Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
vidka:
Glede na to, da imam danes popoldne siht, bo res treba takoj po sluizbi domov,... ceprav sem imela namen skociti se malo naokoli, bomo to naokoli potepanje raje prestavili na kak drug vecer :)
Andres:
No, mlaj vsekakor ni bil brezpomemben in zato lahko na tem mestu sporočim, da nas je včeraj zapustila Helena, ko je pobrisala vse svoje poste in prosila, po izbrisu njenega uporabniškega imena. Osebno mi je žal saj vendarle Helena je pobrisala kup plodnih zapisov, le nekateri med njimi pa so ostali v citatih odgovorov posameznih članov.
Andres
Princes:
Ne morem si kaj, da se ne oglasim. Res mi je žal, če se je HELENA tako odločila. Bila je kot sonček na tem forumu. Verjetno se je res moralo nekaj zelo resnega zgoditi, da se je tako odločila.
Njeni prispevki so marsikomu pomagali. Meni osebno je ničkolikokrat modro svetovala skozi astrologijo. Pogrešala jo bom. MOGOČE SE PA BO PREMISLILA ???
:'(Helena, res mi je žal, da si se tako odločila. Lep pozdrav ti pošiljam, kjerkoli si.
Andres:
Bila je to odločitev zaradi osebnega razloga, tako da mimo tega ne moremo. Mogoče pa se le spet kdaj prijavi, vendar ne gre pozabiti da je veliko vrednega pobrisala. Da je bilo brisanje postov omogočeno sem kriv tudi sam, saj vendarle sistem ponuja možnost brisanja uporabnika, ne pa predhodnih postov.
Andres
apemaya:
Tudi meni je zelo zal, da se je Helena izpisala. :-\
Upam, da se se kdaj kje srecamo!!
Srecno, Helena!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version