Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Merkur 2. del

<< < (11/25) > >>

Mojzes:
zame je blo, čustveno,transformiranje,nek čuden apetit vse to, bomo počakal še do konc mesca,

Tea:

--- Quote from: Iza on January 16, 2010, 10:09:46 PM ---Jah, prej in potem je v senci ;), da je bolj zabavno :D.
Ne vem, kako to, a se mi zdi, da še noben retro Merkur ni name tako vplival "zanimivo" kot ravno ta. In to ne samo name, na vse ljudi, s katerimi govorim.
Pa ostali? Vse pod kotrolo, hihihi?
Lep dan!
Iza

--- End quote ---

A je ravno Merkur?

Ali je bil tukaj vpliv R Marsa, pa mrkov?

Meni na srečo ni "mrknila" nobena komunikacijska naprava ........

Se je pa pred novim letom iztekla oddaja Abrakadabra na TV vitel, ki sem jo seveda dogovorila v času prejšnjega R Merkurja in to dovolj nepričakovano, da seveda pripišem R Merkuju in mrkom.

Kar se pa tiče R Marsa, pa kot po običaju ... na vsak R mars mene odnese k zobarju  ;)

Je pa res, da imam v natalki Merkur R in v progresijah Mars R, zato je dogajanje vedno pestrejše, ko tadva menjata svojo smer.

Mojzes ... zakaj misliš da bo R Merkur popustil šele fabruarja?

Mojzes:
uradn" datum poznamo,tudi ti nas tkao učiš, vemo, če čutimo senco, čutimo potem še after",
neki viri" navajajo do 4.2., torej rabim zdele več znanja še, oz. menim pa,da je tokrat retro merkur pogojen z retro marsem", do kdaj bo mars potem? in ocenimmo položaj,...nich bati Tea, jaz menim,da je konec lanskega/letosnjega 1prvega RMerkurja,....

Tea:
Ja, navedbe so različne, datuma pa točnega tudi ne moremo določit

Sama vsekakor upoštevam in največkrat sem bila priča, da R Merkur deluje najmočneje preden se zares spravi v retro gibanje, torej ko je v svoji senci. To je od topinje, ko se potem obrne v direktno smer.

Če upoštevamo to retrogradnost, potem se direktno obrne 15.1 na 5° Kozoroga, torej bi bil v svoji senci od 10.12. naprej ....

Ko se je 15.2. obrnil direktno je bil na 5°stacionaren dodanes. Torej danes bi moral vpliv popustiti.

Od danes do 4.2. pa bo prehodil še tiste stopinje, ki jih je že prehodil pred njegovo uradno retrogradnostjo.

Vendar pa po izkušnjah sodeč je vpliv sence Merkurja preden začne hoditi R tisti, ki v mnogočem povzroča težave.
V dneh postfestum se stvari običajno uredijo same po sebi.

Nič ne bojim  ;)

Andres:
Danes jaz že čutim večjo aktivnost in komunikacijo na enih področjih.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version