Sem na enem drugem forumu brala o angelskih kartah. Tam je bil tudi link do ene spletne knjigarne, kjer se da te karte in razlago narociti. Spodaj pa so komentarji ljudi, ki jih imajo. Vsi so zelo navduseni nad njimi in pisejo, da jih imajo vedno sabo in ko rabijo nasvet oz. pomoc angelov, jih uporabijo. Nekateri pisejo, da vsak vecer potegnejo eno karto za naslednji dan.
Nensi, kaj ti mislis o tem? A je v redu, ce za cisto vsako stvar sprasujes angele?
PS sicer pa so zacele tudi mene mikat, ker so bili komentarji tudi v tej smeri, da je precej lahko razumeti sporocilo
Jaz bi ti iz osebnih izkušenj glede tvojega vprašanja in razmišljanja rekla nekako takole:
angeli in karte, knjige... te pokličejo, ko je čas za to, očitno se tebi to dogaja, torej se boš že v pravem trenutku odločila in si kupila karte.
Kako izbereš karte?
Meni je, preden sem jih kupila, par ljudi, ki so jih že imeli, priporočalo razne komplete, pa kar ni šlo.
Ko sem našla neke druge, ki jih takrat ni omenjal še nihče, sem pa vedela, da jih moram imeti, da je to to.
Druge (delfinske) sem kupila tudi po občutku, čeprav se mi je takrat zdelo kar malo nelogično, da jih kupim, saj sem ene že imela doma, pa sem nekako vedela da jih bom rabila.
Ko sem jih res kupila, sem jih odložila in nisem delala z njimi celo leto popolnoma nič. Potem se mi je zgodila ena zelo globoka izkušnja, po kateri sem dojela, zakaj sem jih kupila in jih tudi začela uporabljati.
Karte jaz uporabljam, ko čutim, da je čas za to, ne pa vsak dan, ampak tukaj recepta ni, vsak je najbolje da se sam posluša in občuti, kaj mu v nekem trenutku, obdobju odgovarja.
V začetku, ko karte kupiš, je pa dobro, da se z njimi čimbolje "spoznaš", povežeš energetsko. To na dober način lahko storiš tudi tako, da vsako jutro potegneš karto "dneva". Potem se poveži s tem angelom in njegovo energijo in ga prosi za sporočila. Prosi ga, naj bo čez dan s tabo in te vodi in uči. Zvečer v miru lahko pogledaš kakšna sporočila oz. dogodki, povezani z lastnostmi tega angela ali njegove energije so se ti dogajali.
Angele lahko prosiš naj te usmerjajo tako, kot je zate najbolje prav v vsaki situaciji, mislim pa, da ne smeš zapasti v neke vrste odvisnost, ker če pretiravaš potem tudi sporočil ne razločiš več jasno.
Ni dobro delati naenkrat z vsemi angeli, pa različnimi kartami, pa za več težav naenkrat.
Pravilo postopnosti, ter toliko, kot naenkrat lahko predelaš.
Če kličeš vse angele za vse težave naenkrat oni tudi pridejo in začnejo pomagati in delati za tisto, za kar si jih prosila, samo doza sprememb in dogodkov naenkrat je lahko pa zelo močna.
Ali pa premočna.