Author Topic: Angelske karte  (Read 153503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske karte
« Reply #270 on: December 25, 2007, 05:27:43 PM »
Zdaj pa za vse sodelujoče, ki ste v tej rubriki postavljali angelom vprašanja še njihovo sporočilo osebno za vsakega od vas.
Kaj vam sporočajo za naslednje leto, kaj želijo da veste.
Za vsakega ena karta, brez obširnejše razlage, samo z osnovnim sporočilom za katerega so angeli želeli, da ga prejmete.

TEA
Tranquility - make time to relax, be still, and enjoy your solitude, indulging in much-needed self-care

DARJA
Watch your thoughts - it's important to only think about what you desire, not what you fear

MOJZES
Mother healing - as your feelings towards your mother heal, your desires manifest more rapidly and accurately

TAJA
Contemplation time - spend time alone, meditating upon what you truly desire

JANE
Friendship - make a date for a play day with one or more friends

PRINCES
Let go off stress - don't take on other people's stress, bresthe it out now

APEMAYA
Helpful person - someone wants to help you, think of whom that might be and initiate contact

REGINA
Diana - osredotočena namera - vzdržujte odločne misli, čustva in dejanja osredotočene na svoj cilj in uspeli boste

ANDRES
Happy thoughts - to feel happier right now, think about a memory or something else that makes you smile

TEJKA
Tranquility - make time to relax, be still, and enjoy your solitude, indulging in much-needed self-care

AMFITRITA
Practice - the best way to be good at a skill is to practice, practice, practice until you get it right

ANA
Light - see the light inside yourself and everyone else

SONCK
Synchronicity - your prayers and questions are being answered by synchronistic events, notice them in order to increase their flow

r1ta
Damara - vodstvo otrok - dobro znate pomagati, svetovati in zdraviti otroke, sedaj uporabite svoje veščine in pomagajte otrokom

SABINA
Helpful person - someone wants to help you, think of whom that might be and initiate contact

NELIADA
Finish what you've started - you've started something important and now it's time to complete it

FLOWER
Kuan Jin - sočutje - opustite sodbe o sebi in o drugih, osredotočite se na ljubezen in svetlobo, ki sta v vseh

CVETKA
Ready, Set, Go - now is the perfect moment to dive in and embrace your heart's desire

TIA
Alchemy - you have the Midas touch right now, and every project you begin turns to gold

Natasa
Contemplation time - spend time alone, meditating upon what you truly desire

Darja
evo kar kopija posta izpred dveh dni, se je vmes toliko nabralo da verjetno nisi videla za nazaj, lepo se imej tudi ti.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #271 on: December 25, 2007, 06:24:09 PM »
Hvala Nensi ...res nisem brala za nazaj :o

Hvala in lep večer

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #272 on: December 26, 2007, 09:27:13 AM »
Nensi,

hvala za tole sporocilo tudi z moje strani! Sicer mi sedaj tole sporocilo ne pove nic konkretnega, vem pa da ga bom upostevala, ko se mi bo pokazala priloznost!

hvala :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #273 on: December 27, 2007, 07:14:51 PM »
Nensi,

ali imas kaksen nasvet, kako naj vprasam angele oz. boginje, na kaj naj bom pozorna oz. kaj lahko pricakujem naslednje leto?

jaz sem na tem podrocju totalno nevedna, ceprav se mi zdi, da vcasih pa razumem, kaj mi boginje govorijo. In danes sem obrnila karte za vse mesece- torej 12 kart. Ne vem, ce je to sploh pametno, ampak zanimivo se mi je pa zdelo, da sem obrnila karte, ki sem jih zadnje case vedno obrnila npr. Abundacija (ta karta me prav zasleduje), Pele, Marija Magdalena, Damara.

Kako ti obracas karte oz. prosis za sporocila?

hvala, nensi! :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #274 on: December 28, 2007, 09:14:30 PM »
Nensi,

ali imas kaksen nasvet, kako naj vprasam angele oz. boginje, na kaj naj bom pozorna oz. kaj lahko pricakujem naslednje leto?

jaz sem na tem podrocju totalno nevedna, ceprav se mi zdi, da vcasih pa razumem, kaj mi boginje govorijo. In danes sem obrnila karte za vse mesece- torej 12 kart. Ne vem, ce je to sploh pametno, ampak zanimivo se mi je pa zdelo, da sem obrnila karte, ki sem jih zadnje case vedno obrnila npr. Abundacija (ta karta me prav zasleduje), Pele, Marija Magdalena, Damara.

Kako ti obracas karte oz. prosis za sporocila?

hvala, nensi! :-*

Čebelica Maja,

glede tvojega vprašanja je težko kaj pametnega svetovati, saj mislim, da je še najbolj prav, če vprašanje oblikuješ tako, kot ti v tistem momentu čutiš, da je prav.
Jaz sem s prvimi kartami začela s postavljanjem po vzorcih, ki so narisani v spremljajoči knjižici, se mi je nekako zdelo da gre v redu. Tam je bilo za vsako karto napisano na kaj odgovarja, povleči je bilio potrebno točno določeno število kart. Počasi me je to začelo utesnjevati.
Ko sem se s kartami bolj spoznala in jih več uporabljala, mi to ni bilo več potrebno, tako da sedaj delam po občutku, toliko kart kot v tistem trenutku začutim, da je prav.
Včasih ko izvlečeš par kart nekako ne veš kaj je to, kot da še nekaj manjka. Jaz takrat angele zaprosim za dodatno karto ki globlje pojasnjuje že izvlečene.
Vsako vprašanje, ki se ti poraja je zate pravo, pogumno ga oblikuj kot čutiš. Zastavi eno vprašanje naenkrat, ker če jih zastaviš več, potem ne veš, na kateri del se nanaša odgovor, odtod včasih mogoče občutek zmede pri odgovoru. Vprašanje naj bo čimbolj "točno".

Za naslednje leto mogoče lahko vprašaš nekako takole:
Kaj je zame tisto ključno, na kar naj bom pozorna naslednje leto?

Če te zanima kaj konkretnega pa na primer:
Kaj moram vedeti glede moje službe v naslednjem letu?

Upam, da kaj pomaga. Lepo se imej in čimveč lepih trenutkov in energij ob kartah ti želim.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #275 on: December 29, 2007, 09:54:22 AM »
Hvala za odgovor, Nensi!

V tisti knjizici zraven je bolj revno napisano, tako da jaz kar potegnem karte, potem pa berem pomene.

Mi pa ni jasno, ko v knjizici pise, da lhko karte obracamo tudi, ko se pogovarjamo po telefonu in tako lahko viimo namere sogovornika. Ampak ce so vsa sporocila pretezno pozitivna, kako naj vem, da ima nekdo po telefonu nekaj za bregom?

To ne prakticiram, samo mi pa tudi ni jasno. Jaz se ne oziram prevec na to ali je karta obrnjena prav ali narobe.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #276 on: December 30, 2007, 10:17:05 PM »
Nensi,

imela bi samo eno vprašanje in sicer bi želela vedeti, kaj ne razumem v določeni situaciji, ki me je presenetila in mi najbolj zaseda glavo in srce v zadnjih dveh dneh oz. kako naj delujem v zvezi s tem naprej?

lepo se ti zahvaljujem in seveda, ko boš imela čas  ;)  :D

pa lepe praznike ti želim, Taja  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #277 on: December 31, 2007, 08:55:31 AM »
Hvala za odgovor, Nensi!

V tisti knjizici zraven je bolj revno napisano, tako da jaz kar potegnem karte, potem pa berem pomene.

Mi pa ni jasno, ko v knjizici pise, da lhko karte obracamo tudi, ko se pogovarjamo po telefonu in tako lahko viimo namere sogovornika. Ampak ce so vsa sporocila pretezno pozitivna, kako naj vem, da ima nekdo po telefonu nekaj za bregom?

To ne prakticiram, samo mi pa tudi ni jasno. Jaz se ne oziram prevec na to ali je karta obrnjena prav ali narobe.

Ni za kaj, če ti kaj koristi me veseli.
To po telefonu je po mojem kar težko, jaz tega še nisem počela, bi bilo pa mogoče enkrat zanimivo poskusiti, pa uporabiti kake drugačne karte, ki imajo v spektru tudi karte s svarili, opozorili. Če bom to kdaj naredila ti sporočim kako je bilo.
Če se karta obrne "narobe" je to lahko znak, da na tistem področju trenutno stvari ne potekajo gladko. Mogoče bodi naslednjič pozorna pa boš videla, če drži.
Bolj ko uživaš v kartah, več lepe energije prelivaš vanje in jasnejšaq postajajo sporočila oz. občutki ob branju.
Zato ti samo uživaj tako, kot se ti zdi prav.  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #278 on: December 31, 2007, 12:13:54 PM »
Katere pa so te karte s svarili in opozorili?

PS :Sem zadnjic spet bila v knjigarni v City parku, pa so spremenili razpored polic in tudi angelske karte nisem takoj nasla- tako da zadnjic je bila usoda, da sem jih opazila in kupila.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #279 on: December 31, 2007, 08:29:36 PM »
Ostale angelske karte (Pogovori z angeli, Delfinske karte...) imajo nekatere karte ki svetujejo previdnost, označujejo da ni pravi trenutek...
Karte boginj so bolj vezane na notranje energije in mislim da so od tistih kar jih jaz poznam ene redkih, ki tega nimajo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #280 on: January 02, 2008, 11:47:31 PM »
Nensi,

imela bi samo eno vprašanje in sicer bi želela vedeti, kaj ne razumem v določeni situaciji, ki me je presenetila in mi najbolj zaseda glavo in srce v zadnjih dveh dneh oz. kako naj delujem v zvezi s tem naprej?

lepo se ti zahvaljujem in seveda, ko boš imela čas  ;)  :D

pa lepe praznike ti želim, Taja  :D

Taja

očitno razčiščuješ stvari na več področjih svojega življenja. Prvo kar se ti pokaže je namig, da sprejmi pomoč angelov, ker je to tisto za kar si prosila. Sprejmi jo brezpogojno, brez slabe vesti ob sprejemanju.
Kaj moraš vedeti za naprej: tvoje sanje se počasi uresničujejo, pomembno je da ostaneš optimistična in ne odnehaš tik pred zdajci. Prepusti se svojim srčnim željam, skoči v vodo, zaplavaj, zaživi tisto kar si od srca želiš.
Več pa veš sama.
Vdihni - izdihni, pa dovoli si uživati.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #281 on: January 04, 2008, 08:16:27 PM »
Malo za hec, ampak tudi malo za res.

Ocitno zares, ker cim sem zgornji stavek napisala, mi je iz vticnice padel ven vtikac modema :o

zadnjic sem pomislila na Regino in potegnila eno karto: Artemida:Varuhinja, danes spet nekaj obracam karte, pomislim na Regino in si mislim, kaj ce bo spet Artemida in ko zmesam potegnem karto- Artemida.

Potem pa se zgodi zgornje-  :-X

Regina, kaj mi delas ??? ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #282 on: January 04, 2008, 08:23:52 PM »
Malo za hec, ampak tudi malo za res.

Ocitno zares, ker cim sem zgornji stavek napisala, mi je iz vticnice padel ven vtikac modema :o

zadnjic sem pomislila na Regino in potegnila eno karto: Artemida:Varuhinja, danes spet nekaj obracam karte, pomislim na Regino in si mislim, kaj ce bo spet Artemida in ko zmesam potegnem karto- Artemida.

Potem pa se zgodi zgornje-  :-X

Regina, kaj mi delas ??? ::)

Evo, čisto nič. Lepo na miru ždim in pripravljam en članek, vmes pa malo pogledam kaj se tukaj dogaja.  ;D
Pa to ni res.  ::) Vse se dogaja v tvoji glavi, kriva sem pa jaz, kot da sem danes dežurna   :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #283 on: January 04, 2008, 08:49:36 PM »
Ja, ja, toliko nedolzna pa spet nisi.  :D

Kar povej, kar mi imas za povedat :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi