Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--tretji del
Jernej:
--- Quote from: Jane on November 25, 2010, 10:05:00 AM ---
--- Quote from: Daia* on November 25, 2010, 09:44:15 AM ---Tea..res je res..sploh potrpežljivost je moja večna lekcija :o ;D
--- End quote ---
Hehe mislim, da od večine nas. Vsi bi radi vse takoj zdaj, po možnosti če se da že včeraj ;D
--- End quote ---
Res je od večine. Mislim, da sem eden redkih, ki mu ni težko čakat. Saj vmes kaj drugega počneš...
Dve pravili, ki vam bosta mogoče v pomoč:
1) (Garfieldovo pravilo) Če dovolj dolgo čakaš, pridejo stvari same k tebi.
2) (Doživljensko pravilo) Enkrat v naslednjih [75-trenutna starost] letih bi bilo fino, a ne nujno, doživet ________ [vnesi poljubno] .
Tea:
--- Quote from: Jernej on November 30, 2010, 09:19:23 PM ---
--- Quote from: Jane on November 25, 2010, 10:05:00 AM ---
--- Quote from: Daia* on November 25, 2010, 09:44:15 AM ---Tea..res je res..sploh potrpežljivost je moja večna lekcija :o ;D
--- End quote ---
Hehe mislim, da od večine nas. Vsi bi radi vse takoj zdaj, po možnosti če se da že včeraj ;D
--- End quote ---
Res je od večine. Mislim, da sem eden redkih, ki mu ni težko čakat. Saj vmes kaj drugega počneš...
Dve pravili, ki vam bosta mogoče v pomoč:
1) (Garfieldovo pravilo) Če dovolj dolgo čakaš, pridejo stvari same k tebi.
2) (Doživljensko pravilo) Enkrat v naslednjih [75-trenutna starost] letih bi bilo fino, a ne nujno, doživet ________ [vnesi poljubno] .
--- End quote ---
Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe
Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../
Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.
Je pa normalno, ker si :B in Biki ste tako komotni ;D ;D ;D da počakate, da ......
Jane:
--- Quote from: Pika on November 30, 2010, 08:28:46 PM ---Bo to to?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_245gw_04_pika_20101115.69919.17322.gif&res=90&va=&cid=lu5filejHpihD-u1210921659
--- End quote ---
U Pikica veliki križ, zdaj vem zakaj oddajaš tako izjemno energijo.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on December 01, 2010, 07:14:25 AM ---
--- Quote from: Pika on November 30, 2010, 08:28:46 PM ---Bo to to?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_245gw_04_pika_20101115.69919.17322.gif&res=90&va=&cid=lu5filejHpihD-u1210921659
--- End quote ---
U Pikica veliki križ, zdaj vem zakaj oddajaš tako izjemno energijo.
--- End quote ---
Izjemno energijo?? :o :o
Meni se zdi, da sploh nobene energije ne oddajam, he he. ;)
No, hvala, Jane, vsekakor lep kompliment. :-* :-*
Sem mislila, da je veliki križ pretežno en velik križ. ;D ;D
Jane:
Hehe ma to se tebi samo zdi, da nič ne oddajaš ;)
Eh cele naše karte so en velik križ hihi, sej veš kakor si narediš ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version