9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ampak je ASC v prav super. Midva dobro shajava.
Quote from: Maja on September 17, 2012, 03:21:47 PMAmpak je ASC v prav super. Midva dobro shajava. jap sam...siva sm pa tud za svoja leta hehe
Jaz sem se ko je bil v dvanajsti za las izognila bolnišnici. Itak napačna diagnoza glede na v šesti Se mam zahvalit Ogorevcu za to oziroma za par njegovih besed, ki so mi dale mislit
Oh, saj je 12. hiša prazna. Mogoče se pa poročiš takrat.
Terat je treba! Tudi jaz ne morem brez. Oooo, en dan za menoj imaš rojstni dan ... Hehe, torej podobna karta. Se nama potem dogajajo iste stvari?
Quote from: Maja on September 17, 2012, 04:19:35 PMTerat je treba! Tudi jaz ne morem brez. Oooo, en dan za menoj imaš rojstni dan ... Hehe, torej podobna karta. Se nama potem dogajajo iste stvari? nevem, pomojem ne neki, mal pa podobno mene bo nateral, da bo treba diplomirat že enkrat..in se zbudit iz spanja :)in iskat pravo službo in ker imam 2 diplome, že vidm da bom hodila kot zombi pa z denarjem se bom mogla tud mal naučit delat
Nataša,kar sem se jaz naučila od Saturna je to, da pač ga sprejmeš. Bolj, kot se ga objiš, slabše bo. Če naloge, ki ti jih zadaja, opravljaš, potem se nimaš kaj bati.