Author Topic: Angelske karte  (Read 153496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #135 on: November 13, 2007, 09:13:14 AM »
Nensi, pripravljam se na en izpit. Prosim te, potegni enega angelčka zame :)

Držim pesti, angelčki pa itak... :D

Hvala angeli, Mihale, Rafael, Uril in Zadkiel, vsi so mi stali ob strani, od srečne vožnje, do praznega parkirnega mesta, ki me je čakalo in ne nazadnje do dobro opravljenega izpita.
Pri tem je pa najlepše to, da sem bila mirna, spokojna - seveda, razen pred vstopom pred komisijo, ko je andrenalin delal 100 na uro.

Hvala tudi tebi Nensi za pomoč :)

Hvala, hvala, hvala.

Bravo Princes, čestitke.  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #136 on: November 13, 2007, 09:22:06 AM »
Nensi

Pred dnevi sva si s prijateljico izposodile knjigo o Angelih in zaenkrat sem jo samo na hitro prelistala. Očitno pa je bilo tudi to dovolj, da sem na internetu pričela iskati kaj o tem področju in tako prebrala tudi nekaj tvojih misli.  Ne vem, če sem že kdaj občutila toliko pozitivnega pri branju kot ravno ob branju tvojih prispevkov, zato sem se morala oglasiti. Kar nekako toplo mi je pri srcu.
Priznam, da nisem ravno globoko verna, čeprav verjamem, da nekaj nekje obstaja kar nas vodi skozi življenje. Med površnim listanjem knjige sem bila kar precej skeptična do tega in imela sem občutek, da knjige ne bom brala, ker v to ne verjamem 100%. Kljub temu me je nekaj vleklo, da pobrskam še na internetu in kaj več izvem. Zdaj vem, da bom knjigo prebrala.
Nikdar mi še nihče ni napovedal prihodnosti ali pogledal zame v karte, saj nekako nisem bila dovolj odprta do teh zadev. Ampak sedaj je drugače! Verjamem, a me je nekdo ali nekaj usmeril, da sem te »našla«. Zato te lepo prosim, da pogledaš v karte tudi zame, ko boš imela čas.

Sabina   

Živjo Sabina,

dobrodošla na forumu, me veseli, da so te angelčki pripeljali, ne dvomim pa, da boš tu našla še veliko drugih zanimivih in nenavadnih tem.

Angeli nam nikoli ne napovedujejo prihodnosti, tega z angelskimi kartami ali siceršnjimi sporočili tudi ne delamo.
Angeli nam le sporočajo, pojasnjujejo, kaj se bo verjetno zgodilo, če na primer nadaljujemo na tak način, kot trenutno nekaj počnemo.
Razlagajo trenutno situacijo, svetujejo, pomagajo, so nam v oporo.
Končno odločitev vedno prepustijo nam, saj ima vsak človek svobodno voljo in izbiro, kako se bo odločil. Angeli nam na primer skozi svoja sporočila pokažejo različne možnosti, izbira le teh pa je naša.

Bom pogledala, trenutno se za par dni odpravljam na pot, če ne uspe danes pa za vikend, ko se vrnem.

Angelski pozdrav nensi

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #137 on: November 13, 2007, 09:53:21 AM »
Nensi, se vidi, da o teh zadevah res nimam pojma, a vzpodbudilo me je dovolj, da bom to spremenila.
Hvala ti za dobrodošlico in hiter odgovor. Lepo potuj! Jaz bom že počakala na tvoj pogled v karte, medtem pa se kaj novega naučila!
Nikoli ni prepozno, a ne?
Če so me sem pripeljali angeli, je čas, da jih spoznam!

Sabina

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #138 on: November 13, 2007, 10:15:15 AM »
Nensi, uživaj in naj te angelčki spremljajo na poti. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #139 on: November 13, 2007, 10:20:35 AM »
Nensi,

vidim, da si še vedno pridna , aktivna in da razvestljuješ s svojimi pozitivnimi sporočili vse nas - danes si bom vzela čas in pridno preučeva vse kar si napisala pod angeslkimi rubrikami...komaj čakam ;D

Lepo bi te še prosila za en vpogled - ali je bilo prijateljevo ( za katerega sem te že spraševala ) sporočilo namenjeno meni ali komu drugemu - in kako naj si ga razlagam? Potrebuješ še kakšen podatek....lepo se ti zahvaljujem in ti pošiljam sončka, :D

Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #140 on: November 13, 2007, 01:20:12 PM »
Nensi, uživaj in naj te angelčki spremljajo na poti. :)

Hvala, se bom potrudila, prijetno s koristnim (malo službe, pa malo  ???, poročam če bo zanimivo)
Lp

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #141 on: November 13, 2007, 01:21:33 PM »
Nensi,

vidim, da si še vedno pridna , aktivna in da razvestljuješ s svojimi pozitivnimi sporočili vse nas - danes si bom vzela čas in pridno preučeva vse kar si napisala pod angeslkimi rubrikami...komaj čakam ;D

Lepo bi te še prosila za en vpogled - ali je bilo prijateljevo ( za katerega sem te že spraševala ) sporočilo namenjeno meni ali komu drugemu - in kako naj si ga razlagam? Potrebuješ še kakšen podatek....lepo se ti zahvaljujem in ti pošiljam sončka, :D

Taja

Za vikend, prav? Če bo še kaj treba ti napišem.
« Last Edit: November 13, 2007, 06:35:16 PM by nensi »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #142 on: November 13, 2007, 02:32:40 PM »
Seveda Nensi, se sploh ne mudi  ;) sem prebrala, da greš na pot. Upam, da na prijetno in ne dvomim, da tudi koristno za tvojo dušo.

Lepo se imej in sončka.... saj veš :D

Taja

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #143 on: November 14, 2007, 10:34:46 AM »
Pozdravljena,
tudi mene je na to stran pripeljal en angel v obliki moje prijateljice. In verjetno je moralo biti tako.  Kot vse ostale bi te tudi jaz prosila, da zame pogledaš v karte, ko boš utegnila.

Škoda, da tega foruma nisem odkrila že prej, mogoče bi lažje izbirala pravilne poti v svojem življenju. Ampak vse se zgodi z razlogom.

Hvala in naj te angeli čuvajo!
N.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #144 on: November 17, 2007, 04:10:15 PM »
Taja

sem ti odgovorila na pm. Pozdrav  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #145 on: November 17, 2007, 04:22:33 PM »
Sabina

kot si že sama ugotovila, si se srečala z nekim novim področjem v tvojem življenju, angeli. Skozi karte se to potrjuje.
Angeli te bodo vodili tako, kot je zate najbolje, samo zaupati jim moraš, ker se v kartah vidi, da si glede vsega skeptična, kar pa je na začetku povsem normalno, saj ljudje funkcioniramo tako, da hočemo videti, otipati, potem šele verjamemo.

Najlažje boš to v tej začetni fazi storila tako, da boš šla v naravo, se umirila in meditirala o svojih željah, življenju. Ko si boš prisluhnila pa boš začela zaznavati tudi nadaljnja angelska sporočila.
Trenutno ti angeli sporočajo, da je zate koristno branje, seznanjanje z novimi temami, meditacija. Skozi to se boš lahko odprla duhovnosti in duhovnemu svetu. Tvoj pogled na svet se bo spreminjal, odkrivala boš nova znanja in energije.
Prosi angele naj ti pri tem pomagajo in vodili te bodo v smer, ki je zate najprimernejša.

Pa srečno na tej novi poti. ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #146 on: November 17, 2007, 04:34:30 PM »
Pozdravljena,
tudi mene je na to stran pripeljal en angel v obliki moje prijateljice. In verjetno je moralo biti tako.  Kot vse ostale bi te tudi jaz prosila, da zame pogledaš v karte, ko boš utegnila.

Škoda, da tega foruma nisem odkrila že prej, mogoče bi lažje izbirala pravilne poti v svojem življenju. Ampak vse se zgodi z razlogom.

Hvala in naj te angeli čuvajo!
N.

neliada

si na koncu obdobja, ki zate ni bilo najprijetnejše, prosi angele naj ti pomagajo, saj rabiš tolažbo in spodbudo. Dobro bi bilo, ti bo pomagalo, da se na nek način posloviš od tega obdobja (predihaj stvari, se zjoči če je potrebno, napiši pismo, dnevnik, karkoli kar ti bo pomagalo te stvari ozavestiti in spraviti ven iz "sistema").

V tvoje življenje prihajajo novi dogodki, ideje.
Dobro bi bilo da se ukvarjaš ali z jogo ali telovadbo, gibanjem , s tem boš bolj umirjena in pripravljena na stvari, ki prihajajo.

Povezana si z živalmi, ki imajo v tvojem življenju posebno mesto.

Lepo bodi, pa še kaj se javi.  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #147 on: November 18, 2007, 11:14:41 AM »
Sem na enem drugem forumu brala o angelskih kartah. Tam je bil tudi link do ene spletne knjigarne, kjer se da te karte in razlago narociti. Spodaj pa so komentarji ljudi, ki jih imajo. Vsi so zelo navduseni nad njimi in pisejo, da jih imajo vedno sabo in ko rabijo nasvet oz. pomoc angelov, jih uporabijo. Nekateri pisejo, da vsak vecer potegnejo eno karto za naslednji dan.

Nensi, kaj ti mislis o tem? A je v redu, ce za cisto vsako stvar sprasujes angele?

PS sicer pa so zacele tudi mene mikat, ker so bili komentarji tudi v tej smeri, da je precej lahko razumeti sporocilo

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #148 on: November 18, 2007, 04:29:02 PM »
mi dovoliš, nensi, da tudi jaz dam odgovor tukaj?

kar se tiče angelov, jih lahko neprestano sprašuješ o vseh mogčih stvareh. nikoli jim ne boš v nadlego. vprašanje je le na tebi: kako si boš dopustila, da bodo njihovi odgovori prispeli do tebe.... včasih si nekaj preveč želiš, pa ne slišiš odgovora. včasih je naš ego preglasen in odgovore angelov preglasi. mislim, da moramo do vsake situacije nastopati "neosebno" saj je to eden od načinov, ko lahko pretentamo naš ego, da se ne oglaša preveč. takrat se da z angeli odlično komunicirat

nensi, kaj meniš? razmišljam prav?

hvala  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #149 on: November 18, 2007, 06:19:47 PM »
mi dovoliš, nensi, da tudi jaz dam odgovor tukaj?

kar se tiče angelov, jih lahko neprestano sprašuješ o vseh mogčih stvareh. nikoli jim ne boš v nadlego. vprašanje je le na tebi: kako si boš dopustila, da bodo njihovi odgovori prispeli do tebe.... včasih si nekaj preveč želiš, pa ne slišiš odgovora. včasih je naš ego preglasen in odgovore angelov preglasi. mislim, da moramo do vsake situacije nastopati "neosebno" saj je to eden od načinov, ko lahko pretentamo naš ego, da se ne oglaša preveč. takrat se da z angeli odlično komunicirat

nensi, kaj meniš? razmišljam prav?

hvala  :D

Amfitrita

lepo da si se oglasila v tej rubriki, si me kar nasmejala z začetkom posta, bo še kdo mislil, da imam rubriko sprivatizirano ali kaj podobnega  :D :D, pa tudi v šoli nismo, da bi bilo treba prosit, če kdo hoče kam kaj napisat.

Zelo dobro razmišljanje, deluje tako kot si napisala, vsaj jaz imam vglavnem take izkušnje.