Author Topic: knjiga the secret  (Read 13366 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
knjiga the secret
« on: March 11, 2009, 08:08:41 AM »
Pozdravljeni ! zanima me , kaj menite o knjigi Skrivnost....Jo je bolje kopirati ali imeti original.....Ravno kar jo imam doma in sem v dilemi , ampak ful rada bi si jo rada nabavla . Zanima me tudi , ali je kdo od vas prijavljen na njihovo stran www.thesecret.tv in ali je stran brezplačna ter kaj se sploh plačuje ( mam malo težave z angleščino ) . 
LP

:-* :-*

Offline apemaya

• Veteran
Re: knjiga the secret
« Reply #1 on: March 11, 2009, 08:41:55 AM »

Jaz sem si samo filmcek pogledala, prijavljala se pa nisem nikamor.

Ce nisi videla filma, potem je ok ce si preberes knjigo. Je pa tako, da je knjiga napisana po tem dokumentarcu, tako da se se vejice ujemajo s filmom. :)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2 on: March 11, 2009, 09:32:02 AM »
Jaz sem jo kupila včeraj. Zelo lepo je napisana, poleg tega pa je tudi izredno lepa.

Rada bi slišala mnenje tistih, k iste jo prebrali, o njej. Res deluje ta zakon privlačnosti? Ima kdo kakšne izkušnje?
9ZK 656

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: March 11, 2009, 07:09:49 PM »
Jaz jo ravnokar prebiram . Knjiga mi je smiselno napisana.......Naprimer primer če pogledamo negativce , res privlačijo samo negativno.......Že od daleč jih vidiš......Mislim , da na tak način delujemo vsi ....Vse kar mislimo o sebi , o ljudeh , se izraža ......Jaz bom poskusla s to metodo shujšati ;) Istočasno pa dokončat faks in magisterij ;D Se uveljaviti v glasbi ;D bomo videli ;) Bom sporočala , kako napredujem ....Knjiga mi je drugač zakonska ;D Aja stara sem okoli 2 desetletji ( izračunajte ) in sem ful nora na take knjige ..... s to tematiko

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: March 11, 2009, 07:33:58 PM »
Potem si pa nekje mojih let ... :D
9ZK 656

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: March 11, 2009, 07:59:10 PM »
Mogoče  ;D
Sam meni so te knjige ful dobre  :o Ne morem si kaj , da jih ne bi prebirala  :P ::)
Doma mam kar precej knjig na to tematiko  >:D

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #6 on: March 11, 2009, 08:03:36 PM »
Meni je bil film bolj všeč, in sicer iz dveh razlogov: 1. ker imaš situacije še prikazane, 2. ker je v angleščini (ne vem zakaj, ampak mi je angleščina nekako bliže........ko sem brala knjigo, so si moji možgani avtomatično vse prevajali v angleščino). Sem si pa film po delih že pred več kot dvema letoma ogledala na youtube.

@ ženska: če se hočeš prepričati ali deluje, moraš v praksi preizkusiti. ;) Vsekakor pa priporočam ogled filma. Tukaj le del:

Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: March 12, 2009, 09:33:42 AM »
Ta odlomek sem si že ogledala. In tudi sem že opazila, da deluje. Zelo zelo hitro.
9ZK 656

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #8 on: March 12, 2009, 12:20:39 PM »
ce deluje ali ne, je odvisno ali verjames ali ne.  ;)

Ce nekaj izreces, obenem pa si mislis potiho - itak se ne more zgodit, se tudi ne bo zgodilo.

sicer imas v spodnji temi: zakon privlacnosti, prav zanimivo debato o tem :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #9 on: March 12, 2009, 12:25:33 PM »
tukaj si lahko ogledate cel film

http://www.moviesfoundonline.com/secret.php

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #10 on: March 13, 2009, 08:34:43 AM »
Knjiga je pri men pokazala delovanje že po enem tednu . Naprimer rabla sem denar in sem ga dobila . Tak da mislim , da res deluje . Knjigo sem si tud kupla in ravnokar sem jo posodila sodelavki , da jo malce prelista , mogoče jo bo kupila tudi ona ;) Nevem men je knjiga zakonska , res se občutila včeraj njeno delovanje.....zdej pa v naprej bomo videli kako bo  :-*