Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.

<< < (24/65) > >>

Lunca:

--- Quote from: Tea on August 01, 2007, 03:12:16 PM ---Ah potem se najbrž da ne bova srečale. Jaz sem na Martuljških slapovih in v nedeljo zelo verjetno na Mojstrovki

--- End quote ---

Joj super, na Martuljših slapovih sem bla prejšnji mesec, bilo je super lepo. No, če se ne srečava to pot, se bova pa drugič, mogoče pa še enkrat na morju letos.

Tea:
No, upam, da nama bo enkrat uspelo Lunca  ;D

vidka:
Meni je vceraj tale lunca posteno usekala na obujanje starih ljubezenskih ran,... :(

Tea:
Po krajši odsotnosti sem spet tukaj z luno. Kar nekaj se je dogajalo na nebu te dni, ko me ni bilo. Je kaj čudnega, da so me zadeve prehitevale? Je bilo pač treba počistiti vse za nazaj.

Merkur je v soboto prestopil v znamenje Leva, Mars pa v torek v znamenje Dvojčka. Venera je včeraj spet šla v Devico, ker je v retrogradnem gibanju.

Danes je petek in luna upada. Je kaj čudnega da pospravljam stanovanje? premetavam pohištvo in poskušam narediti DOM. Ampak to temeljito /venera v devici/

Lep lunin aspekt na urana se bo dovršil ob 14.57. Takoj nato pa gre luna v prazni tek. Torej dopoldanski čas bo poln presenečenj, nenadnih odločitev, odkritij. Popoldan pa bomo bolj kot ne v običajnih "vodah".

Imejte se lepo

Jane:
Jaz sem včeraj pucala ko nora, očitno me je usekalo en dan prej  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version