Author Topic: Arabske točke  (Read 8253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Arabske točke
« Reply #15 on: June 20, 2010, 09:47:19 PM »
Ma ne, sej sploh ne delam tako kot drugi to hočejo od mene. delč od tega. vodim si svoje življenje kljub temu, da hočejo nekaj drugega od mene. od svojega 18. leta je bil vedno nekdo drug pred mano, praktično sem šla iz veze v vezo, vmes si pa nisem vzela časa zase. in skoraj vedno sem ven iz veze prišla prizadeta, še posebej zadnja veza me je zelo pribila na tla. ampak hvala bogu sem se vsaj začela ornk spraševat, kaj za vraga sploh hočem in kakšen moški sploh spada k meni. in bolj kot ugotavljam sama pri sebi kakšen mi paše, bolj se vidi, da je tako nakazano tudi v moji karti. nikoli se nisem ne vem kako veliko ubadala s tem, me je pa od nekdaj fasciniralo. sem na hitro prebrala, to je pa tudi bilo to.

priznam, sem zelo tip človeka, ki ga vleče v romantiko in popolno vezo, v ustvarjanje družine, toda šele sedaj vidim, da še zdaleč nisem pripravljena na kaj takega. vem, da bo prišel nekdo, ki mi bo tako spodnesel tla, da še sama zase ne bom vedla in to točno takrat, ko bo čas zato.

kot pravim, vsi se bolj ubadajo z dejstvom, da sem samska. kolega mrzlično išče eno punco, samo zato, da bi jo pač imel, in nikakor ne more zastopiti, da sem sama in da tudi nimam želje po nekom. sama sebi sem popolnoma dovolj, če pa pride kdo mimo pa hej, ne bom se ga branila. ni pa sedaj situacija taka, da moram pod mus met neki. vsekakor ne. bi blo fajn, da mam nekoga, da se crklja z mano ob večerih, toda za to bo časa tudi do konca življenja. do takrat se pa rajši obdam s kolegi in mojim mačkom, da mi prede kle na postelji zraven mene  :D

bojan, vem, kako se počutiš. meni starša niti ne rečeta toliko glede vez, ker jim je bolj pomembno, da mi težita zaradi faksa  ;D samo je pa po eni strani res podlo od staršev, da imajo tako mnenje o svojih otrocih. čisto moj vidik pač.

veš kaj bojan, se jaz tudi čedalje bolj navdušujem nad dejstvom, da bi mela kakega iz tujine. kak britanec ali pa irec res ne bi bila slaba izbira  :P ::)

9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #16 on: June 20, 2010, 09:52:19 PM »
veš kaj bojan, se jaz tudi čedalje bolj navdušujem nad dejstvom, da bi mela kakega iz tujine. kak britanec ali pa irec res ne bi bila slaba izbira  :P ::)

Ne veš kaj si želiš  ;D

Ni simpl taka zadeva.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: June 20, 2010, 09:54:53 PM »

Nikoli se ne ve, gledo na to da ti gre vladar sedme v deveto  ;):dv pa itak Anglija spada  ;) Pa sej ni čudno da te  ke vleče  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: June 20, 2010, 10:13:31 PM »
od nekdaj imam neizmerno željo po angliji. čist zares. oziroma kar po celem otoku. ko večina mojih sošolcev povzema ameriški naglas, se jaz vztrajno držim britanskega.

Ne veš kaj si želiš  ;D

Ni simpl taka zadeva.

bojan, sem imela fanta, ki je šel za 5 mesecev v avstralijo in edini najin kontakt je bil skype. še predobro vem, česa si želim. sem človek, ki bi takoj spokal kufre in se odselil v tujino, če bi se mu ponudila prava priložnost. ne samo ljubezenska, temveč tudi poslovna. konec koncev je tudi celotna smer mojega študija povezana s tujimi jeziki in kulturo. po eni strani mi je bilo vedno žal, da se nisem odločila za izmenjavo. sem vedno dajala prednost takratnemu fantu in ne sebi. sem hotela iti v london z njim, ni hotel, sem hotela iti s prijateljicami, me ni pustil, ker je točno vedel, da je anglija moja šibka točka. da mi pride nekdo zdele s ponudbo za delo, ne razmišljam dvakrat. prodam avto in se usedem na prvi avion  :D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: June 24, 2010, 07:03:38 AM »
Ja točka sreče je samo ena od xy točk teh arabskih. Me zanima koliko se jih dejansko uporablja in kaj naj bi te potem povedale?
Jaz jo imam v dvanajsti....vidim, da mi res ne uide ukvarjanje z astrologijo, theto  ;D

Arabske točke so se uporabljale v tradicionalni astrologiji, ko so dodajali tudi še fiksne zvezde in s tem napovedovali določene dogodke. Arabsko točko dobimo po izračunanih formulah. Na določenih programih jih lahko dobite že izračunanih kar nekaj, forumule Jane, pa sem vam dala na tečaju. Včasih smo jih računali na roko, danes pa kdo bi se s tem ukvarjal. Je pa lepo videt forumulo, ker potem je sama točka tudi bližja za razumet, ko vidiš iz česa je sestavljena.

Arabske točke se torej uporabljajo ko določen planet tranzitira preko njih in se posledično skupaj z vsem nekaj dogaja.

V modernih časih jih ne uporabljamo več. So pa zanimive za proučevanje. Sama sem jih spremljala kar nekaj časa in zadeve kar držijo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: June 24, 2010, 08:05:32 AM »
A formule smo dobili  :o Kam sem pa jaz to vtaknila? Aha potem se same kot take ne uporabljajo, vedno skupaj s tranziti?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: June 24, 2010, 08:12:16 AM »
Tudi same kot take se uporabljajo, vendar so sprožilci tranziti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE