Taja, zelo dobro opisan T:Sa, se lahko kar podpisem pod tole.Pri meni so vse stare prijateljice odpadle, so sle stran od mene, niso vzdrzale mene novo. Tako, da zdaj imam okrog sebe cisto.nove ljudi, jih je veliko manj, ampak so vsi zelo pristni, ni vec povrsinskosti. Ja, meni je T
haral cez znamenje
in potem se :de. Najprej so padala prepricanja glede moje"krone"
in potem je sledil tisti analiticni, kriticni del :de, ki me je siciral do dna. V tem obdobju sem bila kot zombi, neprepoznavna niti sama sebi, kaj sele drugim.
Sva očitno v približno istem času imeli to preobrazbo, tudi pri meni se je dogajalo čez

( 12.hiša in začetek 1.h.) in :de 1. hiša in v njej :So.
Ob meni so ostali vsi prijatelji, je pa res, da sva v tem času z najbližjo prijateljico, s katero sva prijateljici od 1 leta starosti, v bistvu sva si kot sestri...komajda imeli kakšen kontakt. Hodili v OŠ, gimnazijo in faks skupaj, živeli skupaj, tudi ko sva se zaposlili, sva bili skoraj vsak dan v kontaktu, takrat pa sem jaz čutila, da je ona ostala na tistem bregu, kjer sva bili prej skupaj, ona pa je bila čisto šokirana od vse sprememb, ki so se meni dogajale in čutila je, da sem enostavno šla. Tako je bilo približno let, leto in pol, potem pa sva se pogovorili o vsem, kar se je dogajalo in nadaljujeva najino sestrstvo

Najbolj se spomnim svoje žalosti, umika od vseh...samo, da sem nekako službo pregurala, pa takoj domov, da sem bila sama. Samota mi je itak dovolj blizu, a ta pesimizem, žalost in sploh se nisem smejala več. To mi je bilo grozno. Ko sem bila v službi so se štosirali, si govorili vice in se smejali...jaz pa sem na sebi čutila svoj resen obraz, kot kamen na obrazu. Ne znam drugače opisat tega občutka.
Fizično pa so me bolele kosti ( kot pri kakšni gripi ), pred tem sem ogromno kolesarila, potovala, hribarila in bila res v formi. Potem pa nisem mogla zaradi bolečin hodit več v hribe...na 1/3 poti sem omagala in šla nazaj. Ni šlo, vse me je bolelo, kot da sem pretepena. Pa sploh nisem vedela, zakaj, Potem me je astrologinja opozorila na strica

in da bo minilo, ker me je že zaskrbelo, kaj se dogaja v mojem telesu. In res je minilo kot je prišlo.
V 1 mesecu sem za približno 15 kg shujšala, jedla pa kot volk..v službi do 12 ure, do malice sem jedla vsaj petkrat...sendviče, sadje..kar je bilo. Vsak dan 1 kg shujšala. Noro je bilo. Ta vpliv je bil še, ko je

šel skozi 1. hišo in na moje :So, le tega imam namreč na

stopinji ( kosti ).
No potem, ko narediš to preobrazbo, si nagrajen. Drugačen, osvobojen stare navlake in zavor, in zaživiš popolnoma na novo. Druge energije, drugi ljudje, druge želje, nameni....jaz sem presrečna,da sem dala ta vpliv skozi, ker mi je življenje,, počutje resnično na boljše spremenil. Ja pa zredila sem nekaj se tudi nazaj, čeprav malo jem