T
mi dela
na N
in N :So.
Sem popolnoma brez energije, zbolela, kašljam kot nora, glas pa tudi še komaj spravim iz sebe, sem vsa hripava.
Isto sem imela novembra lani, ko je bil T
sicer že na 12 stopinji, točno na mojem N :So, no sedaj pa spet.
Pa kaj hudiča me hoče naučit, pa ne vidim, da moram potem zbolet?
Ja, pa še T
dela opozicijo na N
.
O sestrica moja

Tudi jaz sem "boga" hehe.
Meni Saturn in Mars delata v natalki precej točeno opozicijo /mars je skoraj iz 6, vladar 2 hiše - in ta dva šmorna mi vedno zagnojita točno na korenine na zobe.
V soboto sem morala na urgenco, ker so bile bolečine tako neznosne, da mi najmočnejši tableti proti bolečinam niso več pomagali in to za 2 zoba /enega zgoraj 8 in drugega spodaj 4 - hm zanimive številke ne/, zdaj imam posledice pa z bolečinami v želodcu /mars v raku/. Poleg tega me danes boli že 3 zob, topot spodaj na desni strani.
Jeb*
Da ne govorim, da je priliv denarja nikakršen, ne vem kako bom ta mesec sploh plačala prispevke. SP še bolniške nimamo.

Jaz sicer vem, da me tole uči, da naj počivam. Sam jebela mast, trajalo bo še do septembra. Kdo me bo pa živel 3 mesece, glede na to, da moj mož dobi pezijo, da niti stanovanja in stroškov zanj ne pokrije hehe - no pa smo spet pri Saturnovski temi /sistem/.
Pravijo, da je treba znati spusti. Lahko rečt, težko naredit. Saturn je najbolj zemeljski planet od vseh in najrealnejši. Torej pustit dozdevno realnost in prepustit in verjet, da je za vse poskrbljeno. No, ne da ne bi delala na tem - najbrž bi blo brez thete in zavedanja vse še slabše in bi fasala kakšno drugačne vrste operacijo