IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Koroško bo še treba dodati, kaj
Quote from: taja6 on September 21, 2009, 07:50:52 PMKoroško bo še treba dodati, kaj Jaaaaaaa. Sem že razmišljala, da se bom Štajerkam "prilepla". Lep pozdrav z meje na Štajersko in s koroške strani Uršlje gore . Bo treba v kratkem it pogledat, kako lepo se gozdovi odenejo v jesenske barve. Kakšna slikca pa naslednjič, ko bom malo manj zagužvana. Pa res ej, dosedaj sem dejtala največ s Štajerkami. Najbrž imate kaj ekstra v temperamentu, ali pa ste enostavno bližje
Pozdravljeni,Evo se ponižno javljam v to rubriko iz okolice Celja.
Quote from: Primus on March 11, 2010, 10:22:31 AMPozdravljeni,Evo se ponižno javljam v to rubriko iz okolice Celja. Nič ponižno Primus, tvoj nick govori drugače Pozdravljen, Korošci smo kar blizu.
Quote from: Primus on March 11, 2010, 10:22:31 AMPozdravljeni,Evo se ponižno javljam v to rubriko iz okolice Celja. Živjo skoraj sokrajan. Jaz sem iz Celja. Gaja
Quote from: Gaja on March 29, 2010, 01:05:22 PMQuote from: Primus on March 11, 2010, 10:22:31 AMPozdravljeni,Evo se ponižno javljam v to rubriko iz okolice Celja. Živjo skoraj sokrajan. Jaz sem iz Celja. GajaŽivijo Gaja. V Celju vseeno preživim veliko časa...
Še en Štajerc Iz Šmarja pri Jelšah.
Quote from: Primus on March 29, 2010, 02:02:06 PMQuote from: Gaja on March 29, 2010, 01:05:22 PMQuote from: Primus on March 11, 2010, 10:22:31 AMPozdravljeni,Evo se ponižno javljam v to rubriko iz okolice Celja. Živjo skoraj sokrajan. Jaz sem iz Celja. GajaŽivijo Gaja. V Celju vseeno preživim veliko časa... Potem se pa lahko kdaj dobiva na pijači.