Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 2. del
Princes:
--- Quote from: Jernej on May 28, 2011, 09:29:37 AM ---Sem šel iz firbca gledat, kje je moj tranzitni :Sa danes... In glej ga, vraga. V zadnjih tednih je rikverc porinil spet na začetek 12.hiše, sedi stopinjo proč od :PL in bo tam ostal bolj ali manj stacionaren cel junij.
Izgleda, da pomaga, če živiš s filozofijo, da je zelo malo stvari OK, pa še tiste bodo pokvarili. :P ;) :D ;D
--- End quote ---
Jernej, tvoje :PL nima težkih aspektov. Tako, da ti kot sovladar 1. hiše ne more delati kakih večjih preglavic. Meni to deluje kot pomočnik, da vsako zadevo preučiš v osami 12. hiše do onemoglosti, preden jo obelodaniš svetu. Kot si rekel "da je zelo malo stvari OK, pa še tiste se bodo pokvarile" je zelo velika resnica. Si otrok vesolja, ki "ve" oz. je prinesel s seboj tisto vedenje, ki marsikomu v tem trenutku manjka. Tranzitni :Sa te pri tem spodbuja, da tvojo modrost, ki jo nosiš v tvoji podzavesti - višjem jazu, predaš naprej, pa čepav se ti mogoče zdi "glupo", da karkoli rečeš. Marsikomu bo en stavek veliko pomenil, kot tisti zgoraj napisan. :) ang: :)
Maja:
--- Quote from: Princes on May 28, 2011, 05:00:38 PM ---
--- Quote from: Jernej on May 28, 2011, 09:29:37 AM ---Sem šel iz firbca gledat, kje je moj tranzitni :Sa danes... In glej ga, vraga. V zadnjih tednih je rikverc porinil spet na začetek 12.hiše, sedi stopinjo proč od :PL in bo tam ostal bolj ali manj stacionaren cel junij.
Izgleda, da pomaga, če živiš s filozofijo, da je zelo malo stvari OK, pa še tiste bodo pokvarili. :P ;) :D ;D
--- End quote ---
Jernej, tvoje :PL nima težkih aspektov. Tako, da ti kot sovladar 1. hiše ne more delati kakih večjih preglavic. Meni to deluje kot pomočnik, da vsako zadevo preučiš v osami 12. hiše do onemoglosti, preden jo obelodaniš svetu. Kot si rekel "da je zelo malo stvari OK, pa še tiste se bodo pokvarile" je zelo velika resnica. Si otrok vesolja, ki "ve" oz. je prinesel s seboj tisto vedenje, ki marsikomu v tem trenutku manjka. Tranzitni :Sa te pri tem spodbuja, da tvojo modrost, ki jo nosiš v tvoji podzavesti - višjem jazu, predaš naprej, pa čepav se ti mogoče zdi "glupo", da karkoli rečeš. Marsikomu bo en stavek veliko pomenil, kot tisti zgoraj napisan. :) ang: :)
--- End quote ---
Skratka, malo več akcije. :P
Tea:
Tudi pri meni Saturn na Plutona ni prinašal navzven kakšne bistvene stvari. Je pa bilo zato notranje dogajanje dovolj pestro.
cvetka:
pozdravček
drage moje/moji, da poročam, moj T :Sa je v svojem R gibanju v točnem pet šestin aspektu na moje natalno :So, ki je v 5H- tale T :Sa mi ne pusti živeti moje 5H, traja že 3 mesece, pa kolikor kaže, bo trajalo še nadaljnje 3... da se opravičim glede moje prisotnosti na forumu, ki mi še vedno veliko pomeni, še 1x lepo pozdravljeni
sanjalka:
No, še moje opažanje:
prehod T :Sa čez moj N :PL je bil precej boleč, predvsem na znotraj, na zunaj se ni zgodilo nič posebnega.
Občutila sem globoko notranjo praznino, nisem več videla pravega smisla kaj delam tukaj, občutek absolutne nemoči nad obvladovanjem svojega življenja, skratka res težko obdobje. Moram reči, da se je to obdobje začelo že, ko je T :Sa prehajal 12. hišo in višek učenja doseglo, ko je prišel na N :PL, ki je v 1. hiši,potem je sledilo olajšanje, zopet sem zadihala, zopet videla upanje v življenju, zopet videla nek smisel. Je pa res, da sem se ogromnoooo naučila v tem obdobju, da sem samo sebe na nek način prečistila, odplaknila vse slabe stvari in na novo ovrednotila kaj je pomembno. Upam, da me tako obdobje ne čaka več, res mi je bilo težko se soočiti sama s sabo, s svojo temno platjo.
Sem pa v tem obdobju pričela z učenjem astrologije, to me je nekako rešilo, da sem bolje razumela kaj in zakaj se mi dogaja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version