Author Topic: Saturn 2. del  (Read 115618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Saturn 2. del
« Reply #360 on: August 02, 2012, 02:34:57 PM »
se strinjam  ;)

To je bilo samo eno krajše obdobje v življenju tvoje hčerke, del življenja, dozorevanja..take in drugačne izkušnje bo še doživela v življenju, kot mi vsi. Življenjske lekcije pač, kot radi rečemo. Zato si nič kaj preveč očitat. Ko otrok pomisli na svoje starše, šteje celoten odnos; podpora ljubezen, ki jo je ali je ni prejel od njih. Ni popolnih staršev kot tudi ni popolnih otrok  :)

in ne pozabi, tvoja hči je izbrala tebe za mami  ;)
« Last Edit: August 02, 2012, 02:38:02 PM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #361 on: August 02, 2012, 02:44:04 PM »
Hvala Taja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #362 on: August 02, 2012, 02:59:42 PM »
kar je res, je res  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #363 on: August 16, 2012, 11:45:46 AM »
Tudi moja Saturnova lanskoletna izkušnja v T kvadratu z Marsom in Saturnom iz 8 hiše je bila za zapisat v anale. Hvala za moje izkušnje, sicer ne bi preživela, ali pa nekdo drug v moji bližini ne  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: August 30, 2012, 03:51:20 PM »
Ko je šel  :Sa pri meni čez  :Ma, sem si vztrajno začela grizt nohte, hkrati pa začela fitnesirat ::). Nohte si še vedno grizem..ne morm nehat, telovadba pa malo popušča :laugh:

Hm, kaj bo kej ko bo šel  :Sa čez  :Ve, :PL in j.vozel  :o  :-\ čez pol leta..upam da ne kej slabga spet..ali bo pa test kaj sem se naučila po T :PL  :embarrassed:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #365 on: September 16, 2012, 07:30:03 AM »
Opazam, da je  :Sa nek strasen strah mnogim.  :Sa gledam kot cudovitega, postenega,avtoritativnega ucitelja, ki hoce, da naredis izpit z 10 in ti temu primerno daje naloge, znova in znova, dokler jih ne sprejmes in zacnes poslusno in ubogljivo delati.   :Sa je ucitelj prizemljenosti, realnosti, zemeljskosti,  :Sa nas cuva, da nas ne odnese cez rob, da vemo, da smo majhni, da smo zemeljski. Je planet, ki nas tisci, pritiska na zemljo, zato je zelo dobrodosel, saj rabimo to prizemljenost, dokler smo na tej Zemlji. Vidim pri ljudeh, ki imajo ogromno vode v karti, kako zelo dobrodosel je npr. Asc v  :ko in posledicno vladar  :Sa. Brez njega bi se oseba lahko totalno izgubila v poplavi custev, pa jo ta strogi  :Sa drzi prizemljeno. Oseba je se vedno zelo nadarjena v umetnosti ampak ve, da mora npr. tudi placati poloznice, da mora jesti, da mora ostati z nogami trdno na tleh. Mislim, da ko dobivamo  :Sa naloge in preizkusnje,nekje globoko v sebi,  vsi dobro vemo, da so upravicene in postene.
To je moje videnje  :Sa.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: September 16, 2012, 08:02:37 AM »
Osebno se saturna niti ne bojim več, vem da so lekcije pa tudi nagrade. Čeprav je moj trenutno v slabem aspektu z  :Ma v dvanajsti - brezveze da sploh razlagam  ???
Tisto kar še nisem "osvojila" oziroma vsaj ne vem kako močno bo počilo je  :PL in  :U
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #367 on: September 16, 2012, 09:01:40 AM »
Opazam, da je  :Sa nek strasen strah mnogim.

Je in ni.
Meni je še vedno največji strah  :NE.
 Pod njegovim vplivom delam čudne stvari....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #368 on: September 16, 2012, 09:42:42 AM »
Opazam, da je  :Sa nek strasen strah mnogim.

Je in ni.
Meni je še vedno največji strah  :NE.
 Pod njegovim vplivom delam čudne stvari....
Bi rekla,da pod :NE vplivom delamo vsi cudne stvari ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #369 on: September 16, 2012, 11:12:32 AM »
zelo lepo opisano, sanjalka  ;) tudi sama isto doživljam  :Sa in zame tudi ne predstavlja več bavbava...način, pot, kakršno zahteva  :Sa ( torej potrpežljivo, počasi, vztrajno in zelo natančno ) pade dosti težje ljudem, ki jim je npr. disciplina tuja in seveda vse te lastnosti. Logično. Ko se človek neha upirat, se sprijazni s sitacijo, se prične učit in sprejemat ( in ne npr. trmoglavo, ihtavo in na hitro želeti nekaj urediti, se rešiti ) potem je zanj lažje, dosti lažje. In nagrade so velike, človek se po saturnovi izkušnji resnično spremeni, odraste...počisti zadeve, situacije, ljudi iz svojega življenja, katere je prerasel in ne funkcionirajo več zanj.

Meni je, v času  :Sa skozi 12. hiši inčez  mojo  :Ve ter  :So,  zelo težko padel ta pesimizem, skoraj nehala sem se smejati in sem prav razmišljala...a to bo zdaj takole izgledalo vedno? To sem res pogrešala, ker sem po naravi optimistična, ogromno se šalim in smejim, takrat sem bila pa kot duh, nič mi ni bilo smešno... a je minilo in potem smo bili spet v stari formi, kar se humorja in smeha tiče  ;) Tudi, kar se samote, umika tiče...meni to ni težko padlo, ker jo že po naravi potrebujem dosti in jo vedno balansiram z druženjem, mislim si pa, da če je človek zelo zelo družaben in je večoinoma v družbi ( poznam  :ov, asc  :dv ali  :dv in  :te ) pa verjamem, da jim to tudi težko pade...morda občutek zapuščenosti ali vsaj zmedenosti, kaj se zdaj dogaja. Vsak pač malo drugače doživlja tranzite  :Sa, a rezultati te šole so v isti smeri.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #370 on: September 16, 2012, 08:42:09 PM »
No jaz sem malo opazovala prehod  :Sa čez 4 hišo pri sinu. Najprej je šel čez  :Me , ki je vladar tretje hiše in tisti dan smo imeli nuhalno in je prvič videl svojega bratca/sestrico na UZ.
Merkur je v  :sek :Lu:kon :Ma - vladar 10 hiše, oče je bil zraven  ;D

No zdaj avgusta je šel čez  :Ma , vladarja 10 hiše - nič takega v tistih 14 dneh ko je bil  :Sa :kon :Ma :tr :NE smo bili en teden na počitnicah, en teden je bil pa z možem doma.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #371 on: September 16, 2012, 09:26:02 PM »
Ja, Taja,   :Sa cez 12.hiso je bil tudi zame najtezja preizkusnja, in potem se  :kon na N :PL :-\
 :Sa cez 12. hiso-nauciti se ustvariti red oz. ostati prizemljen, stvaren,zemeljski v zmedi in kaosu, sprejeti zapuscenost, odrinjenost,kaos,osamitev,nicevost,zavrzenost in na vseh teh podrocjih ohraniti red in disciplino, ohraniti trezno in zbrano glavo.Sprejeti vse tegobe vsega napisanega in ob tem ohraniti red.Se ne predati! V tem obdobju predelujes cel krog za nazaj, vse hise, vsa podrocja svojega zivljenja, tukaj te caka lekcija kaj si uspel osvojiti do 12.hise, zato te caka osamitev, da se lahko obrnes vase,se zazres vase, v svojo duso. To je konec necesa in s 1. Hiso ponovi vajo, gres spet od zacetka ;D Zato te lahko caka tudi zapor, bolnisnica...No, smo jo kar dobro odnesle, a ne ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #372 on: September 16, 2012, 09:35:27 PM »
Jaz sem se ko je bil  :Sa v dvanajsti za las izognila bolnišnici. Itak napačna diagnoza glede na  :NE v šesti  :-X Se mam zahvalit Ogorevcu za to oziroma za par njegovih besed, ki so mi dale mislit  ;D

Moja astro karta

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #373 on: September 17, 2012, 12:38:01 PM »
Opazam, da je  :Sa nek strasen strah mnogim.  :Sa gledam kot cudovitega, postenega,avtoritativnega ucitelja, ki hoce, da naredis izpit z 10 in ti temu primerno daje naloge, znova in znova, dokler jih ne sprejmes in zacnes poslusno in ubogljivo delati.   :Sa je ucitelj prizemljenosti, realnosti, zemeljskosti,  :Sa nas cuva, da nas ne odnese cez rob, da vemo, da smo majhni, da smo zemeljski. Je planet, ki nas tisci, pritiska na zemljo, zato je zelo dobrodosel, saj rabimo to prizemljenost, dokler smo na tej Zemlji. Vidim pri ljudeh, ki imajo ogromno vode v karti, kako zelo dobrodosel je npr. Asc v  :ko in posledicno vladar  :Sa. Brez njega bi se oseba lahko totalno izgubila v poplavi custev, pa jo ta strogi  :Sa drzi prizemljeno. Oseba je se vedno zelo nadarjena v umetnosti ampak ve, da mora npr. tudi placati poloznice, da mora jesti, da mora ostati z nogami trdno na tleh. Mislim, da ko dobivamo  :Sa naloge in preizkusnje,nekje globoko v sebi,  vsi dobro vemo, da so upravicene in postene.
To je moje videnje  :Sa.

Se strinjam z vsem napisanim :) Sem se kr stresla ob "plačati položnice"  :o
Lepo napisano!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #374 on: September 17, 2012, 03:21:47 PM »
Ampak je ASC v  :ko prav super.  8) Midva dobro shajava.  :laugh:
9ZK 656