi bržkone za jutranjega petelina, saj nasmejala si se kot praviš, že v službi. Naj ti ta ponedeljek ponese novih delovnih idej. Sporočilo pa te čaka na službenih sanitarijah. Bržkone je tam nekaj kar ti da vodilo za naprej. Andres
Quote from: Andres on September 14, 2009, 05:32:21 AMNena. Čutil sem tvoj dotik ustnic na moja ušesa. No, 37 let sem čakal, torej tudi dočakal. Nenazadnje bi po 115 dzk številu lahko tudi sklepal, da si skupaj z mojo sestro v vodeni obliki ženšina. AndresAndres, si me nasmejal, kot vedno in to že navsezgodaj zjutraj. In ker je smeh najboljše zdravilo za vse, se mi obeta čudovit ponedeljek. Hvala ti
Zdaj moraš v tem tekstu premešati črke. Predzadnja črka pride kot prva. dodaš ime vaše firme kot naslednjo besedo in tako vidiš kam te pot pelje. Andres
Quote from: Andres on September 15, 2009, 01:02:49 PMZdaj mora v tem tekstu premeati črke. Predzadnja črka pride kot prva. doda ime vae firme kot naslednjo besedo in tako vidi kam te pot pelje. AndresHelp me...napis je bil "CILJ: POSTATI NAJBOLJI"...In kaj naj zdaj iz tega premeam ???
Zdaj mora v tem tekstu premeati črke. Predzadnja črka pride kot prva. doda ime vae firme kot naslednjo besedo in tako vidi kam te pot pelje. Andres
Quote from: Nena on September 15, 2009, 07:19:43 PMQuote from: Andres on September 15, 2009, 01:02:49 PMZdaj moraš v tem tekstu premešati črke. Predzadnja črka pride kot prva. dodaš ime vaše firme kot naslednjo besedo in tako vidiš kam te pot pelje. AndresHelp me...napis je bil "CILJ: POSTATI NAJBOLJŠI"...In kaj naj zdaj iz tega premešam ??? Iz tega se zelo lepo vidi, da ti za dosego da bi postala najboljša manjka motivacija. Če boš s theto delala za pridobitev motivacije, jo lahko doddaš še meni. Morda pa bova še skupaj kaj delala. Ravno pripravljam se, da bom drugega oktobra začel z novo stvarjo. Andrtes
Quote from: Andres on September 15, 2009, 01:02:49 PMZdaj moraš v tem tekstu premešati črke. Predzadnja črka pride kot prva. dodaš ime vaše firme kot naslednjo besedo in tako vidiš kam te pot pelje. AndresHelp me...napis je bil "CILJ: POSTATI NAJBOLJŠI"...In kaj naj zdaj iz tega premešam ???
Quote from: Andres on September 15, 2009, 10:39:44 PMQuote from: Nena on September 15, 2009, 07:19:43 PMQuote from: Andres on September 15, 2009, 01:02:49 PMZdaj mora v tem tekstu premeati črke. Predzadnja črka pride kot prva. doda ime vae firme kot naslednjo besedo in tako vidi kam te pot pelje. AndresHelp me...napis je bil "CILJ: POSTATI NAJBOLJI"...In kaj naj zdaj iz tega premeam ??? Iz tega se zelo lepo vidi, da ti za dosego da bi postala najbolja manjka motivacija. Če bo s theto delala za pridobitev motivacije, jo lahko dodda e meni. Morda pa bova e skupaj kaj delala. Ravno pripravljam se, da bom drugega oktobra začel z novo stvarjo. AndrtesHvala Andres....Bom danes zvečer delala na motivaciji in naredim e tebi
Quote from: Nena on September 15, 2009, 07:19:43 PMQuote from: Andres on September 15, 2009, 01:02:49 PMZdaj mora v tem tekstu premeati črke. Predzadnja črka pride kot prva. doda ime vae firme kot naslednjo besedo in tako vidi kam te pot pelje. AndresHelp me...napis je bil "CILJ: POSTATI NAJBOLJI"...In kaj naj zdaj iz tega premeam ??? Iz tega se zelo lepo vidi, da ti za dosego da bi postala najbolja manjka motivacija. Če bo s theto delala za pridobitev motivacije, jo lahko dodda e meni. Morda pa bova e skupaj kaj delala. Ravno pripravljam se, da bom drugega oktobra začel z novo stvarjo. Andrtes