Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 2. del

<< < (51/80) > >>

Maja:
Bomo videli, kaj bo meni ata Saturnus prinesel, ko mi bo šel čez vse tiste planete od 10. do 12. hiše.  8)

Zanimivo tole s telesno težo - jaz imam  :J  :op  :Ve, ki naj bi prinesel večji apetit po bolj kalorični hrani, ampak sem ravno zdaj totalno spremenila svoj način prehranjevanja in izgubila 7kg.
Očitno gre tudi tu bolj za lastno voljo kot vpliv tranzitov.  :-\

Tea:

--- Quote from: Maja on October 25, 2011, 03:11:21 PM ---Bomo videli, kaj bo meni ata Saturnus prinesel, ko mi bo šel čez vse tiste planete od 10. do 12. hiše.  8)

Zanimivo tole s telesno težo - jaz imam  :J  :op  :Ve, ki naj bi prinesel večji apetit po bolj kalorični hrani, ampak sem ravno zdaj totalno spremenila svoj način prehranjevanja in izgubila 7kg.

--- End quote ---

A nisi imela T Saturna na Marsu

Urška:
No, tudi moj ata  :Sa, je bil kar precej naporen, ko je delal tranzit čez 4.hišo oz se mal še pase tam  ;) (pomojem, no - z učiteljico Teo še nisva tam  ;D) .......Pa je sedaj že bolje....vse bolje in bolje pa še bo  :P

Maja:

--- Quote from: Tea on October 25, 2011, 06:35:57 PM ---
--- Quote from: Maja on October 25, 2011, 03:11:21 PM ---Bomo videli, kaj bo meni ata Saturnus prinesel, ko mi bo šel čez vse tiste planete od 10. do 12. hiše.  8)

--- End quote ---

A nisi imela T Saturna na Marsu

--- End quote ---

O, ja, ta mi je koleno pohabil in me priklenil na fotelj. :D Bi rekla, da je še ta ustvaril dodatne okoliščine, ki bi lahko pripomogle k nabiranju odvečnih oblog. :D
Kako potem tole deluje? Po eni strani vleče v hujšanje, po drugi v nabiranje kilogramov? Kaj prevlada?

Jane:
Maja ti maš itak  :ko v AC, taki ponavadi niso ravno okrogli  ;) Moj mož ima  :Sa v prvi hiši pa ga bo kmalu manj kot mene  ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version