Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 2. del

<< < (40/80) > >>

Jane:
Mene vedno znova fascinira tale božanska usklajenost,  :Sa  bom imela na  :PL  septembra in zadnje čase dobijam v roke samo karte s tem aspektom. Očitno se moram pripraviti na to kaj vse me lahko doleti  ???  Je pa zanimivo, pri enih katastrofalno, ni da ni, pri drugih večjih pretresov ni. Sem potegnila vzporednico, tisti ki živijo v iluziji, da je vse OK jih je dobesedno povozilo, ostali, ki so imeli nek stik z realnostjo, ki so imeli zraven še duhovne tehnike pa ni bilo hujših pretresov oz. ga vsaj niso dojemali tako.

Jernej:
Sem šel iz firbca gledat, kje je moj tranzitni  :Sa danes... In glej ga, vraga. V zadnjih tednih je rikverc porinil spet na začetek 12.hiše, sedi stopinjo proč od :PL in bo tam ostal bolj ali manj stacionaren cel junij.
Izgleda, da pomaga, če živiš s filozofijo, da je zelo malo stvari OK, pa še tiste bodo pokvarili. :P ;) :D ;D

Jernej:
Asociativno guglanje me je prineslo do podatka, kdaj vse sta bila  :Sa in  :ki v kvadratu. Med leti 1935-39, 45-52, in okoli leta 1976. Kar pomeni, da smo imeli vsi trije v družini ta isti aspekt. Zanimivo naključje, a ne ?

Jane:
Ja sej veš, da naključij ni  ;)

Princes:

--- Quote from: Jane on May 28, 2011, 08:34:05 AM ---Mene vedno znova fascinira tale božanska usklajenost,  :Sa  bom imela na  :PL  septembra in zadnje čase dobijam v roke samo karte s tem aspektom. Očitno se moram pripraviti na to kaj vse me lahko doleti  ???  Je pa zanimivo, pri enih katastrofalno, ni da ni, pri drugih večjih pretresov ni. Sem potegnila vzporednico, tisti ki živijo v iluziji, da je vse OK jih je dobesedno povozilo, ostali, ki so imeli nek stik z realnostjo, ki so imeli zraven še duhovne tehnike pa ni bilo hujših pretresov oz. ga vsaj niso dojemali tako.

--- End quote ---

Ko je meni tranzitni  :Sa prešel preko  :PL se meni osebno direktno nič dramatičnega zgodila. Drama se je dogajala na področju, ki ga  :PL pokriva (to je moj MC - mama).  Skratka dogodki so si sledili v redosledju, kot sem rekla, posledice njene drame sem občutila, vendar kot olajšanje, saj so se iz teme privlekli določeni dogodki, ki bili potlačeni v podzemlju njene psihe ( :PL).
Če strnem,  :Sa počasi, počasi, čisti greznico ( :PL) 8).

Jane, res je, bolj kot si duhovno močna, osveščena, oseba, manj imajo taki uplivi moč nate.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version