Author Topic: Saturn 2. del  (Read 115769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Saturn 2. del
« Reply #45 on: July 21, 2010, 05:47:56 PM »
Eno vprašanje za tiste, ki bolj poznajo tranzite. V 5 hiši imam namreč  :PL ki dela jod z luno v dvanajsti hiši in  :NE v šesti.  :Sa čez cirka pol leta začne delati  :kon na ta aspekt, je to dobro al slabo?

Bom zdaj nekaj zelo pametnega povedal. Pozor!

Dobro in slabo sta samo 2 polarnosti iste osi.  8)

OK, zdaj lahko začnete spet nazaj dihat  :P

Ampak res, dobro slabo... its what we make of it. In slabo se marsikdaj kasneje izkaže za dobro in obratno.
Pač, probaš narest najboljše iz vsega, ne?

Sicer pa je t :Sa  :kon n :PL težek tranzit po tem kar jaz vem.
Glede na to, da je  :PL vrh joda po očitno opazen tranzit.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #46 on: July 21, 2010, 06:16:18 PM »
Sej vem kaj hočeš povedat, pa niti ne mislim v smislu ali bom pri tem aspektu doživela obisk satana, tete smrti ali kaj podobnega. Ampak  :kon je težko razložit, pa sem čist tko vprašala kaj pomeni na konkreten primer, pač stresne situacije, ali bo šlo skoz  ;D

Čeprav tale jod je meni kar nekaj...sploh ga ne štekam....vsaj mojega še ne  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #47 on: July 21, 2010, 06:31:30 PM »
Tudi sem si le stežka kaj iz aspektnih konfiguracij spesnim.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #48 on: July 21, 2010, 08:00:07 PM »
Če sem odkrita mi je itak lažje vse druge karte razvozljavat kot mojo ali karte meni bližnjih ;D. Še danes sta mulca, moj dragi in ostala familija brez, ker itak ne vidim ničesar oziroma delam take butaste napake, da ni za govorit (skoraj tako kot včeraj pri 10. vaji) ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #49 on: July 21, 2010, 08:12:32 PM »
Če sem odkrita mi je itak lažje vse druge karte razvozljavat kot mojo ali karte meni bližnjih ;D. Še danes sta mulca, moj dragi in ostala familija brez, ker itak ne vidim ničesar oziroma delam take butaste napake, da ni za govorit (skoraj tako kot včeraj pri 10. vaji) ::)
Enako. Zase vedno druge vprašam.  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: July 21, 2010, 08:56:36 PM »
Ja sej, hvala enako. Pri sebi ne vidim najbolj očitnih stvari. Pa še pol preveč razmišljam zraven kaj to kaj uno. Sej kakšne brezvezne stvari takoj vidim, nekaj kot je pa ta JOD pa mislim, da še nekaj časa ne bom, razen če mi ravno ta T  :Sa ne prinese razsvetlitev.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: July 22, 2010, 08:45:10 AM »
Eno vprašanje za tiste, ki bolj poznajo tranzite. V 5 hiši imam namreč  :PL ki dela jod z luno v dvanajsti hiši in  :NE v šesti.  :Sa čez cirka pol leta začne delati  :kon na ta aspekt, je to dobro al slabo?

Kaj je dobro in kaj slabo?

Tranzit samo osvetli natalno temo /torej v tvojem primeru JOD aspektno strukturo/, da ga boš prepoznala in ozavestila.
Zdaj najbrž da boš rekla da je slabo, ker te bo butnil - močno bo pa tolko, kolikor rabiš za to dvignit
Dobro je pa vsekakor to, da tranziti v razvojnem smislu opravijo neko svojo nalogo.
Od človeka je pa odvisno kako bo to tolmačil v svojem življenju.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #52 on: August 29, 2010, 07:24:04 PM »
tea hoj mene pa zanima,če je možno da je meni T saturn z prehodom v 5.hišo prinesel nosečnost?????ter kam ali katere aspekte gledam za samo nosečnost,rojstvo????i m happy ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #53 on: August 29, 2010, 09:09:30 PM »
Oooo Tia čestitke. Pa glede na to da imaš peto skoraj podobno meni, ti lahko čestitam za pogum  :)

Moja astro karta

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: August 30, 2010, 11:30:30 AM »
tea hoj mene pa zanima,če je možno da je meni T saturn z prehodom v 5.hišo prinesel nosečnost?????ter kam ali katere aspekte gledam za samo nosečnost,rojstvo????i m happy ;)

Sigurno, saturn te bo učiil prav na tem področju. Tudi jaz sem zanosila, ko je saturn prišel v peto hišo in ker se ponavadi v določeni hiši (odvisno od velikosti hiše) zadržuje vsaj dve leti, lahko pojmuješ njegov vpliv kot učenje v zvezi z materinstvom, otrokom. Lahko prinaša skrbi v povezavi z otrokom, kar je povsem razumljivo, kajti prvič je vse tako novo in resno, da človek želi vse poštimat perfektno. Mene je skrbelo, če otrok diha, če se mu ni zaletelo, skratka oblegana in zaposlena sem bla ves čas s tem. Seveda je tudi odvisno, povezovat moraš z vladarjem hiše, kje je, kako je aspektiran in tako razpredaj naprej.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #55 on: August 30, 2010, 03:57:18 PM »
jane hvala ja res ga bom rabila ;)
lunca thx se mi je,kar zdelo da ata saturn mi nalaga novo lekcijo,sem trenutno v raziskovanju kaj mi vse to prinaša ampak kot ponavadi praksa me najbolj izuči....pravijo da je fajn knijga devet stopnic  Anne in Daniel Meurois - Givaudan vam sporočim ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: August 31, 2010, 07:18:34 AM »

Ni bil samo Saturn,  je tudi Jupiter hodil po Luni in P Luni, T Pluton pa je tudi v sekstilu na Luno. Pa tudi Merkurja imaš pod aspekti, tako natalnega, kot progresiranega.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #57 on: August 31, 2010, 04:40:06 PM »
Tea hvala ;), vou nisem vedela,da je toliko aspektov zaslužnih za to. Je pa fajn vedet,ker jaz bi rabila celo večnost,da bi prišla do teh ugotovitev,ki si mi jih podala  ::) ;D......lp tia

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: September 14, 2010, 05:52:41 PM »

Sem gledala sinovo karto:
T :Sa se bo premaknil v 4 hišo, P :Lu je prišla v  :ko-pa ja ni že poroka na vidiku :D :D :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #59 on: September 14, 2010, 08:14:04 PM »
Dobro, da se meni ata  :Sa premika po zgornjih hišah  ;D No sej, ko bo prišel v 12. hišo in mi bo šel skozi natalnega  :Sa, bo pa pestro...
9ZK 674