Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 2. del
sanjalka:
Meni se T :Sa sprehaja po 2 hiši in mi bo ravnokar naredil natančno :kon na N :Lu ter :op na N :Sa.
Ne vem, nič ne hujšam, pravzaprav sem se v obdobju od kar je v 2 hiši zredila in imam en kup nekih dodatnih stroškov, no k sreči so tudi prilivi, tako da na koncu je čista ničla ;D
Jane:
--- Quote from: sanjalka on October 26, 2011, 09:10:47 AM ---Meni se T :Sa sprehaja po 2 hiši in mi bo ravnokar naredil natančno :kon na N :Lu ter :op na N :Sa .
Ne vem, nič ne hujšam, pravzaprav sem se v obdobju od kar je v 2 hiši zredila in imam en kup nekih dodatnih stroškov, no k sreči so tudi prilivi, tako da na koncu je čista ničla ;D
--- End quote ---
ja tvoja vladarica druge hiše je :Ve , ki je :rak , ki že nakazuje neke ženske obline. Luna v drugi je v kvadratu z venero - torej ti zdaj ko je :Sa neka čustvena nestabilnost prinese več kil in tudi muhaste finance bi rekli.
Maja:
--- Quote from: Jane on October 25, 2011, 11:38:44 PM ---Maja ti maš itak :ko v AC, taki ponavadi niso ravno okrogli ;) Moj mož ima :Sa v prvi hiši pa ga bo kmalu manj kot mene ???
--- End quote ---
Pa sem bila par let nazaj kar lepo okrogla ... Moja soseda ima tudi AC v :ko pa je bolj zaobljena ...
Geni najbrž ne gledajo na postavitve v astrološki karti. ;D
Jane:
Gledajo, gledajo... ;D Sej to je tvoj zapis, jaz gledam na :Sa kot nekaj kar se zgodi kasneje v življenju na tak ali drugačen način. Ko sem spoznala svojega moža je imel 90 kil, zdaj jih ima 76. Tako da bolj se stara bolj je :Sa ;D
Škratinja Nagaya:
Moj oče je AC kozorog. Suhec od nekdaj. No recimo atletsko žilav suhec z rebri. Šele zdaj, ko se je (po njegovem) zredil, je normalno suh. :D
Kateri planet je pri meni "kriv" za gene moje koščene suhljatosti??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version