Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
vidka:
jaz sem imela pa vceraj lazernost kot se je pri sebi ne spomnim da bi kdaj tako polezavala in nic pocela. Me pa danes razganja od zelje po pospravljanju in shopingiranju ;D
Bi bilo bolje da ostanem le pri pospravljanju, da ne bo pospravljena do konca tudi denarnica ;D
Tejka:
He, he zato me tako daje tale moja prenova. Sem za nekaj dni malce pavze vzela zdaj mi je pa žal in praktično norim z mačkom v roki. Umaknem se samo za otroške obroke ;)
lp
T.
Lunca:
Ponedeljkov mlaj se bo dogodil v šesti hiši, blizu plutona, upam, da ne bo preveč vplival na slabšo zdravstveno sliko. ::)
Tea:
--- Quote from: Lunca on August 10, 2007, 01:18:07 PM ---Ponedeljkov mlaj se bo dogodil v šesti hiši, blizu plutona, upam, da ne bo preveč vplival na slabšo zdravstveno sliko. ::)
--- End quote ---
Lunca, ne vem če si gledala prav. Mlaj bo v Levu, Pluton je v Strelcu.
Mlaj bo ob 1.03 in Luna bo v trigonu na Plutona potem dovršila aspekt ob 13.23.
Res pa da bo malaj skoraj v opoziciji na Neptuna, ki se tačas nahaja v Vodnarju.
Tole verjetno že vpliva tudi na vreme. Sicer bi današnja sobota in jutrišnja nedelja morala biti sončna in vroča.
Tea:
Luna raste in je v Devici
Nekako smo preživeli "hud" mlaj, vpliv seveda še čutimo, še posebno ker smo danes pod stresnimi aspekti. Luna bo ob 15h dovršila kvadrat na Jupitra, kar nas bo sililo na misel, da od sebe preveč pričakujemo, sicer pa smo itak pod celodnevnim vplivom Merkurja, ki bo v opoziciji na Neptuna. To opozarja na pomanjkanje zbranosti, zmedo, nejasnosti, zbeganosti, razočaranja in prevare. Varujte se laži.
Danes pač pospravljajmo po omarah, meditirajmo in si privoščimo počitek. Vse drugo bo odveč.
Jutrišnja sreda je praznična. Imamo rastočo luno v Devici
Celodnevni vpliv Merkurja, ki se bo dotaknil Sonca, nam bo omogočil več dinamike v besedah, gibanju, misli pa bodo živahne. Prav sigurno je, da bomo na cesti v kolonah, lahko pričakujemo obiske. Lahko se posvetimo tudi pisanju, študiranju ...... pač vsem merkurjevim temam.
Celodnevni vpliv retrogradne Venere v trigonu na Plutona bo dodajal močna čustva, potrebo po telesnih užitkih in intenzivnih doživetjih. Vse kar bomo delali, bo močno, silovito, strastno. Tudi pogovori ;D
Večerne ure je bolje, da preživimo dvojno previdno. Luna bo v kvadratu na Plutona. Torej zelo napet aspekt /pod vplivom mlaja/ lahko povzroči prepir, nesoglasja, nasilje, prometne nesreče itd..... Pazljivo!
Aspekt se dovrši ob 23.03, njegov vpliv pa lahko čutimo vsaj 3 ure prej.
Preživite lep prazničen dan in se zgodaj vrnite domov.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version