Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 2. del

<< < (39/80) > >>

Jane:

--- Quote from: Pika on March 21, 2011, 10:01:18 AM ---Ojej, Slavi, pa imaš res čisto divjo karto. Celo na prvi laični uč.  ;)

--- End quote ---

Pika midve paševa v isti klub  ;D

Jane:

--- Quote from: Tea on March 21, 2011, 10:25:58 AM ---Sem hotela še dodat, da poročam, če umrem  ;D

--- End quote ---

Sam ne me strašit sredi noči  ;D Drugače pa japajade, ti še nisi za odpis  :P

sanjalka:

--- Quote from: Tea on March 21, 2011, 10:24:28 AM ---
--- Quote from: sanjalka on March 21, 2011, 10:23:22 AM ---
--- Quote from: Tea on March 21, 2011, 08:31:45 AM ---
--- Quote from: sanjalka on March 16, 2011, 02:05:09 PM ---
Mojemu prijatelju je npr. prihod P :Lu v 8. hišo prinesel smrt žene, lahko bi bila to mama, lahko samo odtujitev, ki bi jo ta oseba čutila kot neke vrste smrt, tako da jaz zelo nerada napovedujem vnaprej, ker pač ne želim usmerjati misli kogarkoli v neko določeno smer.

--- End quote ---

Hmmm hehe. Moj mož ima tud prehod Lune preko 8 in še lunin povratek v 8  :D

--- End quote ---

Sem šla še enkrat pogledat njegovo karto, točno takrat mu je P  :Ve prišla v 8. hišo, P  :Lu pa čez 3.mesece,
je bil pa T :Sa  :op z N :Lu,
T :J v 12. hišo, ASC na N :NE, pa še kaj bi verjetno našla...

--- End quote ---

no tudi moj mož bo imel T Saturn opozicija luna. Luna je namreč na 21°Ovna v 8 hiši  :D

--- End quote ---

Samo pri njemu je  Vladarica 8. hiše   :Ve in tudi Vladarica 12. hiše je  :Ve, tako, da mislim, da je bila tukaj P :Ve tista in ne P :Lu.
Ne boš ti kar tako šla, boš še nas prej kaj naučila ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jane on March 21, 2011, 10:28:48 AM ---
--- Quote from: Pika on March 21, 2011, 10:01:18 AM ---Ojej, Slavi, pa imaš res čisto divjo karto. Celo na prvi laični uč.  ;)

--- End quote ---

Pika midve paševa v isti klub  ;D

--- End quote ---

Welcome!  ;D

Lunca:

--- Quote from: Tea on March 21, 2011, 10:25:58 AM ---Sem hotela še dodat, da poročam, če umrem  ;D

--- End quote ---

??? Haloo, a mame nima več? Me pa zanima, kako tak aspekt deluje v kartah, kjer se tranzit saturna čez luno v sedmi hiši bivšega partnerja pozna. Nekateri pravijo, da se to odraža na ženo iz prvega zakona, nekateri žensko, s katero zdaj živi? To je verjetno treba prevert iz dogodkov. V marsikateri karti saturn pripelje nekaj daleč od nazaj, zato mogoče tudi zapleti s prvo ženo, oz. težave le te?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version