Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
Tea:
--- Quote from: Gaja on September 08, 2009, 09:33:09 PM ---Tea, ko boš jutri zopet potegnila karto dneva, potegni prosim še eno zame. Danes sem komaj prišla do računalnika.
:-* :-* :-*
Gaja
--- End quote ---
Kakšen angelski post ..........
Vilinke ti sporočajo, da opazuj svoj čas
Meditiraj o svojih notranjih hrepenenjih in jih živi
Svetujejo ti, da "Ujemi dan"
ang: ang: ang:
Gaia:
--- Quote from: Tea on September 09, 2009, 07:03:22 AM ---
--- Quote from: Gaja on September 08, 2009, 09:33:09 PM ---Tea, ko boš jutri zopet potegnila karto dneva, potegni prosim še eno zame. Danes sem komaj prišla do računalnika.
Gaja
--- End quote ---
--- End quote ---
Delam na tem pospešeno. Hvala draga.
Tea:
--- Quote from: Gaja on September 09, 2009, 09:55:51 AM ---
--- Quote from: Tea on September 09, 2009, 07:03:22 AM ---
Gaja
--- End quote ---
--- End quote ---
Delam na tem pospešeno. Hvala draga.
--- End quote ---
vidim, vidim
objem :-* :-* :-*
sonce:
danes je z mano:
Archangel Raphael
"I am helping you heal physical challenges in yourself and others. You are a healer, like me."
Mi ni dalo miru, sem šla še Orakeljske karte vprašat, kaj mi svetujejo in Tea, če to ni potrditev na tvoje besede, potem pa tudi ne vem:
Celebration
Card Meaning: Good news! Cause for celebration is here, and it is time for you to enjoy the fruits of your labor.
The angels want you to know that this is a light-filled time in your life. You have been working toward making changes, and your intentions have now manifested into form. This is the time for you to fill your heart with a warm feeling of gratitude.
The angels ask you, through this card, to hold strong in this gratitude. You are like a gardener who plants seeds and nurtures them because she has faith that her labor will yield new growth. Keep watering and tending to your seeds, and you will soon see them sprouting through the surface. The angels are your co-gardeners, who help you tend to your crop.
:-* ang:
Gaia:
Kdor želi, mu lahko potegnem karto iz kompleta Magični samorogi, da vidimo, česa si želijo naši notranji otroci. Zase sem potegnila karto - VERJEMI VASE: Vizualiziraj, kako ti gre dobro in ti bo šlo. Sporočilo bo kar pravšnje.
:-* Gaja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version