Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Merkur 2. del
Jane:
Kaj počnemo in česa ne počnemo v tem času R :Me
Če je le mogoče, se v času retrogradnega Merkurja IZOGNITE naslednjim akcijam:
•podpisovanju pomembnih dokumentov
•dokončevanju pomembnih projektov, ki vključujejo Merkurjeva področja (gl. zgoraj!)
•sklepanju velikih poslov
•lansiranju/pričetku novih projektov
•planiranju pomembnih sestankov, kjer naj bi prišlo do ključnih odločitev
•časovno zelo preciznemu planiranju potovanj brez predvidevanja dodatnega časa
•temu, da ne bi shranili podatkov z računalnika
•inštalaciji novega softvera na računalnik
•popravilom strojev, zlasti komunikacijskih naprav in računalnikov (opravite jih prej ali kasneje!)
PRAV V TEM ČASU pa počnite naslednje:
•raziščite bodoče projekte do obisti
•spoprimite se s papirji, ki so se nabrali okoli vas
•dopolnjujete in nadaljujte že prej začete projekte
•skličite sestanke, ki so predvsem informativne narave
•vzemite si čas zase
•pišite dnevnik.
Kdaj se ga paziti
Kakorkoli že, retrogradnost Merkurja ni nič fatalnega pa tudi bavbav ne. Gre preprosto za obdobje, ko nam gre marsikaj narobe, in to na najbolj čudne in nepričakovane načine, takšne, da se včasih celo kislo nasmehnemo ob pogledu na dogajanje. Če že planiramo akcije, nad katerimi roko drži Merkur, je pač dobro prestaviti jih na čas "po". Na ta način se razmeroma elegantno izognemo vrsti nepredvidljivih težav.
Vir: Bern Jurečič
sasa:
Hm... kako nadvse zanimivo... Ravno v tem času gre pri nas v službi vse narobe. Našega šefa so odstavili, gremo pod drugo enoto v podjetju, mreža nam vseskozi nagaja na računalnikih in informacije so, da naj bi ravno v začetku septembra prišeli z menjavo računalnikov - posledično seveda bo potrebna inštalacija novih softwarov.
Kar je pa najbolj zanimivo - vsi vemo, da je to, da so našega šefa odstavili, ena izme največjih napak, kar jih lahko zagrešijo. Namreč, on je bil tisti, ki je naš oddelek pripeljal iz kamene v moderno dobo. Posodobil je celoten sistem dela, uvedel računalniško shranjevanje, sharepoint, skratka res je moderniziral oddelek, sedaj pa so ga meni nil tebi nič odstavili. Ravno včeraj mi je dejal, da se počuti kot otrok, ki je vseskozi domov nosil petke, na koncu mu pa starši rečejo, da je totalna zguba.
Ah to našo vodstvo res ne ve, v kaj se spušča.
Jane:
Ja res je Sasa zelo zanimivo, sploh zdaj ko malo opazujem vse skupaj. Računalniki mi ne delajo ne doma ne v službi, virusov kar naenkrat trilijon, prej pa nič.
Moj mož je pa včeraj celo dvakrat uspel zgubiti avto :D Dvakrat ga je iskal po eno uro ves zmešan kje za vraga ga je parkiral haha. Sem se tako narežala ko je prišel domov. Nimaš kej, bo treba čičat in čakat.
sasa:
Haha jane, sedaj si pa še mene nasmejala, no ubistvu me je tvoj mož :D
skorpijonka:
Jane, super si tole prilepila. Ravno prav.
Danes nikakor nisem mogla do svojega kolesa. Ključ mi ni odklenil kolesarnice. Poskusila milijonkrat. Pa se vsak dan vozim s kolesom v službo.
Enostavno sem morala na trolo.
???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version