Nensi,
ali imas kaksen nasvet, kako naj vprasam angele oz. boginje, na kaj naj bom pozorna oz. kaj lahko pricakujem naslednje leto?
jaz sem na tem podrocju totalno nevedna, ceprav se mi zdi, da vcasih pa razumem, kaj mi boginje govorijo. In danes sem obrnila karte za vse mesece- torej 12 kart. Ne vem, ce je to sploh pametno, ampak zanimivo se mi je pa zdelo, da sem obrnila karte, ki sem jih zadnje case vedno obrnila npr. Abundacija (ta karta me prav zasleduje), Pele, Marija Magdalena, Damara.
Kako ti obracas karte oz. prosis za sporocila?
hvala, nensi! 
Čebelica Maja,
glede tvojega vprašanja je težko kaj pametnega svetovati, saj mislim, da je še najbolj prav, če vprašanje oblikuješ tako, kot ti v tistem momentu čutiš, da je prav.
Jaz sem s prvimi kartami začela s postavljanjem po vzorcih, ki so narisani v spremljajoči knjižici, se mi je nekako zdelo da gre v redu. Tam je bilo za vsako karto napisano na kaj odgovarja, povleči je bilio potrebno točno določeno število kart. Počasi me je to začelo utesnjevati.
Ko sem se s kartami bolj spoznala in jih več uporabljala, mi to ni bilo več potrebno, tako da sedaj delam po občutku, toliko kart kot v tistem trenutku začutim, da je prav.
Včasih ko izvlečeš par kart nekako ne veš kaj je to, kot da še nekaj manjka. Jaz takrat angele zaprosim za dodatno karto ki globlje pojasnjuje že izvlečene.
Vsako vprašanje, ki se ti poraja je zate pravo, pogumno ga oblikuj kot čutiš. Zastavi eno vprašanje naenkrat, ker če jih zastaviš več, potem ne veš, na kateri del se nanaša odgovor, odtod včasih mogoče občutek zmede pri odgovoru. Vprašanje naj bo čimbolj "točno".
Za naslednje leto mogoče lahko vprašaš nekako takole:
Kaj je zame tisto ključno, na kar naj bom pozorna naslednje leto?
Če te zanima kaj konkretnega pa na primer:
Kaj moram vedeti glede moje službe v naslednjem letu?
Upam, da kaj pomaga. Lepo se imej in čimveč lepih trenutkov in energij ob kartah ti želim.