Author Topic: Angelske karte IV del  (Read 131204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Angelske karte IV del
« Reply #345 on: October 07, 2009, 01:24:48 PM »
Lepo prosim tudi jaz. Rabim neko smernico, namig, karkoli ...

Draga Ženska,

ODLOČI SE, DA BOŠ SREČNA SEDAJ: Naj tvoja prihodnost ne temelji na prihodnjih dogodkih, temveč je odvisna od tvoje odločitve, da boš srečna. Osredotoči se na vse in na vsakogar, do kogar čutiš hvaležnost. Prevzemi nadzor nad svojim življenjem in prepreči zunanjim dejavnikom, da vplivajo na tvoje počutje.

MOLITEV: Hvala ti, da mi pomagaš odpreti moje srce za srečo, radost in blaženost. Sedaj sem pripravljena videti vse dobrote v mojem življenju.

:-* Gaja

Kot nalašč zame.
Najlepša ti hvala, Gaja.

Prosim, Ženska. Vedno dobimo karto, ki jo potrebujemo. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #346 on: October 07, 2009, 01:25:48 PM »
Še meni eno prosim.

Draga Jane,

SAMA SI USTVARILA TO SITUACIJO IN IMAŠ MOČ, DA JO SPREMENIŠ: Dokler kriviš druge za dano situacijo ali imaš prepričanje, da te drugi nadzorujejo, boš tičala na mestu. Prikliči Boga in nadangela Mihaela nato pa sledi božanskemu vodstvu, saj tako lahko spremeniš vse na čudežen način.

MOLITEV: Hvala, da se lahko učilm na podlagi vaše moči in da me spominjate, kako mogočna oseba sem. Prosim, vodite me, da bom  uresničila in pozdravila vse, kar je v skladu z božansko voljo ter prinesla mir in blagoslove vsem vpletenim.

Tole si bom pa prav sprintala, hvala  :)

Prosim, Jane. Le sprintaj si, da boš to imela ves čas na očeh. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #347 on: October 07, 2009, 01:36:45 PM »
Nena, ce se vleces karte, bi prosila za eno.

Evo draga samo zate direktno v London:

HELPFUL PERSON

Nekdo ti želi pomagati. Pomisli kdo bi to lahko bil in vzpostavi kontakt.

Tole sporočilo sem danes dešifrirala. Klicali so me z ene lokalne televizije, da bi se radi dogovorili z menoj za sodelovanje. Moja prva reakcija je bila, joj, jaz pa tega ne bi. Če pa pomislim, kolikim ljudem bi s tem pomagala, me pa mika. Kakšen nasvet z vaše strani bi bil dobrodošel.

www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #348 on: October 07, 2009, 01:45:25 PM »
Nensi, glede na to, da bos delala, se se jaz priporocam.. Sem se mislila za prej napisat, a nisem bila prepricana, ce se pridem danes do racunalnika.

Mwa Gaja

voila
zaupaj vizijam, ki jih dobivaš, ker so prave in prdvsem vedi, da jih pravilno razumeš, ker imaš močan dar njihovega razumevanja
utrujena si, več počivaj in poskrbi zase

prihaja obdobje, ko moraš biti pogumna, naj te strah ne premaga in preslepi, vztrajaj na svoji poti, ne sklepaj kompromisov ampak se drži svojih načel v katera verjameš in si zaupaj da je to kar delaš prav, govori o tem v kar verjameš, naj te mnenja in kritike ne prestrašijo, ljudje rabijo prave informacije in ti bodo zanje hvaležni
verjemi vase, ker imaš znanje, ki ga potrebuješ in ga tudi znaš uporabiti

padla karta svete Hildegarde iz Bingena, ki je šla skozi proces dvoma vase, samo-destrukcije in na koncu postala znana pisateljica, glasbenica in zdravilka - in to v letih 1098-1179  :o, če je uspelo njej, bo tebi 2009 še toliko bolj   ::) :-* ang:

Nensi, šele zdaj sem odkrila to sporočilo, ki je zelo močno in natančno in se lepo navezuje na tisto, kar sem omenila zgoraj. Hvala ti zanj.

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Princes

• Mojster
« Reply #349 on: October 07, 2009, 01:58:29 PM »

HELPFUL PERSON

Tole sporočilo sem danes dešifrirala. Klicali so me z ene lokalne televizije, da bi se radi dogovorili z menoj za sodelovanje. Moja prva reakcija je bila, joj, jaz pa tega ne bi. Če pa pomislim, kolikim ljudem bi s tem pomagala, me pa mika. Kakšen nasvet z vaše strani bi bil dobrodošel.

Gaja, tvoja prva reakcija je tipično kozorogovska in vsebuje besedo NE. Kozorogi tako ali drugače žal poznamo to.

Kolikor te poznam in kolikor sem govorila s teboj, potem je moje mnenje NE OBIRAJ SE, ODLOČI SE, LJUDJE RABIJO TVOJE ZNANJE - amen. :) :) :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #350 on: October 07, 2009, 02:18:31 PM »
Draga Gaja,

ŠANTI ti sporoča, da ti prinaša novo spokojnost in uglajeno pot naprej. Spokojen izzid je zagotovljen.
Viilinke pa, da moraš sama sebi  priznati svoja prava čustva. Ti veš  ;)

:-*

Taja

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #351 on: October 07, 2009, 03:07:32 PM »

HELPFUL PERSON

Ti samo veselo v akcijo. YOU CAN DO IT :) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #352 on: October 07, 2009, 03:28:26 PM »
Živijo Gaja  :-* me veseli da si nazaj!
Lahko še jaz prosim, če boš imela čas in voljo?
Hvala
 :-* ang:

Drago Sonce,

MOLITEV BO POMAGALA V TEJ SITUACIJI: Molitev vedno deluje, ker omogoča Bogu in angelom, da ti ponudijo pomoč, kajti tega ne morejo narediti brez tvojega dovoljenja. Deluj v skladu z znaki, ki ti jih daje vodstvo in ne dvomii vanje, četudi se stvari zgodijo drugače od tvojih pričakovanj.

MOLITEV: Dragi Bog in nadangel Mihael, prosim za vašo božansko intervencijo glede (opiši situacijo). Vaša pomoč je dobrodošla. Njej zaupim in ji sledim s hvaležnostjo in milino. Potrebujem čudež v zvezi z dano situacijo in vas prosim, da mi ga čimprej pošljete. Hvala vam in amen.

Hvala Gaja! Zlata si! Naj te sonček greje  :-* ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #353 on: October 07, 2009, 03:43:51 PM »
Še jaz, prosim  :-*

Draga Tea,

Nadangel Mihael te spodbuja, da preživiš več časa na prostem. Loti se kakšnega novega hobija na prostem ali pa pojdi v hribe, da se znebiš stresa vsakdanjika.

MOLITEV: Hvala, da me spodbujaš, da preživljam več časa na prostem. Hvala, ker mi pomagaš, da se sprostim in uživam v povezovanju z naravo.

Hvala Gaja
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #354 on: October 07, 2009, 05:50:01 PM »
Hvala Princes, Taja in Nena za vaša mnenja. Danes se že cel dan poigravam s to idejo in se vedno bolj nagibam v to smer, da se bom tega lotila. Moj mož je sicer takoj izjavil, da je to super promocija, ampak takšnih stvari se ne smeš lotiti iz nepravih vzgibov, meni je vseeno na prvem mestu pomoč ljudem, ki to potrebujejo.

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #355 on: October 07, 2009, 08:33:01 PM »
Jes bi tut prosila za kakšno sporočilo angelčkov  :-* ang:

Draga Missy,

RAZIŠČI DANE MOŽNOSTI: Bodi zmeraj pravična do sebe in ne sklepaj kompromisov, kajti za tvoje potrebe je poskrbljeno na nežen in ljubeč način.Dovoli si sanjariti o možnostih in zapomni si, da je vse možno.

MOLITEV: Dragi Bog, hvala ti za tvojo modrost in ljubezen, da mi pomagaš videti, razumeti in oceniti vse druge možnosti. Prosim, vodi me v najboljši možni smeri glede mojega zdravja, sreče in življenjskega poslanstva.

Hvala iz srčka  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #356 on: October 07, 2009, 09:00:09 PM »
prosim še zame, hvala  :-*

Draga Nensi,

ANGELI ROMANTIČNOSTI TI POMAGAJO: V sedanjem partnerskem razmerju boš izkusila čudovito spremembo na bolje. V tem obdobju se hkrati učiš tudi ljubiti samo sebe.

MOLITEV: Dragi angeli varuhi moje duše dvojčice, hvala vam, da naju pripravljate za ljubezen, da naju spodbujate k zdravim spremembam in da ste uredili, da sva se spoznala. Hvala vam, da imava resnično intimno partnersko razmerje.

Zraven je padla še ena karta, in sicer:

NEDOLŽNOST: Nadangel Mihael te spodbuja, da odpustiš sebi in se znebiš stare krivde. Osredotočaj se na dobre lastnmosti ljudi namesto na njihove "napake".

MOLITEV: Dragi Bog in angeli, hvala vam, da mi pomagate videti, da se vse vaše kvalitete čiste ljubezni in svetlobe zrcalijo v meni in vseh drugih. Pomagajte mi obdržati od Boga dano nedolžnost, da bom notranje umirjena.

redko ostanem speechless draga Gaja, tokrat pa sem, imam samo en komentar: it's all I ever wanted
drži pa itak do tazadnje pike in vejice
hvala tebi in angelčkom  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #357 on: October 07, 2009, 09:01:16 PM »

Draga Nensi,

ANGELI ROMANTIČNOSTI TI POMAGAJO: V sedanjem partnerskem razmerju boš izkusila čudovito spremembo na bolje. V tem obdobju se hkrati učiš tudi ljubiti samo sebe.

MOLITEV: Dragi angeli varuhi moje duše dvojčice, hvala vam, da naju pripravljate za ljubezen, da naju spodbujate k zdravim spremembam in da ste uredili, da sva se spoznala. Hvala vam, da imava resnično intimno partnersko razmerje.

NEDOLŽNOST: Nadangel Mihael te spodbuja, da odpustiš sebi in se znebiš stare krivde. Osredotočaj se na dobre lastnmosti ljudi namesto na njihove "napake".

MOLITEV: Dragi Bog in angeli, hvala vam, da mi pomagate videti, da se vse vaše kvalitete čiste ljubezni in svetlobe zrcalijo v meni in vseh drugih. Pomagajte mi obdržati od Boga dano nedolžnost, da bom notranje umirjena.

redko ostanem speechless draga Gaja, tokrat pa sem, imam samo en komentar: it's all I ever wanted

Nensi, poglej svojo uro objave ...
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #358 on: October 07, 2009, 09:01:44 PM »

Draga Nensi,

Reply #356 on: Today at 09:00:09 PM  :o
aaaahhh življenje je res lepo  ::)  8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #359 on: October 07, 2009, 09:03:06 PM »
ja Ženska sem vidla, potrjeno, zapečateno, z angelskim prahom posuto  ;)