Author Topic: Arabske točke  (Read 8262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Arabske točke
« on: September 23, 2009, 07:44:32 PM »
Med križarjenjem po Teini strani sem naletela na te točke. Sicer sem rojena ob polni luni in na strani piše, da naj bi jo torej imela v 7. hiši, v karti pa mi jo nariše v 6. (sklepam da gre to za Pars Fortune)?
Se nekako najdem v obeh opisih
Točka sreče v šesti hiši daje človeku možnost, da doživi srečo skozi opravljanje vsakdanjih opravil, rad ima živali in hišne ljubimce. Ščiti pa tudi zdravje takega človeka.
Točka sreče v sedmi hiši: doživetje sreče pri navezavi stikov, sreča v partnerstvih, dajati in sprejemati z enakim veseljem.

Sem čisto not padla ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Arabske točke
« Reply #1 on: September 24, 2009, 07:23:37 AM »
Med križarjenjem po Teini strani sem naletela na te točke. Sicer sem rojena ob polni luni in na strani piše, da naj bi jo torej imela v 7. hiši, v karti pa mi jo nariše v 6. (sklepam da gre to za Pars Fortune)?
Se nekako najdem v obeh opisih
Točka sreče v šesti hiši daje človeku možnost, da doživi srečo skozi opravljanje vsakdanjih opravil, rad ima živali in hišne ljubimce. Ščiti pa tudi zdravje takega človeka.
Točka sreče v sedmi hiši: doživetje sreče pri navezavi stikov, sreča v partnerstvih, dajati in sprejemati z enakim veseljem.

Sem čisto not padla ;D

Ti jo imaš med 6 in 7 hišo.

Ko neka točka pade tik pred naslednjo hišo, je večinoma bolj izražena v naslednji hiši.

Pridna si  ;D ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #2 on: September 24, 2009, 12:05:10 PM »
Na arabske točke se po moje Taja fajn spozna  :D Sori, nisem se mogla upret in malo nasmetila  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #3 on: September 25, 2009, 09:09:46 PM »
Saj o arabskih tockah smo nekje ze pisali ...
Moja je v I. Hisi - Levu.
Sem prav vesela, da je tam.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #4 on: October 13, 2009, 01:03:28 PM »
To me zanima ... Mars imam tranzitno sedaj cisto blizu tocke srece ...
Bom imela vec energije, ali kaze na to kaj drugega?
lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: June 19, 2010, 08:16:56 PM »
Zakaj naj bi se tele arabske točke sploh uporabljale? Mislim a so res tako pomembne? Vidim, da imaš skoraj za vsako stvar svojo točko, točko poroke, rojstva, smrti, bankrotiranja itd itd. Ampak mislim a se to ne da razbrat že iz same karte?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: June 20, 2010, 12:10:14 PM »
Citiram s Tejine strani: Točka sreče v peti hiši daje človeku ustvarjalnost, srečo v ljubezni in z otroki, pa tudi v igrah na srečo.

Hm.... glede na mojga  :ki v sedmi hiši, je tole fajn slišat. sploh nikol nism vedla, da mam tam to točko, če ne bi jane komentirala  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: June 20, 2010, 12:37:50 PM »
Ja točka sreče je samo ena od xy točk teh arabskih. Me zanima koliko se jih dejansko uporablja in kaj naj bi te potem povedale?
Jaz jo imam v dvanajsti....vidim, da mi res ne uide ukvarjanje z astrologijo, theto  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: June 20, 2010, 12:49:06 PM »
No sem šele začetnik, tako da moram še mal preštudirat vse, preden bom lahko ornk komentirala  ;D

sem šla pa danes malo bolj razdelat svojo karto in opazila neki vsaj meni osebno zelo zanimivga. namreč, v peti hiši imam  :li, arabsko točko,  :LM, potem imam pa v sedmem  :ki, pa še vertex v  :rak. bom mogla še mal literature prebrat, da bom razvozlala tale šmorn, samo mi je pa takoj v oči padlo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: June 20, 2010, 12:51:29 PM »
to je tud men v uč padlo,pa še tista sedma v dvojčkih, zato ti pa še nisem odgovorila na tvoje zastavljeno vprašanje  :) Je čist preveč  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: June 20, 2010, 12:52:13 PM »
ja sej, sem zakomplicirana  ;D no sej sem z gajo prepucala kar nekaj vzorcev na to temo  ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: June 20, 2010, 12:53:55 PM »
No super. Pol boš pa itak nathetkala pravega  ;)

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: June 20, 2010, 12:59:30 PM »
prav moram tole napisat:
pride dons moja sestra v sobo in začne s svojim govorom, da nej si že najdm enga, da bom že kmal 30 stara, da kok sm že res stara, da bo ona pri mojih letih že poročena itd itd

meni se pa tako ali tako samo smeji  ;D pol pa še reče sej maš enga sam za en mesec, da se požgeta ornk, pol pa greš na druzga. še mami je rekla, da si boš hit zamenjavo pa druzga najdla, itak vsak večer o drugem govoriš. oh, kako je to daleč od resnice  :) zgleda se vsi bolj obremenjujejo s tem, da sem samska kot pa jaz. meni je čisto super fajn tkole kot sem trenutno, bo že prišel pravi čas.

je pa lepo vedet, da te ma lastna familija za khm khm lajdro  :o se opravičujem izrazu, ampak ne najdem milejše oblike za na forum. no, je pa to zelo daleč od resnice, ampak pustimo malenkosti  ;D
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #13 on: June 20, 2010, 07:05:26 PM »
Tudi mene že pošteno cukajao za rokav, kdaj bo končno kaj resnega prišlo...

Za razliko od tebe bi jaz mel kaj, ampak ni nič... vidš, sem moral it v tujino, da sem kaj našel  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: June 20, 2010, 08:02:39 PM »
Sasa zato ti nisem nič odgovorila,ker je bilo nekako tako tudi pri meni in enostavno ne najdem besed kako ti to opisat  ;D So tudi mene označili za lajdro (familija), frendi bi še rekli, da sem jih imela premalo, da bi se morala kasneje poročit  ;D In pol seveda nisem hotla bit črna ovca, sem si pa našla enga resnega....

Tako da lej s tvojimi postavitvami, poslušaj svoje srce in za božjo voljo ne delaj tega kar drugi hočejo od tebe  ;)

Moja astro karta